Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 5 posts
    3. júna 2015 20:54:10 CEST
    To je také slovenské kopnúť do niekoho preto že spravil chybu
  • 3. júna 2015 20:42:26 CEST
    To je stale v norme, jeden moj kamarat raz napisal utyerka. Videl som to na vlastne oci
  • 3. júna 2015 20:24:20 CEST
    S neznamich duovodou sa stal kryvo obvynenim.
  • 3. júna 2015 20:21:33 CEST
    obvyneny neznamov osobov ???? To sa ani citat neda !
  • 3. júna 2015 20:16:03 CEST
    Tych ludi viac znechutila realita a co zazili s realnymi postavickami odtialto plnymi zloby a falosnosti...ked pridu novi zaziju to iste...skor ci neskor. Alebo uz radsej rovno pri tomto boome zostanu v sukromi
  • 3. júna 2015 20:05:37 CEST
    a teď si konečně můžeme říct,že všechna důležitá témata a postřehy,jsme tu stihli zohlednit a otevřít.Díky trdlo za tresnicku na dortu.Nespadla náhodou z nějakého tresouciho se stromu.Omlovam se,zpět k omalovankam.
  • 3. júna 2015 19:47:10 CEST
    Viacere vlakna by tu mal zmazat ale to by nic ine nerobil.
  • 3. júna 2015 19:04:54 CEST
    nehnevaj sa, ale tá tvoja gramatika, to keby na ovocný strom napíšeš, tak to s ním zatrasie poriadne, že by aj ovocie opadalo
  • 3. júna 2015 18:45:56 CEST

Našťastie ja som sa stihla registrovať pred založením tohto vlákna.
    Je pravda, že toto ma odradilo stretnúť sa s niekým osobne lebo ako bi orientovaná mám dvojnásobnú šancu, že niečo chytím (prípadne, že ma niekto obviní).
  • 3. júna 2015 18:33:42 CEST
    Zalozime najprv vlakno gramaticke okienko. Inak ked sa mi prepne portal na slovencinu po prihlaseni tak vzdy zdupniem. Fora ako pohlavne choroby na titulke odozenu spolahlivo kazdeho co sa chce registrovat. Keby kazdeho tak mi to nevadi, ale kazdu. A to je mili pani tragedia.
    • 5 posts
    3. júna 2015 18:18:01 CEST
    Tak si to zhrniem.
    Shadow bol bez dokazov obvyneny neznamov osobov. Kedy kolvek vie preukazat ze jeho zdravotny stav je nezavadny.

Diamor tu dala obvinenie ale dokaz nieco ako lekarsky posudok asi nema a na policiu nesla aby potvrdila tvrdenie
    Ci je to inak?

Jedine co sa tu deje je jednostranny utok od nicku miculienka na kazdeho kto ma iny nazor. Hej ista podobnost z MORS tu je.

Admin preco tolerujes Toto Forum ???
    Navstevnost je super a pre pobavenie to tu ludia citaju radi ako telenovelu no uprimne je to dalsi hnoj.

• 3. júna 2015 16:16:03 CEST
    To mi pises zrovna ty :D nesud ma na zaklade seba. Tam si dalej sekunduj s tou zufalkynou. Vy dvaja ste sa nasli, blby a blbsia.
  • 3. júna 2015 16:09:56 CEST
    hele víš že na tyhle stránky je vstup až od 18 let. jestli Ti je více než 18 tak ses dost zasekla.
  • 3. júna 2015 16:05:01 CEST
    To musela byt tazka operacia.
    Dufam,ze to nebude mat u nich velke nasledky.
    • 9 posts
    3. júna 2015 15:57:10 CEST
    U nás sa tomu hovorí vyoperovaný humor....
  • 3. júna 2015 15:54:57 CEST
    Alebo-kup si uz konecne farebnu televizi :D
  • 3. júna 2015 15:54:36 CEST
    jak může být humor něco , co postrádá špetku humoru?
  • 3. júna 2015 15:53:53 CEST
    To je taky humor co postrada akekolvek prvky humoru,cize neni autor schopny,aby ho humorne vojel. A ak stale neni jasne,tak sa treba s tym zmierit a nedomrdat to este viac,nez to je.
  • 3. júna 2015 15:52:29 CEST
    úplně nemám pocit že by ona sama věděla co to znamená :D
    Tak co micu? Co je to ten zanedbaný humor? pouč nás.
  • 3. júna 2015 15:48:46 CEST
    po pravde tiež by ma zaujímalo aký je to ten zanedbaný humor, ale keď to tu čítam bojím sa opýtať, že sa tu niekto do mňa pustí. Človek nikdy nevie čím naserie. :-D
  • 3. júna 2015 15:47:35 CEST
    To bude jednoduché,když nerozeznam bílou a černou,bude to na dlouho.Doufám,že do té doby,dokud ten kujonsky kousek nesplnim,zustaneš stále tou odusevnelou a příjemnou pruvodkyni na tomto vlakne.Abych se měla kam vracet pro motivaci.Zdravím a loučím se s místní Divou a krásou nesmírnou.
  • 3. júna 2015 15:36:35 CEST
    Mně? :D Ne mně fakt ne. Já se dobře bavím a nedalo mi nepoukázat na tvůj postřeh ohledně smyslu pro humor. I když plně chápu, že ty dobrý vtip nepoznáš.
  • 3. júna 2015 15:31:53 CEST
    Morous ty co remcas ako neukojena slecna?
    :)
    Chyba ti nieco?
  • 3. júna 2015 15:30:46 CEST
    Chod si malovat omalovanku. Nejaku dost velku,co do vecera nevyfarbis ani keby si to nohami aj rukami naraz vyfarbovala.
  • 3. júna 2015 15:30:27 CEST
    ohledně smyslu pro humor bych se být Tebou moc nevyjadřoval, protože to se můžeš jít rovnou zahrabat.
    Co tě tak sleduju, tak jsi ubrečená, zoufalá, ráda se hádáš, umíš se sem tam i vyjádřit, ale smysl pro humor u Tebe postrádám.
    A že má moc zanedbaný smysl pro humor? To je co?