Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 22. mája 2015 9:47:02 CEST
    Subinky, buďte opatrné pri užívateľovi shadowlight (na xbdsm.sk má nick NarocnyPan, na pokeci má nick Hafino-X), ktorý je promiskuitný, rizikový a odmieta používať prezervatív. Zmanipuloval ma a teraz musím riešiť zdravotné problémy súvisiace s pohlavne prenosnými chorobami. A nie som jediná, poznám minimálne jednu jeho ďalšiu nakazenú obeť. Nedajte sa oblbnúť peknými kecami ako „mne môžeš dôverovať, dodržujem SSC, som za teba zodpovedný“. Mnohé ochorenia sú v začiatkoch bezpríznakové, takže môžete niečo mať a ani o tom neviete. Doporučujem všetkým, ktorý mali nechránený sex (i orálny) v miestnej komunite s niekým blízkym z okruhu známych zmieneného človeka alebo priamo s ním, aby navštívili odbornú pomoc. Toto upozornenie nie je namierené na dotyčného preto, aby bol osočovaný či zlikvidovaný, ale preto, že si pokladám za povinnosť chrániť ostatných. Mimochodom, to ukladá aj zákon o pohlavne prenosných chorobách. Bola som hlúpa a naivná a šla som s ním dobrovoľne. BDSM komunita je dosť promiskuitná a niektoré ochorenia sa šíria aj orálnym sexom. Muž často príznaky vôbec necíti a pritom je prenášačom, taktiež nepríjemných bakteriálnych ochorení. Preto by aj danému „dominantovi“ pomohlo vyšetrenie a liečba. Odporúčala by som vyšetrenie na HPV, bakteriálne i vírusové ochorenia.
  • 24. júna 2015 21:23:19 CEST
    http://rt.com/uk/269380-condom-colors-sti-invention/
  • 7. júna 2015 22:24:38 CEST
    Vdaka hanbím sa za pekné slová,
  • 7. júna 2015 12:51:12 CEST
    To je reprodukcia breptu jedneho pajaca. Ja si myslim,ze ty si natolko dovtipny,ze si to vies prelozit.
    • 1 posts
    7. júna 2015 12:43:41 CEST
    Možeš preložiť do slovenčiny čo si napísala,,?,,dík,,
  • 7. júna 2015 8:42:51 CEST
    Rebeka Mooožme vyškušať tie štipče na ižbe heee :D šuhlašiš ?
  • 6. júna 2015 20:28:19 CEST
    Darujem vybrátor po bývalej
    Baterky ani sterilizácia nie su v cene,
    Viac info na xxxxxxxx
  • 6. júna 2015 12:29:45 CEST
    ináč už keď sa tu bavíte o pohlavných chorobách, tak ako sa volá muž, ktorý má manželku a milenku súčasne? sviňa. ako sa volá taký, ktorý má len manželku? lenivá sviňa!
  • 6. júna 2015 12:20:54 CEST
    Daruji comunitte BA mou bývalou partnerku,,
    Bez možnosti reklamace,,
    Má jenom syfla,

• 6. júna 2015 11:12:02 CEST
    niekto sa zase aj nebojí ísť do lesa ale obyvatelia lesa sa boja jeho ha-ha-ha
  • 4. júna 2015 19:32:29 CEST

• 4. júna 2015 18:42:35 CEST
    Presne tak. Toto bol uz len bonus o ktorom sme obaja do urcitej chvile ani len netusili.
  • 4. júna 2015 18:37:21 CEST
    Ci bude ten clovek bdsm plus. Podstatne su pre mna moralne zasady nazory na zivot a cisa netaha s kadekym a vie sa obetovat pre rodinu odopriet si. Sprostosti ma nikdy nezaujimali - toto som neskor dopisala na to zejela nereagovala - a ked ma sprostostami niekto obtazuje tak ANO mna to k... obtazuje (mooozme vyskusat stipce na izbe heeee?) Ked ma svoju partnerku s tou nech si na izbe skusa a nie so mnou co by som si s nim urcite vztah nezacala a tak je jasne ze ani na ziadne skusanie som neni. Co si to dovoluju vobec yaki tragedi. Ano dopisem to sem lebo tak ma byt niekomu jasne ze by som si s nim nezacla a nie este toto si trufat k dame. By mu pridr.al nie len moj otec alebo priatelia ale aj ja debilovi vo veku co ma mat davno rozum) clovek sa aj snazi tvarit ze to nepocul ze dobre jedna vec ale ked je niekto raz taky tak sa prejavovat bude.
  • 4. júna 2015 18:15:44 CEST
    Mylis sa.. Ja som mojho partnera nasla pri obchodnom jednani.. Nic sme o sebe netusili...a teraz mam idealny vztah. Nebol ani jeden z nas obleceny v bdsm style.
  • 4. júna 2015 13:13:36 CEST

Tatko Cukrár - to že niekto už isté veci berie vážnejšie lebo ho život poučil - netreba všetko prežiť, stačí odpozorovať a povedať si že toto ja nechcem, a už mu isté javy vadia a len ho rozrušujú, neznamená, že tí, čo niektoré veci kritizujeme, hovoríme že všetko je zlé. Len záleží aj od toho, akú ženu hľadáš. Ja keď stretnem niekoho, s kým si budem rozumieť, bude to v reálnom živote - čo som hovorila aj pri registrácii, lebo sú pre mňa iné veci rozhodujúce a smerodatné.
  • 4. júna 2015 13:11:34 CEST
    ale to vyjadrovanie, ze "pišák"
  • 4. júna 2015 13:07:08 CEST
    ....neber vsetko tak tragicky a pesimisticky...na stretka chodievaju ludia za istym ucelom...kazdy za nejakym inym:-))))....nikdy nemozes vediet kto ti padne do oka a komu ty...vies...moze prist s inym a odist s tebou;-)))a ohovara sa vsade..nie len tu...preto ako kto vyzera....ako sa sprava..s kym prisiel....ale to sa deje vsade...ked sa chces bavit...vzdy sa niekto najde...ale zase ked sa bojis chodit do lesa?:-)))
  • 4. júna 2015 13:06:17 CEST
    keď to tu tak čítam, tak jediný normálny s pišákom som tu ja
    • 13 posts
    4. júna 2015 12:36:33 CEST
    moc busy? A tú o červenej čiapočke poznáš?
  • 4. júna 2015 12:08:18 CEST
    • 13 posts
    4. júna 2015 11:18:48 CEST
    ver mi že na reálnych stretnutiach , či už v Ba u Zemana alebo v KE, alebo hocikde inde tie baby nájsť dajú a nie sú znechutené. Len na týchto stránkach, ak by to nebolo smutné tak by to bolo smiešne, to tak vyzerá. Vyber sa niekedy medzi reálnych ľudí a spoznáš celkom iný BDSM svet.
  • 4. júna 2015 11:18:20 CEST
    Amen. ;-)

vystihol si to
  • 4. júna 2015 1:35:24 CEST
    do více jak do čtyř a máš minimálně tři nicky budeš spát s termoforem a čepicí na hlavě
  • 4. júna 2015 1:34:00 CEST
    nojo žiješ prostě bujarý život
  • 4. júna 2015 1:33:36 CEST
    když zjistí že patříš do více jako do tří, půjdeš do tepláků!
    jistěže patříš, vždyť o nic nejde.
  • 4. júna 2015 1:32:56 CEST
    no tak jasně, tohle nikdy není možné zjistit. na druhou stranu se asi nepředpokládá, že bez kladného vztahu, bude většin.špíše ojedinělost.o tom to ale fakt není :)to už je hnidopižství :D