Forums » Nekategorizováno

DeeSka EXTRA

• 10. mája 2015 17:36:00 CEST
    Viac osobne, az bude prilezitost. V kazdom pripade zvazte, ci vase prispevky su adekvatne. Mozno nechtiac, ale zacinate strielat do vlastnych radov a moze sa to dotknut ludi, ktori si vas pred tym vazili a s ktorymi ste kde co preskakali...
  • 10. mája 2015 15:30:54 CEST
    všetkým som sa za akciu poďakovala a vážim si to....viac sa už k ničomu nikdy nevyjadrím...aspoň sa budem snažiť...len ten môj sarkazmus asi nebol teda na mieste...ale myslieť si hádam teda ešte môžem...
    • 5 posts
    10. mája 2015 14:05:31 CEST
    Mrzí ma, že ste nepochopili o čom píšu. Nemám nič proti akciám porádaných V KC Grange

Nepáčí sa mi iba ta prezentácia, ktorá sa okolo toho robí - " Pripravujeme: DeeSka EXTRA !!! Viac už čoskoro o najbizardnejšej extrémnej párty !!! Čaká vás exkluzívny program, skvelá hudba - top Dj z Prahy, sexi obsluha a množstvo bizardných zážitkov.."

Keď toto bude vycapené na FCB, dá to na pokec, tak kto tam príde?
    Iste, že pár BDSM pozitiv, ale väčšina budú zvedavci a nadržaní pubertáci, ktorí si budú robit "selfie" fotky a chválit sa na akej párty boli.

Si vemte napr. Leona, robí stretnutia, ku ktorým nerobí reklamu ako na AVON a cez to má dostatok ludí a je vždy skvelá zábava. Ale súčasne je u neho väčšia pravdepodobnost, že sa neobjaví "selfie" fotky zo stretnutí, prípadne, viete, že tam väčinou nebude nik, kto sa "nesprace do kože".

U takto prezentovanej akcie je dosť vysoké riziko, že sa tam "do kože niekto nesprace". Možno si niektorí, čo chodí dlhšie na stretka k Zemanovi spomenú na obnovené stretka v roku 2004, kedy akože "omylom" často zabludili zvedavci do suterénu, aby sa pozreli na tie BDSM "kreatury" a potom sa hore chválili. Sice sme sa na tom smiali, ale určite to nikomu nebolo moc príjemné. A teraz to bude ešte prepracovanejšie. Ti zvedavci budú sediet priamo v centre diania, pretože neviem, ako chce organizátor odfiltrovat BDSM pozitiv od "vaniliek".

Viete, že s mojou malou sme schopni sa "zahrat" na akcii, kde vieme, že tam sú overení ľudia a najma ludia, ktorých dobre známe. Ale na akcii, kde bude väčšina ľudí iba zvedavých na to, čo za "divočinu" sa tam stane, tak mojej malej nedovolím ani to, že by si dala obojok. A počítam, že by som nebol jediný, ktorý by spravil to samé.

• 10. mája 2015 12:45:28 CEST
    Mrzí ma , že práve ty, podporuješ útoky komunity voči akciám poriadaným v KC Grange.Konečne sa našiel dobrý priestor pre stretnutia komunity v Bratislave a konečne to zažína žiť. Naozaj som sklamaná a mrzí ma to..
  • 10. mája 2015 12:43:18 CEST
    Ďakujem všetkým čo sa zúčastnili na včerajšej femdom párty. Zišla sa dobrá partia ľudí, pokecali sme, zahrali sme sa..dokonca sa urobila malá škola tramplingu ( za to špeciálne poďakovanie Akordovi). Zas jedna z vydarených akcií za nami.
    • 2 posts
    10. mája 2015 11:42:58 CEST
    Vino z vinarni tibava, muciaren na urovni, upravena terasa, krasne nove pohare na vino a o dvesto percent lepsia obsluha.
    Pripocitajte dobru partu, akcnenie, ukazky a mate bdsm party ako vysitu.
    No akde ste boli vy?
  • 10. mája 2015 11:19:50 CEST
    Pokojne dobehni. Je celkom mozne, ze z vacsej casti tam stretnes ludi, ktori sa Ti nedavno na akcii i napriek Tvojmu momentalnemu zdravotnemu problemu snazili sprijemnit vikend. Preto by si mozno mala trosku z toho sarkastickeho tonu zlavit...
  • 10. mája 2015 11:12:35 CEST
    Pozname sa roky a naozaj si Ta vazim ako dlhorocneho organizatora bratislavskych stretiek. Preto ma Tvoj komentar naozaj nemilo prekvapil. Mozno by si si mal zaspominat na tie casy a ako Ta hnevalo, ked negativne prispevky o Tebou organizovanych stretkach sirili ludia, ktori na nich ani neboli. Nemas dojem, ze teraz robis presne to iste? Pokial mna a par ludi, ktorych osobne poznas nepovazujes za nerealnych BDSM pozitivnych a nadrzanych pubertiakov, mal by si svoje vyjadrenia prehodnotit...
  • 10. mája 2015 1:49:40 CEST
    Naozaj som sa nechcel zapajat do ziadnych diskusii, ale teraz mi to uz naozaj neda. Dnes to bola uz druha akcia, ktoru organizovala Lady Charis a na ktorej som sa zucastnil. Ani na jednej som nevidel pubertakov tuziacich po swingers. Prave naopak. Napriek na Slovensku uz znamej biednej ucasti na femdom akciach som mal moznost zazit velmi prijemnu priatelsku atmosferu, pozriet si peknu spankovu prezentaciu v podani Lady Charis a Lady Raven a stihli sme dokonca aj miniskolu a ukazky tramplingu naboso i v topanockach na vysokej platforme (dievcence, dakujem). Taktiez musim ocenit snahu a usilie pri vylepsovani priestorov muciarne. Je este co vylepsovat, ale akcnit sa tam uz da bez problemov a chyta to spravnu fazonu. Za seba mozem povedat, ze som sa vyborne bavil. Takze dakujem organizatorom za prijemny vecer. Tolko nazor niekoho, kto sa nedal znechutit citanim diskusii na domine a radsej volil osobnu skusenost...
  • 10. mája 2015 1:11:49 CEST
    Dooobre tak vláknujem,,
    Helooo Dollly ,,buzíci Vám už prišli,,,?,,či ich budete objednávať,,,?,,
    • 5 posts
    9. mája 2015 20:30:20 CEST
    Ehm, kto tam príde? ..Nik realne bdsm pozitiv, iba nadržaní puberťáci, čo si myslia, že bdsm je swingers party.

No, ide to smerom, čo som písal 3 mesiace nazad. Atrakcia, čo má zarobiť. Smutné ... a aj vďaka ludom, čo sa na to dajú.
  • 9. mája 2015 10:46:26 CEST
    Si mi kamarát, ale musím dať Dadulke .

Vieš jedno vajce, druhé vajce, do toho sa pletie tretie vajce a pridáva sa štvrté vajce... ....až nakoniec z toho všetci dostanú žltačku.
    .................................a bolo by nám to treba? Nechaj nech si DeeSka EXTRA sama spraví posudok.
  • 9. mája 2015 8:38:38 CEST
    neútoč a založ aj ty stredoslovenské
  • 9. mája 2015 8:34:53 CEST
    Hej vlákno bohovské len človek už nemá prehľad ktoré a kto je kto chodte do,,,,
    ,,aj s toľkými blaváckymi vláknami vajce na vajce,,,
  • 9. mája 2015 8:29:25 CEST
    opäť nové vlákno deesky mno dobre....akcia vyzerá lákavo a kedže zatiaľ nemám ban a do akcie ho zázračne nedostanem...
    tak na tuto akciu sa prídem pozrieť aj keby som sa mala doplaziť