Forums » Nekategorizováno

GAY / BI na DOMINE

• 21. mája 2015 12:34:14 CEST
    Zisťujem predbežný záujem bisexuálnych ľudí participovať na funkčnej bisexuálnej komunite (to je to B v LGBT ktoré zatiaľ podľa mňa nie veľmi vidieť, preto by som to rád zmenil). Zaujíma ma, či sa tu na Domine nájdu bisexuálni (alebo s bisexuálmi sympatizujúci) ľudia, ktorí by to chceli zmeniť, podeliť sa so svojimi skúsenosťami, príbehmi, byť viditeľní na akciách, ktoré sú určené aj pre bi ľudí + organizovať svoje vlastné. Vecí, ktoré by sa dali robiť je mnoho..
  • 21. mája 2015 12:28:53 CEST
    zase hráš hlupáka? a čo ten dotazník čo ste aj s trdlom chceli dať ľudom na deeske? a stále si neodpovedal
  • 21. mája 2015 12:25:21 CEST
    Niečo mi uniklo Queer? :)
  • 21. mája 2015 12:23:58 CEST
    robíš tu verejne nábor tak neviem prečo nemôžeš verejne napísať do akého združenia... pokúšaš sa tu robiť výskum prieskum.... tak pre koho?
  • 21. mája 2015 11:56:57 CEST
    Queer, ak ťa niečo zaujíma, pošli mi súkromnú správu. Ak však nemáš v úmysle sa zapojiť, nemusíš tu riešiť nepodstatné veci. V intenciách tvojej logiky, keď tam budeš, uvidíš.
  • 21. mája 2015 11:54:39 CEST

posadíme sa vedľa seba a budeme sledovať Queer-a?
  • 21. mája 2015 11:43:55 CEST
    počkajte, idem si pre stoličku a pukance, keď začne cirkus, chcem sedieť v prvom rade
  • 21. mája 2015 11:34:43 CEST
    odpovedz a netvár sa hlúpo... bol si v kc grange takže vieš... a zaujíma ma pre ktoré združenie robíš
  • 21. mája 2015 11:33:25 CEST
    Mali by nejaké bisexuálky a bisexuáli tu na Domine chuť zapojiť sa do bisexuálneho komunitného diania, fungovania? Riešiť bisexuálne problémy, agendu, robiť vzájomnú podporu, komunikovať požiadavky bisexuálok+ a bisexuálov+, účastniť sa vyjadrení bisexuálnej hrdosti?
  • 21. mája 2015 11:32:08 CEST
    skôr by sa dalo povedať, že sa snažím dať dokopy bisexuálnu komunitu, keďže ju nikde nevidím zastúpenú a "organizovanú" v zmysle, že by bola v kontakte, organizovala spoločne veci tak, ako to robia napríklad gejovia, lesby a trans- ľudia. Nikde nevidím bisexuálnych ľudí, ktorí zastupujú svoju komunitu a komunikujú svoje potreby a požiadavky vo vzťahu k ostatnej spoločnosti.
  • 21. mája 2015 11:26:53 CEST
    pre jedno neformálne, bisexuálne. Ty robíš pre ktoré?
  • 21. mája 2015 11:23:14 CEST
    neodpovedal si.... ešte raz pre ktoré lgbt združenie robíš?
  • 21. mája 2015 11:19:01 CEST
    Nikto ťa nenúti zapojiť sa keď nechceš
  • 21. mája 2015 11:12:14 CEST
    ach jaj... už nám tu nenápadne vystrkuje rožky prvý lgbt aktivista... pre ktoré združenie robíš agendu výskum a prieskum?
  • 21. mája 2015 10:55:57 CEST
    ...akéhokoľvek bisexuálneho hrania sa, som rozhodne za Aká výhra je to čas od času byť bisexuál a switch zároveň
  • 21. mája 2015 10:49:43 CEST
    Ja by som zas rád videl funkčnú bisexuálnu komunitu - komunitu ľudí s romantickou príťažlivosťou k viac než len jednému rodu/pohlaviu (aktívne lesby, gejov a transrodových ľudí už vidíme v rôznych občianskych združeniach).

Mali by nejaké bisexuálky a bisexuáli tu na Domine chuť zapojiť sa do bisexuálneho komunitného diania, fungovania? Riešiť bisexuálne problémy, agendu, robiť vzájomnú podporu, komunikovať požiadavky bisexuálok+ a bisexuálov+, účastniť sa vyjadrení bisexuálnej hrdosti?
  • 21. mája 2015 10:48:11 CEST
    hľadám gay bdsm+ ktorí by mali záujem o pravidelné akčne stretka v BA... ak ťa to zaujalo napíš správu
  • 20. mája 2015 16:15:02 CEST
    Jediné čo som takè rozoberal bolo to o tej štvorke ale v princípe len som za seba názorne ukázal svoj pohľad na vec teda že každý sme nejaký a každý sa inak pozeráme na rovnakú vec .

A áno moja drahá snúbenica by nebola proti ak by si to aj prečítala ale pokiaľ viem nechodí sem už dlhšie aj keby nič takè htoznè som nenapísal

S ludmi tu Máme trošku iný pohľad na vec a čo je tabu a čo nie.

Čo sa preberania súkromia tu týka už sa tu rozoberali aj oveľa delikátnejšie a konkrètnejše veci ako to čo som napísal a niesme zasa verejne známy aby som mal dôvod na červenanie sa .
  • 20. mája 2015 16:11:08 CEST
    pre mňa je trochu nepochopiteľné, že rozoberáš takto súkromie tu, lebo v princípe každému môže byť jedno, čo robíš doma, kto ju každý nakladá a ako. v prvom rade je to žena, priateľka a dáma, osoba ktorú ľúbiš (asi), až v druhom je subina. ale asi som ešte nedozrel alebo čo v podstate som len chcel, že viem ako rozmýšľaš a máš pravdu.
  • 20. mája 2015 16:08:30 CEST
    ...manželka mi to nedokáže poskytnout. Tuhle větu na těchto webech čtu poměrně často.
    No jsem přesvědčena, že vše je pouze o dohodě, která má přijít dřív, než se pak člověk začne divit, protože je postaven před něco takového, jako je tato věta.
  • 20. mája 2015 16:06:30 CEST
    Ak by ma podviedla poza môj chrbát skončili by sme v tej chvíli .

Myslel som to tak ako som pár príspevkov dozadu písal a napíšem zasa :
    Moja drahá je len a len moja subka k nikomu inèmu submisívna ešte nebola a dúfam že okrem mňa ani nebude . skôr je dominantnej povahy a má aj dominantné chúťky o ktorých sa mi nebojí povedať preto čo viem jej splním a čo nie Nájdem spôsob ako jej torelantne víjsť v ústrety ak by veľmi chcela čo znamená ak chce dvoch subou pozorovať ako sa navzájom šukajú nech sa páči môže. nebude s nimi šukať ani anál ani vaginálne. Ak budr mať chuť ho vyfajčiť to by mi nevadilO . Ak ma pri tom nebude chcieť nechám ju nech sa s nimi vyhrá sama ak budr rád sa pozriem . Ak by chcela subku na to čo mi ona nevie dopriať a nejakú nám nájde okej . Ale jedine v jej prítomnosti a to čo povolí. Pre mňa by toto nevera nebola . Často máme štvorku s našimi priateľmi a nakladáme ju s kamošom spolu ani to mi snevadí a neberiem to ako neveru tak ako keď sukáme jeho ženu a moja drahá to berie ako ja ...

Možno pre niekoho nepochopiteľné a divnè ale pre nás ideálne .
  • 20. mája 2015 16:01:49 CEST
    co je substitucia?Trochu se v tý poslední větě ztrácim a u nás je substituce používaná úplně v jinym oboru.Jaks to myslel?
  • 20. mája 2015 15:48:46 CEST
    ináč verím v monogamiu, dokonca súhlasím so všetkým, čo asertiv píše, aj viem presne ako uvažuje. tu treba asi rozlíšiť jednu vec. je rozdiel, či jeho priateľke bude poskytovať sex. uspokojenie iný dominant, kedy by išlo o substitúciu, čiže neveru, s čím by som sa napr. ja nestotožnil alebo iný sub, teda pôjde o niečo, čo jej on nevie poskytnúť.

• 20. mája 2015 14:04:23 CEST
    Stereotyp nemusí byť hneď zlý avšak záleži aj od povahy človeka a ovoch vo vzťahu

Sme spolu vyše roka preto ti neviem odpovedať na to či to môže tak fungovať ale verím že áno a nemyslím len sexuálny stereotyp . Každý žije tak ako verí akého je prescedčenia a aké robí rozhodnutia . Ja som sa rozhodol žiť po svojom s niekým kto sa ku mne momentálne úplne hodí . A vyhovuje to obom a tak za 10 /20 rokov ak tu budeme ti poviem ako môj recept na spokojný život funguje.
    Nezabúdajme to čo je pre mňa dobrè nemusí byť pre každèho .
  • 20. mája 2015 13:55:57 CEST
    Nepsala jsem,že ti nerozumím.chápu tě a přeju ti a tvé drahé ať vám to funguje. já nad takovýmto fungováním velice pochybuju a nezažila jsem,že by to dlouhodobě fungovalo.proto vyjadřuji svůj názor a pochybnosti.nic osobního v tom nehledej.