Forums » Nekategorizováno

GAY / BI na DOMINE

• 17. mája 2015 18:05:43 CEST
    ahoj, dúfam že sa vlákno rozbehne... ak má niekto chuť pokec rad sa pridám...
  • 23. mája 2015 22:11:30 CEST
    dávam dohromady partiu gay BDSM+ .... kto má záujem o pravidelné aj akčne stretka pošlite súkromnú správu...
  • 22. mája 2015 14:08:50 CEST
    No, ja radsej ako travit hodiny bdsm budem pliet v zahrade... holt, kazdy co ho bavi...vidim ze proste mam ine zaujmy, bo bdsm nie je pre mna tak zaujimave aby som nim travila prilis vela casu... niekedy dumam, ci skor nie som rodena otrokarka, ako bdsm :) bo jazdit na koni s bicom po plantazi - oleee... to je pre mna drive...

ale inak drunkendude, dnes som na podklade vasej sutaze s bicmi skusala doma rano zazat svetlo-zapinac na stene, bicom... a vazne na siesty raz sa mi podarilo... to ma bavi... to je podla mna inak dobre vymyslena sutaz, som sa inspirovala, budem doma trenovat na plechovkach... aj ta sviecka-"sfuknutie" bicom ma laka... este cakam ten 1,5m dlhy bic, tento krpaty ma cca 70 cm co som to s nim skusala...

• 22. mája 2015 13:52:21 CEST
    Oprava :nie pri každej lekcii mi stojí hlavne keď ju trestám a ona trest zle znáša vtedy to je tak že sme potrestaní obaja ... no tak či onak pre mňa je bdsm láska vášeň život pre to tam vždy bude pre mňa nejaký pocit sprevádzaný nadržanosťou či iným .. každý to má inak. a bdsm nemá jasnú definíciu preto sa nedá presne určiť čo ako prečo načo a t ď.

No ide o to kde si tú nadržanosť nakoniec poriešim. ak poviažem na chate všetky subky tiež som z toho nadržaný ale potom sa zavriem z drahou do spálne a vyšukám z nej mozog... nevzrušujú ma tie baby ale to že ich viažem
  • 22. mája 2015 13:51:42 CEST
    Asertiv, ja som ten film nevidela
  • 22. mája 2015 13:43:09 CEST
    Ja mám 28 skoro a drahá 26.

No niesom zvyknutý na to že hneď zahadzujem to čo mi nevyhovuje na 100% ale možno staromódne verím že vzťah trrba budovať spolu a hľadať riešenia a nevzdávať sa hneď ako meniť ženy a hľadať dokonalú pretože taká ani neexistuje ... a ak už nebojím sa ani ja byť sám .
  • 22. mája 2015 13:42:29 CEST
    vidíš, teraz si vlastne nepriamo napísal, že bdsm lekcie ti poskytujú sex uspokojenie, málokedy pri nich šukáš, teda inými slovami to dokáže takmer plnohodnotne nahradiť sex. život v určitom smere. toto som chcel si tu prečítať. teda to, čo celý čas tvrdím
  • 22. mája 2015 13:37:12 CEST
    Pre mňa sa BDSM nespája so sexom . Nemýľ si miculienka realitu s nejakými odtieňmi ... ehmm
    to že dávam mojej lekciu neznamená že ju preťahujem aj keď mi stojí a aj keď je mokrá a sme nadržaní . často hodiny trávime len tak že ju viažem ; bičujem voskujem trápim šteklím za trest nechám tak plniť úlohy ... aa podobne ale málokedy priamo pri tom šukáme . Realita totiž nieje ako z lacných románov červenej knižnice .
  • 22. mája 2015 13:33:52 CEST
    ale ja ťa chápem. máte obaja okolo 50 rokov, ste vo vzťahu už hrozne dlho a počas toho obdobia sa dvaja ľudia predsa len vyvíjajú, objavujú, spoznávajú a niekde posúvajú. to je úplne logické. iné je to predsa u mladých párov, kde v podstate na začiatku vidím, či mi tá žena vyhovuje alebo nie, keď nie, tak nič sa nedeje, príde mi do života iná neskôr a nemám strach byť chvíľku sám bez partnerky. v pohode, chápeme sa úplne. ja mám len nick taký blbý, viem ako to funguje

btw. viem, že toto je fórum pre bdsm+ ľudí, ale žena je najskôr partnerka, až potom subina. keď ideš s ňou niekde do spoločnosti, tak ju predstavíš ako svoju priateľku alebo subku? aj keby bola tá najposlušnejšia subina na svete, tak je v prvom rade žena, partnerka a až potom subina. ale zase, asi toto ja vnímam úplne zle
  • 22. mája 2015 13:29:24 CEST
    Zasa nieje to tak že by sme na začiatku vzťahu mali odlišnè vstupné požiadavky . Ide o to že sa pomaly postupne vyvíjame a aj keď považujem moju drahú za maximálne oddanú subku voči mne naopak voči celèmu svetu je silne dominantná dáma . takže časom je jasnè že sa jej prirodzene dominantná a zvedavá povaha prejaví a mne to nevadí možno preto že som rovnaký a zasa aj tá naša zvedavosť nás vždy niekam posúva . Ak by sme neboli zvedaví ostali by sme na jednom mieste a nikam nenapredovali ...
  • 22. mája 2015 13:26:05 CEST
    keď to je stále len hra so slovíčkami. je nadržaný ako stepná koza, stojí mu kladivo ako vysielač rádia jerevan, sex. ho to uspokojuje ale je to všetko v poriadku, lebo nezasunul do búdky. najdôležitejšie je nájsť tu správnu komunitu, ktorá také správanie odobrí, schváli resp. podporí

kašli na to skutočne, to že to ostatní nechápu ešte neznamená, že robíte niečo zlé, lebo robíte len to, čo vyhovuje obom. ja vás v tom napr. silno podporujem
  • 22. mája 2015 13:20:59 CEST
    On dve subky jebat nebude. Ani jednu. Sukat ich nebude. To by sme si museli prebrat a predebatit. Preco hned spajate bdsm so sukackou? Pre mna osobne to napriklad vobec nesuvisi.
  • 22. mája 2015 13:15:48 CEST
    No tomu tazko uverit. A co tak keby nakladal dve subky a ty sa iba mohla kukat.
  • 22. mája 2015 13:15:30 CEST
    no bodaj by si s ním nesúhlasila ináč to je najdôležitejšie, že sa dvaja nájdu a potom sú akékoľvek reakcie okolia na irelevantné, lebo každý má žiť podľa vlastných predstáv, že?
  • 22. mája 2015 13:10:22 CEST
    Debata fakt hodna precitania :D Zdielam plne asertivov nazor, takze sa mi to nechce opakovat a reagovat.

Trdlo: hej, pocitujem hrdost napriklad, ak vidim mojho draheho so subkou. A to iste je z jeho strany voci mne. Ziadne vymyvania mozgov :D my sme sa proste tak stretli. Ak to je nepochopitelne pre teba tak mi to je aj tak vcelku fuk. A nie je to len o sexualite. Mne sko dava aj nieco ine, emocne hlbsie.
  • 22. mája 2015 13:06:37 CEST
    vidíš, to je presne to o čom píšem. rovnaká vec, niekto v tom vidí silu osobnosti, iný handru. odborne sa to volá brainwashing alebo "mindfuck", že? každopádne je fajn, že každý to vníma ináč. tiež len môžem za seba, že keď vidím na začiatku vzťahu, že máme diametrálne odlišné predstavy vo veciach, ktoré sú pre mňa rozhodujúce, až tak že je potreba hľadať iného partnera a nedokážem to ustáť bez toho, tak ani do toho vzťahu nejdem. ale ja som asi hrozná konzerva, preto stále hľadám vysvetlenia, argumenty, ktoré budem vedieť vstrebať a akceptovať, prečo to iní vnímajú odlišne. ale to je čisto len zvedavosť, iné za tým netreba hľadať. každý nech si žije podľa seba.

ináč čo sa teba týka, tak na jednej strane je pekné, že dokážeš takto pekne verejne písať o snúbenici, niekde inde zase baba takto písala o manželovi a mne už odvtedy to vŕta v hlave, lebo niečo mi na tom nesedí. neber to v zlom vôbec. musím zase študovať, prečo také správanie a čo je za tým. zvedavosť je hrozná vlastnosť, radšej keby ma chytí nadržanosť alebo čo.

btw. kde súdim iných? napísal som svoj pohľad na to a pýtam sa...
  • 22. mája 2015 12:51:45 CEST
    reagujem za seba : som majetnícky avšak nie natoľko aby som sa aj napriek snahe splniť všetko čo na očiach svojej drahej vidím nechal posubiť . Teda našli sme kompromis a prijateľnè riešenie pre oboch kde sme obaja asi viac tolerantní ako asi aj v prípade laisli a jej drahèho že si určíme nejakè pravidlá a hranice a nrchápe si partnerov plniť si sny či už spolu , navzájom alebo zvlášť. A ako mi to povedala ? Ja som sa pýtal čo by chcela čo sa jej páči akè má túžby čo novè vyskúšame ... často sa rozprávame .. a tak z nej vyšla túžba mať dvoch bisexuálnych subou na prasačiny a na mučenie ... tak sme to všelijak rozobrali až som dospel k tomuto ...

Som hrdý a milujem svoju ženu za to že mi je oddanou poslušnou a milujúcou subinkou .
    Som na ňu hrdý aj keď je v dominantnej pozícii mimo mňa a zvláda mať kontrolu ako domina nad subom . Môže tak prezentovať kam sa posunula a čo sa naučila ... ale čo viem je že so subom by s i nezašukala... nakoľko ich rada trápi .je sadistka.

Nevidím dôvod považovať ju za handru len preto že si napĺňa svoje túžby mimo mňa za dohodnutých obmedzujúcich pravidiel .

Viac by som si ju prestal vážiť ak by sa nedokázala prejaviť a udupala by svoju osobnosť len pre to že ja niesom ochotný sa napríklad nechať pretiahnuť straponom alebo vyfajčiť suba...

Takže ja v tom naopak vidím silu osobnosti a psychiky a jednotlivca ako takèho keď viem dopriať druhèmu to čo mu sám neviem dať ...

Ale je to len o tom čo chceme ... ty chceš niečo inè ako zvyšných 7 miliárd obyvateľov tejto zeme . Ťažko sa takto pýtať . Každý nejako žije a myslí si že tak je to najsprávnejšie . Preto ťa nejdem odsudzovať za tvoje vyjadrenia ale ani ty nesúď nikoho za ich...
  • 22. mája 2015 12:31:05 CEST
    to sú také hry so slovíčkami. bol vo vagíne, nebol vo vagíne, je to sexuálne uspokojenie, nie je... ja to hlavne nechcem adresovať, zaujíma ma to všeobecne, aj keď jasné, že veľa ľudí sa v tom nájde. je z toho vzrušená, pociťuje sex. uspokojenie? áno. tak je úplne irelevantné, či bol vtáčik v búdke alebo nie. ale toto ma nezaujíma. zaujíma ma akým spôsobom to dokážu vysvetliť mužom a ako tých mužov vnímajú, lebo ako som už napísal, mne keby priateľka, manželka, snúbenica dovolí sa takto správať, tak ju automaticky považujem za handru a nevážim si ju. ale to som ja. ostatní to vidia ináč, tak by som rád vedel ako.

btw. ty si tu mal pár pekných myšlienok, s ktorými sa stotožňujem. napr. tvoja snúbenica nechce piss a facky, ty to rešpektuješ a vyškrtol si to zo svojho interného zoznamu "chúťok", pretože tvoja láska k nej je silnejšia a väčšia ako potreba ju očurať. chápem. potom sa mi tu tlačí otázka, či je láska tých žien slabšia ako chtíč a potreba niekomu natrieskať na zadok? asi áno. tak potom prečo s niekým žijú, kto nedokáže naplniť ich najväčšie potreby, resp. priority.
  • 22. mája 2015 12:26:12 CEST
    Z môjho pohľadu to vnímam tak že laisla so subom nespí teda nešuká / sub sa nedostáva do jej vagíny vlastným penisom / ale ide o to že jej partner nieje natoľko napr masochista aby zvládal to čo ona potrebuje...stále sa motáme okolo toho istèho
    • 2 posts
    22. mája 2015 10:32:17 CEST
    stále rozmýšľam, čo také hovorí žena mužovi, ktorý jej "dovolí" mať iných mužov a ako mu vymýva mozog. vážim si ťa, toto by iný muž nedokázal, si výnimočný, len silný jedinec a vyrovnaný dokáže toto, že nežiarli na iných mužov a nevadí mu, že mám viacerých súčasne. ako prebieha ten "brainwashing", aby to vôbec muž spracoval, myslím tým muž, nie nejaká žalostná napodobenina muža. potom by ma zaujímalo, či skutočne si tá žena toho muža váži, pozerá na neho s hrdosťou, rešpektom.

napr. ja by som si takú ženu, ktorá mi dovolí všetko nevážil vôbec, stále by som ju považoval za obyčajnú bezcennú handru.

zaujíma ma to tak všeobecne, už keď je o tom reč, mne je úplne jedno, kto s kým a ako žije, hlavne že sú šťastní a funguje im to
    • 2 posts
    22. mája 2015 10:29:58 CEST
    Polygamia je len v manzelstve ci uz uzavrete pred cirkvou alebo statom...
  • 22. mája 2015 10:19:27 CEST
    Nezáviďte ale doprajte .
  • 22. mája 2015 9:21:41 CEST
    Uz snad cela domina vie,ze mas priatela a suba,tak to netreba mlet dookola.
  • 22. mája 2015 8:54:58 CEST
    Nemusis mi nic opakovat, ani nikomu inemu, ani nic uzavierat a otvarat a vehementne sa stavat za a proti, toto nie je porada na pracovisku... mne je to jedno, a predpokladam ze aj zvysku ludi na fore... rob si co chces a bud si cim chces. A to ze to povazujem ja za polygamiu je moje pravo.

A teraz to mozeme uzavriet, povedane slovami klasika
  • 21. mája 2015 23:13:06 CEST
    jediny problem vidim v tom ze klames a zavadzas ludi.... ved ludom tu povedz do coho a pre koho robis tu nabor a prieskum.... ty ucastnik bisexualnej hrdosti - tak sa tu hrdo priznaj
  • 21. mája 2015 20:36:50 CEST
    mas pravdu. pre kazdeho je vyrovnanost niečo ine. tym by som to ukončila. Neviem či to čo riešim a prezentujem ja ako môj spôsob života je polygamia. Ty dobre vieš ako to myslim, par krat sme sa na tom zhodli, preto neviem na čo to teraz otačaš. Ja mam priateľa a suba. Každý z nich má svoju úlohu v mojom živote, práva aj povinnosti. Proste to rozlišujem. Polygamia je myslim plnohodnotné rodinné spolužitie s viacerými osobami opačného pohlavia, prípadne môžno aj rovnakeho neviem. Opakujem ja mam priatela a suba. Rešpektuju sa, vedia o sebe, nehrozi tam nevera. Ak to chceš nazvať polygamiou, je mi to jedno. sú to len slová aj tak... ak to je polygamia v tvojom vnímaní, tak som polygamna