3. júna 2015 8:51:03 CEST
A ak by si v tom momente ludia vsimli, ze som tu nebol niekolko mesiacov predtym prihlaseny a ze som sem po par dnoch zavital na upozornenie od kamaratky, lebo mi podobne situacie vobec nechybali, neboli by tu sirili paniku. A ked som napisal, ze som dostupny na telefone a mam to iste cislo stale, tak mi dokonca aj par ludi volalo. Asi si spomenuli, ze nie som neznama osoba a ze nie je problem si to overit kludne aj osobne. Ja sa neskryvam!
+ dalsia sprava od MORS@MASSACRE@Miculienka, zmiatla ludi a to, ze prva uviedla citlive udaje, to nespomenie. A uvadza ich uz tristvrte roka a ani raz admin nezasiahol.
Za dalsie, hovorim o tebe a nie o druhej. (o tebe MORS@MASSACRE@Miculienka). Ak sa niektorym ludom nepaci, ze som zverejnil nejake sukromne informacie, tak vedzte, ze som to urobil po zvazeni a po tom, ze dotycna opakovane a vela krat narusila moje sukromie. Nikto to nikdy neriesil na fore. Tak ocakavam rovnocennu reakciu a po niekolkonasobnom odhaleni mojich sukromnych informacii budete ohladuplni a s pochopenim si precitajte aj moje odhalenie pravej tvare dotycnej. V minulosti som ju vela krat upozornil, ze ked prekroci hranicu, nebudem to uz viac tolerovat, na co sa ona sustavne spoliehala.