Forums » Nekategorizováno

Nazor na mladych

• 12. mája 2015 19:59:37 CEST
    Ahojte. Rad by som sa vas spytal, aky nazor mate na mladych ludi ci uz S alebo D? Myslite si ze je to len tuzba napriklad vytiahnut fotky od niekoho alebo je to cisto len kvoli zabave alebo to myslia vazne? Pytam sa preto lebo sam som mlady a zaujima vo vseobecnosti ako sa k tomu stavia okolie. Dakujem
  • 13. mája 2015 22:39:28 CEST
    Je to o tom, čo máš v hlave - nie na občianskom.
  • 13. mája 2015 10:30:49 CEST
    No to aj ja, ale snáď sme sa pochopili
  • 13. mája 2015 10:24:26 CEST
    Tak po dlhšom čase som sa pri čítaní fóra zasmiala. Konečne normálna debata.
  • 12. mája 2015 23:17:01 CEST
    Pochopil som kam si tým narážal, ale to tu nechcem rozoberať. Len som chcel poznamenať že vo vnímaní jednotlivca to neplatí.
  • 12. mája 2015 23:15:37 CEST
    ten generačný rozdiel som ja navnímal u iných konkrétnejších udalostí ale to je o inom .

• 12. mája 2015 23:08:36 CEST
    Plne súhlasím, je to tak. Dokonca nepociťujem ani nejaký odpor zo strany starších a skúsenejších, sadol som si aj s veľkým počtom z nich. Takže tieto pomyselné generačné bariéry sa dajú ľahko zlomiť a netreba sa nimi riadiť. Kto si hľadá cestu, nájde ju. :)
  • 12. mája 2015 23:01:41 CEST
    myslím si že práve taká súdržnosť nových ľudí posúva komunitu ako takú vždy o malý kúsoček ďalej nakoľko každý pridá tú svoju štipku ak je to reálny záujem . oživuje ju to , omladzuje a prináša nové pohľady .
  • 12. mája 2015 22:44:34 CEST
    No vidím, že sa tu rozprúdila nová debata, ktorá sa ešte zatiaľ drží a nie je zatrashovaná Off-Topicom, takže by som rád pridal pár slov do bitky.

Sám som mladý človek, povedal by som, že v Bratislavskej časti komunity dokonca jeden z najmladších - aktívnych. Osobne si myslím, že nepociťujem nejakú zášť, alebo malicherné správanie zo strany starých.

Janda, určite sa neboj zavítať do komunity zúčastnením sa na nejakom stretnutí. Sám som sa v októbri minulého roku prvýkrát takéhoto stretnutia (u Zemana) zúčastnil a nemôžem si to pochvaľovať viac. Išiel som tam ako človek úplne neznámy, bez konexií a poznania sa s nejakým iným BDSM-károm. Už hneď v prvý večer som sa zoznámil s neskutočným množstvom dobrých ľudí, ktorých si neviem vynachváliť. Zobrali ma medzi seba tak dobre, že som tomu ani sám nechápal. Samozrejme, ak si tam prvýkrát, nemôžeš očakávať divy, ale postupne si vytvoríš priateľstvá a dobré vzťahy s veľa ľuďmi. Aspoň tak to fungovalo v mojom prípade - samozrejme ti tak nemusí byť vždy. od tohoto stretnutia sa zúčastňujem každého, ak mám čas a náladu. Nie je nad uvoľniť sa medzi "svojimi" a pokecať o tom nad čím by ti vanilka akurát krútila hlavou a trikrát by sa ťa spýtala: "A to sa tam aj bičujete?"

Myslím si, že práe v minulom a tomto roku sa komunita začína viac integrovať a rozvíjať zvnútra - veľa nových akcíí, a stretnutí.

Určite neporovnávaj komunitu na domine s reálnou komunitou ľudí, ktorých môžeš stretnúť na nejakom tom stretku. Je to o niečom úplne inom.
  • 12. mája 2015 22:42:57 CEST
    do budúcna možno postačí dať ešte jednu kontrolnú otázku pred tým ako si na niečo urobíš konečný názor a urazíš sa.
    už len pre to že písomný prejav neobsahuje tón emóciu výraz iróniu a pod prejavy ako komunikácia zoči voči ...
    • 5 posts
    12. mája 2015 22:40:07 CEST
    Laisla to vystihla 12.05.2015 22:35 komunikacne nedorozumenie. Myslel som to naozaj tak, ze v organizovanii stretiek v BA som prebral po Lady Charis stafetu.
  • 12. mája 2015 22:38:57 CEST
    ďakujem že si to vysvetlila blackovi

tak čo dlhodobo sledujem podľa príspevkov sa tvojmu Pánovi podarila skvelá práca a skvelá domina .

a ano predne tak som to myslel že vlastne porovnanie ľudí zo starej a novej generácie : ty ako domina black ako organizátor stretiek ... Lady charis som si nespojil ze aj ona je organizatorka akcii nakolko som na to pozabudol .
  • 12. mája 2015 22:38:23 CEST
    ďakujem isto sa niekedy ešte pritrafí ...ale to už mimo témy tak pekne pokračujme
  • 12. mája 2015 22:36:31 CEST
    :D presne :D vodič Lady Charis :D v pohode, mozes mojich sluzieb vyuzit rovnako aj ty
    • 5 posts
    12. mája 2015 22:36:20 CEST
    moja chyba. predpokladal som ze to tak pochopy.
  • 12. mája 2015 22:35:37 CEST
    ak som ťa urazil niesom si vedomí čím takže sa opravelňujem ale Lady charis je domina ? ty si napísal že skôr nahrádzaš ju . ako neviem za čo si sa urazil ak to bolo kôli tej mne pripadajúcej vtipnej poznámke že som si ťa predstavil ako trans dominu tak možno by postačilo nebrať všetko tak vážne a neurážať sa za niečie myšlienky .
    zasa nepoznám tu každého a dobre ak som v omyle opravte ma nemám problém priznať si chybu a ospravedlniť sa .

až by som niekomu vynadal do kktov a podobne potom môžete označiť že som niekoho urazil .
  • 12. mája 2015 22:35:14 CEST
    nepochopili ste sa iba. On to nemyslel na organizatorov stretiek. skôr postavenim :D mna prirovnal k Lady ako dominu k domine, nie ako organizatora stretiek. preto si ta predstavil ako transdominu
  • 12. mája 2015 22:34:37 CEST
    Zvolte si kronikára,ked uz sa tak nastupcujete :D
    Cele dynastie si hned robte.
    Smiesne to je,pardon.
  • 12. mája 2015 22:33:32 CEST
    zlato ty si predsa šoferka Lady čo si zabudla?
    • 5 posts
    12. mája 2015 22:31:48 CEST
    po case to bolo prinosne forum kym si nezacal urazat.
  • 12. mája 2015 22:30:52 CEST
    :D heeeej ze nastupkyna Lady Charis :D tak to je česť ale v prvom rade divne takto hovoriť :)

k Panovi, samozrejme to dopadlo fajn, vychoval zo mna snad tu uvedomelu Dominu :D
  • 12. mája 2015 22:26:35 CEST
    ty nástupca lady charis ? ehm predstavivosť mi akosi načrtla obraz teba ako trans dominy ? preto sa radšej opýtam v čom konkrétne nastupuješ na jej miesto .

Čo sa týka stretiek v ba ospravedlňujem sa na základe corwinových starých výrokov kde sa prezentoval ako organizátor ba stretiek a akcií a ešte tuším mal snahu pár ľudí presvedčiť že je zakladateľom bdsm scény na sk som nabral nesprávny pohľad na vec .

drunken síce nový a štart si pokašlal svojimi neuváženými výrokmi ale držím mu palce nakoľko sa snaží robiť akcie čo predtým v ba nebolo alebo aspoň som to nepostrehol .

• 5 posts
    12. mája 2015 22:22:52 CEST
    Mal som len o 2 roky viacej ako ty ked som sem vpadol. Dovtedy som nevedel ze existuju viacery ludia ako ja a stretavaju sa. V podstate som mal rovnake pocity ako ty len som sa nehambil ist na stretko a spoznat tych ludi co maju rovnaky zaujem ako ja .
    • 5 posts
    12. mája 2015 22:20:30 CEST
    Ja som nastupca Lady Charis v BA.
    Corwin11 mi vzdy len pomahal ked som ja nemohol a isty cas sme to tiahly spolu.
    Drunkendude je nova osoba. novy smer
  • 12. mája 2015 22:15:27 CEST
    Nová generácia : Izual bondager nástupca Leona ,
    Jallka organizátorka - nástupca dr.Jajbolíta ,
    Laisla : uvedomelá domina síce neviem koho nahrádza ale sama o sebe mladá šikovná možno nástupca Lady Charis ? ...
    Blacsun + drunken organizátori nástupcovia Corwina

môj pohľad na novú generáciu
  • 12. mája 2015 22:14:56 CEST
    Zatial som nemal prilezitost si vypocut takto niekoho nazory. Som rad a v podstate vam aj dakujem ze ste mi dali rady, respektive pomohli k tomu aby som sa vedel rozhodnut ktorym smerom moje kroky budu viest. Bol by som rad aby sa do tejto konverzacie zapojil ktokolvek a vyjadril svoj nazor na tuto "problematiku". A este k tym stretnutiam, nie som obklopeni ludmi podobnejo stylu alebo aspn o nich neviem, takze tu zohrava svoje aj hanblivost. A k dominam ano daju sa zaplatit, len neviem ci ti ktori si za sluzbu vypytaju prilis maju do toho az take zanietenie ako ti povedzme ktori nemaju, nazvime to klientelu, tak casto respektive maju nejakeho staleho cloveka.