Forums » Nekategorizováno

• 30. mája 2015 9:27:19 CEST
    Tie najhoršie traumy a pár ich bolo aj sfilmovaných, sa končia väčšinou až tesne pred vystavením na katafalku. Tak hore hlavu kamarát.
  • 30. mája 2015 9:20:57 CEST
    aj to je skvelý film, aj mal výročie, som to zase pozerala...aj na xko som dala taký obrázok z toho.
  • 30. mája 2015 9:19:47 CEST
    každá trauma raz musí skončiť. aj horšie veci sa dajú spracovať.
  • 30. mája 2015 1:49:19 CEST
    Zase trepeš.
  • 30. mája 2015 0:44:48 CEST
    Bondag neviem koľko máš rokov a čo si ale nekukaj veľmi na pc a usa filmy,skus isť medzi realitu a popítaj sa ako to bolo,
    Pripadáš mi fakt ako shark provokatér,
    Ja nepíšem o vymyslených fantasmagorických veciach čo vám teraz tlačia do hlavy,
    Vieš vobec o čom píšem,?,,
    To sa reálne stalo tí ľudia čo tam boli ako deti stále žiju,
    Ked máš okolo seba triedu školákov ako rukojemníkov myslíš že za socíku to riešilo nejaké komando kde boli prípustné civilné obete,?,,
    Zabudni,50 km okolo hranice všetko patrilo pod kompetenciu armády,
    Museli tankovať na poslednej pumpe pred hranicou to bola posledná možnosť likvidácie,
    Dragunov 1 a 2 mali paralelné vystrely do temana 1 a 3 a 4 to istili,bola to sekunda ked vystrčil hlavu v buse ponad deti,koniec,

• 29. mája 2015 23:22:30 CEST
    Si kde videl aby sniper strieľal do hlavy.
  • 29. mája 2015 22:37:58 CEST
    Nič mi to nevraví ja som veľmi tv nestíhal kukať teraz dobieham ale ČB morbidita s.Hrušinským je = Spalovač mrtvol, to je silná káva,
  • 29. mája 2015 22:29:16 CEST
    Poznas tu "trilogiu" s Hrusinskym ako vysetrovatelom? - Strach, Vrah skryva tvar a Po stopach krve?...je to este cierno biele.
  • 29. mája 2015 22:24:29 CEST
    Nooo československý sekerový masaker,,
    A všetko to boli skutočné prípady,
    Ak sa ti dá nájsť tak si kukni aj iné,Smrť stopárok a potom o tom unose školského busu do nemecka to neviem aký mal názov film,,
    Skutočné veci čo sa stali,pri tom buse som bol bolo to skutočne tak natočené ako sa stalo
    Ked už nebolo východisko a unoscovia chceli zabíjať deti tak sme ich odsnajperovali do hlavy a bol pokoj,,
    Decká z toho iste mali celý život traumu,nie je sa čo diviť,
  • 29. mája 2015 22:03:37 CEST
    30 pripadov majora Zemana, cast Studna. Ako dieta som sa skoro ..... ked som to videla. Aj dnes, ked mam zemanovsky maraton tak tuto cast pozeram zasadne pod perinou.
  • 29. mája 2015 21:28:24 CEST
    Teraz o 22 na stv 2 Klasika ale doporučujem,
    иди и смотги
    Chod a pozeraj sa,
  • 29. mája 2015 20:18:50 CEST
    Niečo z čias vojny - Chlapec v pruhovaném pyžamu. Detská naivita v kontraste s drsnou realitou vojny a koncentračného tábora.
  • 28. mája 2015 22:59:07 CEST
    Z toho si nič nerob aj ja som mal šťastie iba na pripečené sliepky,,
    Tým metrom bolo myslené vymytie lebečnej dutiny,
    Dakujem,
  • 28. mája 2015 22:56:18 CEST
    Tá babenka je fajn čo hrá v Hre
    Rebelka ja viem aká si si zabudla,,?,,ja nie,
    Ten čo hral faraona v Hviezdnej bráne debutoval v Hre na plač so Sharpom,film Irsko,tam hral buzíka,
  • 28. mája 2015 20:11:34 CEST
    Som ti hovoril, ze to pozeras na vlastnu zodpovednost
  • 28. mája 2015 16:00:15 CEST
    práve som to dopozerala...asi som to ešte nevstrebala a tak skoro sa mi to nepodarí
    moje pocity...všetky emocie aké kedy v sebe človek mal...nedokážem byť konkrétna v tomto momente nie
    ešte som neprišla na to čo v tom skutočné bolo a čo nie a čo bolo čím zapríčinené
  • 28. mája 2015 12:36:44 CEST
    Aj hra o tron je vyborna. Alebo Piliere zeme to milujem. Ved nieco sa da pozriet co ta zaujme a mozme si takto odporuct.
  • 28. mája 2015 11:04:59 CEST
    Crying game je dobre tam hral ten faraom z hviezdnej brany...aj ked nie priamo bdsm...alebo One night stand s Wesley Snipesom Kyle McLachlanom (juuuj milujem ho) a s Natashou Hemstridge myslim
  • 28. mája 2015 10:29:18 CEST
    Metro? No ja som aj atraktivna aj inteligentna aj kultivovana ked chcem aj zdrava aj vzdelana. Nuz preto som taka nenavidena. Tak kde je problem? Len najst chlapa ktory by nemal zo mna strach...alebo takho submisivneho muza ktoru mi nebude robit hanbu s kadejakou lajtrou ktora o tom bude dristat dookola...ved ja sa s muzom.potrebujem ukazat aj v spolocnosti a to teda v.inej
    ..
  • 28. mája 2015 10:00:49 CEST
    Nikdy neviem meno tej baby z toho filmu ale mladá kým nezduchla sa vlasmi veľmi podobala na nu,a na tej herečke su strašne sexi jej ani nie oči ale zvláštne tvarované čelo a obočie to ma vždy na babe zaujme,profil očí,nos,čelo,vlasy,,
    Len škoda že až dodatočne pridem na to že vo vnutri má metro,,
    Väčšinou tie pekné su metrové a také o ktoré by človek ani lopatu neoprel tie to maju v hlave usporiadané,
    Nájsť spojenie oboch je dosť ťažký udel na planéte Zem,
  • 28. mája 2015 9:54:44 CEST
    No tak to si prišla o pekný zážitok ale neboj máš čas to dobehnuť,ja som zo mal ľahšie lebo taxíky som mal aj 9 miestne tam som iba sklopil sedáky a mali sme ložnu plochu ako v spální,zážitok bohovský len ho občas pokazil trvdý návrat do reality ked sme pozabudli kde sme a ja alebo mladá sme schytali neuprosnu šupu do hlavy od strechy,
    Inak aj vonku na aute je to fajn len tam odporučam vziať športový model má nízky predok a dá sa tam dobre experimentovať lahšie sa da aj zozadu aj s nohali na pleciach,tieto veci si neviem na.MPV vonku predstaviť to by.sme museli mať rebrík, ,
    V prírode pohoda,skurát že pár krát sme sa pozabudli že sme na turistickom chodníku v Tatrách,,tie pohľady okoloiducich boli dosť divné ale ozaj koli pár turistom človek neprestane v tom najlepšom,, ,,ked nám už známi strážili decká cez víkend treba si to užiť,nie,?,,
  • 28. mája 2015 9:40:28 CEST
    ....hmmm James Spader a Deborah Kara Unger ako manzelsky par...aaaach. a ta trtkacka v tom aute s tou druhou...ja som mala uces tak minuly rok ale.k sexu v aure sme sa s mojim milencom bohuzial.nedostali. a ja som.chcela v.podzrmnych garazach s nim to...aj na seneckych jazerach aj vsade. Bohuzial som mu musela dat kopacky lebo sa nevedal.naladit na.moju vlnovu dlzku. Sak zivot ho nauci. Ale iste zakratko najdem takeho ked sa prestahujem.
  • 28. mája 2015 9:37:46 CEST
    Crasch ten som dával už roky dozadu do pozornosti,,nie je to čisté bdsm,skor typ žánru ako TwinPeaks je aj od režiséra čo sa učil u Lyncha,
    Je to celkom dobre urobený film,skor by.som povedal že netradične a málokto ho pochopí na 1x ,
    Inak debutuje tam veľa dobrých vtedy ešte mladých hercov,
  • 28. mája 2015 9:00:20 CEST
    Inak videli ste film Walkabout? Omylom som to videla ako dieta a mala som z toho traumu. Ale myslim ze uz som to spracovala.
  • 28. mája 2015 8:52:05 CEST
    Aj si to stihla vidiet ci nie? Dojmy si mozeme vymenit v ss. Ale koniec sa mi pacil