10. mája 2015 14:05:31 CEST
Mrzí ma, že ste nepochopili o čom píšu. Nemám nič proti akciám porádaných V KC Grange
Nepáčí sa mi iba ta prezentácia, ktorá sa okolo toho robí - " Pripravujeme: DeeSka EXTRA !!! Viac už čoskoro o najbizardnejšej extrémnej párty !!! Čaká vás exkluzívny program, skvelá hudba - top Dj z Prahy, sexi obsluha a množstvo bizardných zážitkov.."
Keď toto bude vycapené na FCB, dá to na pokec, tak kto tam príde?
Iste, že pár BDSM pozitiv, ale väčšina budú zvedavci a nadržaní pubertáci, ktorí si budú robit "selfie" fotky a chválit sa na akej párty boli.
Si vemte napr. Leona, robí stretnutia, ku ktorým nerobí reklamu ako na AVON a cez to má dostatok ludí a je vždy skvelá zábava. Ale súčasne je u neho väčšia pravdepodobnost, že sa neobjaví "selfie" fotky zo stretnutí, prípadne, viete, že tam väčinou nebude nik, kto sa "nesprace do kože".
U takto prezentovanej akcie je dosť vysoké riziko, že sa tam "do kože niekto nesprace". Možno si niektorí, čo chodí dlhšie na stretka k Zemanovi spomenú na obnovené stretka v roku 2004, kedy akože "omylom" často zabludili zvedavci do suterénu, aby sa pozreli na tie BDSM "kreatury" a potom sa hore chválili. Sice sme sa na tom smiali, ale určite to nikomu nebolo moc príjemné. A teraz to bude ešte prepracovanejšie. Ti zvedavci budú sediet priamo v centre diania, pretože neviem, ako chce organizátor odfiltrovat BDSM pozitiv od "vaniliek".
Viete, že s mojou malou sme schopni sa "zahrat" na akcii, kde vieme, že tam sú overení ľudia a najma ludia, ktorých dobre známe. Ale na akcii, kde bude väčšina ľudí iba zvedavých na to, čo za "divočinu" sa tam stane, tak mojej malej nedovolím ani to, že by si dala obojok. A počítam, že by som nebol jediný, ktorý by spravil to samé.