Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 5 posts
    22. mája 2015 18:53:38 CEST
    Iste je to trestný čin. A z hladiska zdravia je to velmi závažné.
    Ale ber to aj z toho hladiska, že niektoré pohlavné chodroby môžeš dostat prakticky cez bozk a ani o tom nevieš. Takže to môže neumyselne preniesť aj na inú osobu. A za to, aby niekto dostal trebárs 8 rokov, to je dost od veci. Preto sú tam tie 3 odseky a aj rozsah trestu, aby sudca posúdil, aká je ozajstná vina.
    Tým samozrejme neobhajujem shadow...
    To, že striedal partnerky ako na bežiacom páse, bolo riziko nákazy určite vysoké a mal mať ochranu a chodiť na pravidelné prehliadky.

Preto, ako tu už bolo povedané, baba by to mala íst nahlásit na políciu, nech to oni vyšetria a posunú ďalej. My tu teraz môžeme iba tak moralizovat.
  • 22. mája 2015 18:38:37 CEST
    Nic take nezmyselnè nenapísal akurát že nenapísal celè znenid zákona a presnú možnú dobu odňatia slobody pričom trafil nejaký priemer.
    Jedinè čo je že si neodpustíš reagovať na nejakých ľudí a opravovať ich či vyvolávať konflikt .
  • 22. mája 2015 18:37:31 CEST
    nejsou vymoženosti pouze slovenska.Napsal,že je to trestné,což jsi ty potvrdil.Z mého pohledu,je sazba 3,5 i 8 let malá,takže je jedno,kolik by dotyčný dostal.
    • 5 posts
    22. mája 2015 18:32:00 CEST
    ??
    Ja na duraga zvysoka kašlem, ale ked tu napíše dajaký tottálny blud, tak ho opravím(a na väčšinu jeho bludov už ani nereagujem). Že on to psychicky nezvláda a vzteká sa, za to ja nemôžem. ,-)

A hej, je to vážna vec, ale iba sa potvrdzuje to, co som tu par rokov nazad tvrdil a ludia ma tu pomaly "ukrižovali", že to tak nie je.
    Ono ešte vybehne zopár vecí (čo bude musiet riešit policia), na ktoré som upozorňoval. Ale holt, opat sa niekto bude musiet najprv popálit.
    Proste ludia na Slovensku sú nepoučitelní.
  • 22. mája 2015 18:09:46 CEST
    ze tohle je o vás kohouti.Je to dost vážný, víc než vaše vzájemná antipatie.
  • 22. mája 2015 12:51:42 CEST
    Bléééj ty trpíš puruchou,?,či si samosudca,,?,,čítaj čo si napísal a potom kecaj,
    Presne so tam dal stred je na sudcoch ako to posudia,ale ty sa vždy rád hráš na mudreho
    • 5 posts
    22. mája 2015 10:34:08 CEST
    opat trepe blbosti -

§ 182
    Ohrozovanie pohlavnou chorobou
    (1) Kto iného vydá, čo aj z nedbanlivosti, do nebezpečenstva pohlavnej nákazy, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.
    (2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá ak spácha čin uvedený v odseku 1 na chránenej osobe.
    (3) Odňatím slobody na dva roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak činom uvedený v odseku 1 spôsobí vážnu poruchu zdravia alebo smrť.
  • 22. mája 2015 10:16:51 CEST
    Dotycnej radim aby to riesila na policii.
  • 22. mája 2015 10:15:52 CEST
    Jeje shadow ten tu už mal mien za tie roky,
    No je to na Vás baby čo urobíte len kecať nestačí,
  • 22. mája 2015 9:56:20 CEST
    To nie je ohováranie ak je to pravda tak v tom prípade sa jedná o tresný čin sadzba od 5 rokov nahor,
    Len to musíte oznámiť,možete trvať na svojej anonymite,prevezme to už políca aj kriminálka s hygienou,