Forums » Nekategorizováno

• 10. júna 2015 19:12:47 CEST
    Srbsky...dala som ho ale bol to zatiaľ môj najhorší film v živote ktorý som videla...
    snaď sa mi nebude o tom snívať
  • 9. júna 2015 21:43:11 CEST
    Horuce pozdravy z Paríža
    A
    Všetko od Lucca Bessona
    A máš celovečerné zážitky je to
    PÁN režisér,
    • 5 posts
    8. júna 2015 20:49:10 CEST
    Finančne toľko kamier neutiahnem,, ,,
    Škoda,,
  • 8. júna 2015 13:38:16 CEST
    Ved napoj kameru. Ked to bude zaujimave ako pises, urcite bude velka sledovanost a este na tom holymude aj zarobis :-)
  • 8. júna 2015 9:35:31 CEST
    Ja mám komédiu horor sc fi aj akciu od rána do večera
    Takže možem zakvačiť kameru a dávať to v priamom prenose,
  • 8. júna 2015 8:11:43 CEST
    Podarená komédia...

Ja dnes skúsim pozriet to shameless...
  • 7. júna 2015 22:47:43 CEST
    Ked si chcete pozriet nieco aj vtipne aj poucne skuste serial Shameless. Je UK aj US verzia. Videl som len US ale velmi dobre. Je uz 5. seria, takze to mate 60 hod filmu. Aspon tu nebudete tolko nezmyslov riesit :-)
  • 7. júna 2015 22:26:04 CEST
    Lebowskeho som videla, daj daco novsie.
  • 7. júna 2015 22:24:54 CEST
    Lebowskeho som videla, daj daco novsie.
  • 7. júna 2015 22:21:22 CEST
    Chceš dobrý oddychový taký fajn,,?,
    tak = Big Lebowski a
    = Volný ako vták,= anglický,
    Jednoducho toto je 1/ hudba,dej,sem tam mariška,čierny humor,
    Skeče,
    Kukni napíš,
  • 7. júna 2015 21:35:20 CEST
    Sakra dajte sem dake normalne filmy,nie take zvratene movies.
    Nejake komedie napriklad.
  • 7. júna 2015 18:31:07 CEST
    mohli bychom zas cestou narazit na ten prazvláštní začuděnej antikvariát, že bys jim to vysvětlil s tim kouřením...po těch dvou flaškách.toho undergroundistu za kasou si pamatuju do teď....i tu komunikaci v tramvaji...nebo počkej na zastávce?...sakra.Každopádně ty nejlepší nálezy člověk zažije spontánně a pod parou.
  • 7. júna 2015 17:32:15 CEST
    beru Tě za slovo :D
    já s tím problém nemám :D
  • 7. júna 2015 16:27:06 CEST
    k dvěma spíš.tenkrát to bylo aero,taky něco podobného.
  • 7. júna 2015 14:51:48 CEST
    příjemný film do oka k láhvi vína do auta :D
  • 7. júna 2015 14:38:16 CEST
    tu jsem viděla ještě v kině.No dávno tomu je.jediné co si pamatuji je třetina lidí,co odešla v průběhu filmu a scéna,kdy ti fasouni koupali ty ukradený děti v jejich vlastních vykalech v nějakém obřím hrnci a pak jim dávali kousat do jídla ve kterým byly hřebíky.
    • 5 posts
    7. júna 2015 13:40:40 CEST
    ja si to už nepamätám úplne presne a zabudol som aj na ten film, ste mi to dnes pripomenuli :( viem, že na začiatku sa mi to páčilo ale potom už nie... a tu zrzku nebudem hľadať teraz
    • 5 posts
    7. júna 2015 13:31:19 CEST
    Moja srdcovka je (A vždy bola aj bude)
    Šugmanitu thanka obwamči mi jači - Ten čo tancuje z vlkmi.
  • 7. júna 2015 13:11:52 CEST
    Ale musim sa priznat, jedna scena sa mi tam zacinala pacit. Ako tam bola ta hrdzulka na kolenach s priviazanymi rukami hore a prisiel ten chlap, zapchal je nos a...
    Teda..je tam vela keby..keby mala zuby, nebolo tam tolko krvi a neskoncilo to tak ako to skoncili...ach jaj
  • 7. júna 2015 12:21:20 CEST
    ja len tu poslednú a aj teraz so mnou trhlo. ono to začalo v pohode, som si hovoril, čo je na tom zlé, ale potom...

• 7. júna 2015 12:20:19 CEST
    Táto krajina nie je pre starých, a
    Krajina nikoho = jugosl,vojnový,ale mix čierneho humoru,
  • 7. júna 2015 12:15:07 CEST
    Ja som to pozerala pri zehleni. Tiez som to par krat chcela vypnut. No nemohla som. Chcela som vediet ako to skonci. Ach..stale mam tie sceny pred ocami.
  • 7. júna 2015 11:29:16 CEST
    pozri si to, neviem či vydržíš to dopozerať bez prestávky. mne to doniesol kamarát, že je zvedavý, či to "dám" a že on to dokončil s ťažkosťami, tak som si hovoril, že vydrž. začiatok bol ešte v pohode, hovorím si, že fajn... ale potom to už bolo príliš a presne ako zejela píše, ten koniec bol šok. jednoducho hrozný film, preto si radšej pozriem úplne prízemné a ľahké komédie alebo potom slovenský film Lóve, na ktorý všetci nadávajú a ja tam vidím také dve veľmi pekné veci, ale asi som sám.
  • 7. júna 2015 11:05:08 CEST
    a hento druhé bolo Salo alebo 120 dní Sodomy ale už také nepozerávam. Ešte Kanibalové bol taký humus ja hlavne keď niekoho znásilňujú sa otáčam preč. A hlavne keď si spomeniem ako sme v puberte pozerali také horory a koľkí chalani z partie vykazovali znaky abnormálneho vývoja keď boli schopní sa na znásilňovaní smiať. To stačí raz videť tie filmy ale načo aj, to 120 dní... som ani nevidela a ani nepotrebujem
  • 7. júna 2015 10:49:18 CEST
    len z ictania mi doslo mega zle...

no ja som si az nedavno pozrela salo alebo 120 dni neviemcoho, dodnes nepochopim co je na tom akoze nezavisle, tiez pekny grc, ale toto co opisujete tak to je vazne ze ... to si teda tiez ani len neskusim pozriet ako pise vmocitouhy