Forums » Nekategorizováno

DeeSka EXTRA

• 11. mája 2015 13:00:25 CEST
    to nebolo konkrétne na teba ale na všetky prenickované ked chcú reagovať a boja sa pod tým vlastným
    a popritom sa tvária že sú priatelia všetko o nás vedia isto sa aj stretávame...to bolo pre tých
    • 9 posts
    11. mája 2015 12:58:54 CEST
    Viem že to nebolo mne....
  • 11. mája 2015 12:56:56 CEST
    Ak narážate na mňa tým prenickovaním tak ako som už písal niežšie nemal som tu nick dlhé roky a ten čo som mal predtým bol i tak neaktívny nakoľko fóra sa dajú čítať aj verejne ( na čo sa mi zdá veľa ľudí zabúda a robia dojem aký robia ) . momentálne som sa zaregistroval nakoľko ako neregistrovaný som sa nevedel opýtať bližšie na akcie ktorých som sa chcel ale aj do budúcna mám záujem sa zúčastniť . Ak to narážka nebola na mňa ospravedlňujem sa vopred za spam .
  • 11. mája 2015 12:56:08 CEST
    tak nech sa páči mláť si ich...a vidíš trdlo je prenickované vie že mám nohu v gipse...alebo gypse?
    toto milujem že sa schovávate a bojíte pod vlastnými nickmi len aby ste si svojim názorom niekoho nepohnevali
    toto je tragédia to ostatné sú len banalitky...to nebolo tebe Jagoo ale sa mi to sem šiklo sorry
  • 11. mája 2015 12:50:27 CEST
    dadulka má nohu v sadre, ona by všetko vyhrala. jeden kop a protivník by videl všetkých svätých musíš bojovať sám
    • 9 posts
    11. mája 2015 12:47:29 CEST
    Iba tie prenickovane ....
    Do nich.....trhaj ....!!!
  • 11. mája 2015 12:45:18 CEST
    vrr haf a ňuf...čo tak mlátiť neprenickované nicky??? bauuu
  • 11. mája 2015 12:37:33 CEST
    Stacilo by ak by Corwinovi niekto vysvetlil čo je to selfie : teda foto samèho seba na ktoré nepotrebuje človek špeciálne povolenie a navyše ak prganizátor súhlasil mne ako nezainteresovanému sa vidí že corwinovo napádanie ako akcie tak aj ostatných je prejav nielen netolerancie ale aj antipatií voči tým jedincom. Mal možnosť neobstál ... a nevie rozdýchať že nastúpila nová generácia šikovných ľudí so záujmom nech je akýkoľvek. Veď zarobiť chce každý ...
  • 11. mája 2015 12:37:28 CEST
    Stacilo by ak by Corwinovi niekto vysvetlil čo je to selfie : teda foto samèho seba na ktoré nepotrebuje človek špeciálne povolenie a navyše ak prganizátor súhlasil mne ako nezainteresovanému sa vidí že corwinovo napádanie ako akcie tak aj ostatných je prejav nielen netolerancie ale aj antipatií voči tým jedincom. Mal možnosť neobstál ... a nevie rozdýchať že nastúpila nová generácia šikovných ľudí so záujmom nech je akýkoľvek. Veď zarobiť chce každý ...
  • 11. mája 2015 12:37:27 CEST
    • 9 posts
    11. mája 2015 12:35:41 CEST
    teba som konkrétne nemyslel, lebo tu najmenej "mudruješ", ale nebránim sa tomu ináč, keď ťa budem mlátiť, tak budem slušný a budem vykať, nech nie som za hulváta a drzú papuľu
    • 9 posts
    11. mája 2015 12:31:09 CEST
    Ked Ti len to chýba ku šťastiu....kľudne Ta zmlatim ....
  • 11. mája 2015 12:23:05 CEST
    takže môj návrh na bitku v klietke neprešiel? veď mi pukne moje detské srdce
  • 11. mája 2015 12:14:42 CEST
    aaale siiim vaaas. nikto sa nikde nehada.
    ten text je mozno trosku prehnany. staci ho upravit. upokojit sa.
    corwin, urcite vies pisat aj miernejsie. predsa len, mala to byt priatelska rada a nie utok..

p.s.: raz sa ma nejaka slecna pytala- A kto je ten corwin? uhm..veru... kto to je? :) ako by si sa predstavil. ako ten co frfle na fore alebo ma snahu aby bdsm bolo lepsie a lepsie? neverim ze to myslis zle. len cele to posobi na hovno- ze mas jednoducho alergiu na drunkena.
    • 9 posts
    11. mája 2015 12:00:26 CEST
    Že sme schopný sa rozhádať,dokonca aj starý priatelia,kvôli biznisu niekoho,kto s BDSM vlastne nemá nič spoločné .......
    Kazdy má v niečom pravdu a v niečom sa mýli...kde je tá tolerancia iného,ktorou sa tak radi oháňame.....?
    • 5 posts
    11. mája 2015 11:53:24 CEST
    Nuž, dám ešte jeden príspevok a už to nazaj bude posledné, čo k tomuto napíšem.

Nemám nič proti akciám v KC Grange, ale parafrázujúc klasika z Rozmarného leta:

"Tento spôsob prezentácie sa mi zdá ponekud neštastný..."

• 11. mája 2015 11:41:51 CEST
    Vazne vam hovorim, prestante s tymito osobnymi kriziackymi vypravami na verejnom fore. Ak mate medzi sebou nezhody, chodte bokom a vydiskutujte si to. Ako vas ja poznam, obaja ste pristupni rozumnej argumentacii. Prizvukujem, rozumnej... Ale tieto vase eskapady na domine skodia nie len vam, ale aj vsetkym ostatnym. Horsiu reklamu si uz hadam ani neviem predstavit. Ako napisala 1sklavin1 - ak si to tu precita niekto, kto by aj chcel niekam vybehnut, spoznat ludi a zapojit sa, tak po precitani tychto zbytocnych a kontraproduktivnych debat ho musi prejst chut na vsetko. Budte teda ohladuplni. Dakujem.
    • 5 posts
    11. mája 2015 11:30:30 CEST
    Toto vetné a slovné spojeni podľa Vás pritiahne viacej BDSM pozitiv, ktorí si chcú užiť pohodovú zábavu bez dajakých rušivých momentov, alebo nadržaných puberťákov a zvedavcov, ktorí chcú videt swingers show a pozriet sa na úchylákov? -

"čoskoro o najbizardnejšej extrémnej párty !!! Čaká vás exkluzívny program, skvelá hudba - top Dj z Prahy, sexi obsluha a množstvo bizardných zážitkov"

A keď chcete pomoct - malo by byt bizarných a nie bizarDných. Vycapit niekde plakát, alebo oznam s pravopisnými chybami, tiež dobre nevyzerá.

A viacej sa k tejto akcii už vyjadrovať nebudem. Potom si o nej v klude prečítam v Novom čase, keď budú opisovať, aká že ta bizarná párty bola.
    • 2 posts
    11. mája 2015 8:57:09 CEST
    Neviem co to stebou stale je... Ano spytali sa ma nasa vanilkova vizazistka a jej priatel ci si mozu v praniery spravit selfie. Dovolili sme to. Nenarusili nicie sukromie.
    Ja mam pocit ze to co som slubil tebe nakoniec dodrzim dvonnasobne za to co tu vyvadzas...
    Zacni pomahat.
    • 9 posts
    10. mája 2015 23:24:13 CEST
    prosim Ta musis vsetko kritizovať za kazdu cenu?
  • 10. mája 2015 22:06:07 CEST
    V pohode viem, že keď butete môcť, tak sa ukážete a ja sa na vás vždy budem tešiť
    • 4 posts
    10. mája 2015 21:59:22 CEST
    Mrzí nás ze sme nemohli prísť teraz ale termín nám nespadol ale k veci čo som chcela myslím že zmysel to má vždy len táto stránka je úplne stratená admin nerieši problém ktorý tu je ze si zakladateľ nemôže riadiť svoje vlakno nejaké zmeny čo tu mali byť neviem kedy sú v pláne ale už je to asi aj jedno a vieš že dobrá akcia nepotrebuje reklamu a už vôbec nie tu, tu sa nemá zmysel k ničomu vyjadrovať, všetky vlákna sú tu len o pár nickoch ktorí zjavne nemajú doma čo robiť
  • 10. mája 2015 21:29:39 CEST
    Prečo za zakladajú nové vlákna??? Nuž preto, že všetky sú tak neprehľadné, kvôli písaniu od veci. Len som naozaj veľmi sklamaná tým, že ľudia čo by mali niečo robiť pre komunitu, robia práve opačné veci. Keď to takto bude pokračovať, tak naozaj nebude pre koho robiť akcie na západnom slovensku a ostanú nám len Leonové akcie a to je na tom to najsmutnejšie.Nuž, ale všetko je pre ľudí a pokiaľ si to ľudia nedokážu vážiť, nieje čo dodať.Keď si niekto kto je na domine nový prečíta tieto vlákna na domine, tak si bude myslieť, že sme tu všetci v puberte a každý sa hrá na vlastnom piesočku a naozaj medzi nás nikdy nepríde. Naozaj začínam zvažovať či má zmysel niečo na slovensku organizovať.
    • 5 posts
    10. mája 2015 21:18:53 CEST
    ty teraz priznávaš, že bez dovolenia si tam cudzi ludia robili fotky? ....vau

netvrdili ste na začiatku, že fotky bude robit iba určený človek? ...mno, ako čítam, jedna vec sú tvoje kecy a druha realita ...a ako niekto tu na domine napísal ..nik nespraví viacej, ako ty dokážeš slúbiť..
    • 2 posts
    10. mája 2015 17:43:26 CEST
    Na akciach v KC Grange boli aj vanilky a boli nadrzane a dokonca si spravili selfie... sami zo sebou. Doteraz si vseci taku prilezitost vazia a to nehovorim len tak do vzduchu.
    Ale... problemy tu robia BDSM ludia. Mal by si pomahat kde sa da slovom aj cinom a nechat to v rukach tych co tie akcie organizuju. Si tu uz dost rokov aby si vedel o com je "podpora". Tak im pomoz ak vies.