Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 3. júna 2015 6:52:01 CEST
    Casy su irevelantna zalezitost.
    To,ze ta nejaka tvoja byvala sub obvinila,ze mas pohlavnu chorobu neznamena,ze budes od toho odvadzat pozornost. To sa nerobi.
    A nelez mi do profilu. Nemas tam co robit.
    Tu je kazdy suci na liecenie :D no ty uplne ze najviac ;) a mam obavu,ze tebe uz nic nepomoze.
  • 3. júna 2015 6:47:48 CEST
    miculienka (170)
    03.06.2015 06:43 To ze niekto kopiruje moj prispevok,nieje zakazane. Je to len jeho vec.
    Uplne ta to vyviedlo z miery,az nadmieru.
    Nechces byt feminizovany? Netuzis po tom?

-Tu pise Miculienka, ze Massacre okopirovala jej prispevok. Pritom, ked si porovname datum+cas vzniknutych prispevkov vidime, ze prave Miculienka kopirovala MASSACRE a nie opacne, ako tvrdi ona. Takze opat dalsi dokaz klamstva od Miculienky@MASSACRE@MORS. Pritom skusa ma zatiahnut do slovneho suboja otazkou, ktoru dopisala dodatocne o feminizacii. Jednoznacne MORS a jej styl. Byvala subinka, co sa hra na dominu.

Vyssie uvedena uboha zena ma dusevnu chorobu a mala by sa dat liecit
  • 3. júna 2015 6:47:35 CEST
    Mam ju zazalovat? :D
    Toto je fakt uz paranoja.
  • 3. júna 2015 6:45:53 CEST
    Aby ste boli v obraze časť 2
    MASSACRE
    Kraj: Iné
    Registered: 19 May 2015

NarocnyPan alias Shadowlight (na domine) je znamy tym,ze oblubuje hru na znasilnenie-obet sa vsak s nim nesmie predtym vidiet,vzrusuje ho to,ked sa s obetou nepozna a dohodnu sa na podrobnostiach cez telefon. Obvykle uz pri telefonickej komunikacii vzdycha a onanuje. Vie sa aj o tom,ze ma naraz aj 3subky ktore potom ako pasak podsuva inym dominantom. K matke sa chova ako k handre a celkovo ma velmi manipulatorske sklony. Subky zneuziva na spinavu robotu ,ohovaranie,donasanie. Dalsi nick na pokeci ma Magicdino.S nikym z tejto zasratej komunity by som nesukala. Je to pekne dlhy zoznam. Pani dominanti,mam asi velikanske stastie,ze som sa vam vyhla obrovskym megaoblukom.
    Svoj postoj voci takymto veciam nezmenim.
    Naposledy upravil MASSACRE May 22, 8:25 am.

VERSUS

miculienka (170)
    22.05.2015 10:03
    Shadowlight je znamy tym,ze oblubuje hru na znasilnenie-obet sa vsak s nim nesmie predtym vidiet,zrusuje ho to,ked sa s obetou nepozna a dohodnu sa na podrobnostiach cez telefon. Obvykle uz pri telefonickej komunikacii vzdycha a onanuje. Vie sa aj o tom,ze ma naraz aj 3subky ktore potom ako pasak podsuva inym dominantom. K matke sa chova ako k handre a celkovo ma velmi manipulatorske sklony. Subky zneuziva na spinavu robotu ,ohovaranie,donasanie.
    Davajte si na neho pozor ,jeho meno je Rado a je z Hlohovca. Okrem ineho pise uz pod inym nickom. Taktiez mi poslal fotky jeho údu do mailu. Dalsi nick na pokeci ma Magicdino.
    Subky si posuvali medzi sebou s Dd, rozpravalo sa o tom kade tade. S nikym z tejto zasratej komunity by som nesukala. Je to pekne dlhy zoznam.
  • 3. júna 2015 6:43:31 CEST
    To ze niekto kopiruje moj prispevok,nieje zakazane. Je to len jeho vec.
    Uplne ta to vyviedlo z miery,az nadmieru.
    Nechces byt feminizovany? Netuzis po tom?
  • 3. júna 2015 6:41:40 CEST
    Ved dokaz som okopiroval a vlozil predtym do vlakna. Taky isty prispevok, co si pisala z Miculienky, si pisala z MASSACRE za Xku. LEN copy+paste.
  • 3. júna 2015 6:38:10 CEST
    Aj mna prekvapuje,co mate so mnou a mors a neviem akym dalsim nickom spojene.
    Byvala kamaratka,atd? Info o tebe neni tazke najst, alebo pocut,citat.
    Ma vobec vyznam sa o tom dalej bavit? Utocis na uplne inu osobu. Si tak troska dost nie v poriadku.
  • 3. júna 2015 6:36:34 CEST
    Dokazy:

1. Tvoj styl vyjadrovania
    2. Prekrucujes informacie, ktore vies len ty
    3. Odhalila ta tvoja byvala kamaratka Temna_k_s bicom verejne na fore vo vlakne.

Vsetci vidia, ze si to ty a poznaju tvoje bludy. Tak sa nehraj so vsetkymi, ked pravidelne menis nicky. Ja som svoj nezmenil a verejne ti napisem, ze si uboha chudera, ktora sa musi maskovat, lebo nemas ani tu najmensiu odvahu mat jeden jediny nick a z neho pisat tvoje blbosti.
  • 3. júna 2015 6:25:13 CEST
    A kedy som nim bola?
    Ze o tom nic neviem...
    • 2 posts
    3. júna 2015 6:21:11 CEST
    Ty uz niesi admin?
  • 3. júna 2015 5:48:28 CEST
    Este raz opakujem, ja niesom ani mors,ani suka zuriva ani dalsie. Ale nedalo mi napisat adminovi,ze si zneuzil tak citlive udaje nech su uz pravdive alebo nie. To aby si sa uvedomil a doplatil na to co tu predvadzas. Vyhrazkami sa ohanaj dakde v krcme,sem sa to nehodi.
    Dufam,ze dotycna sa o tomto dozvie a bude to riesit,nech je to vsetko co si napisal pravda,alebo nie.
    Vsetko sa tu o tebe da pekne vycitat,aj veci pisane vela mesiacov dozadu inymi uzivatelmi.
    Byt tebou davam si dobry pozor s vytahovanim info o niekom,kto tu uz davno neni aktivny a ani nema potuchy co tu o nom pises.
  • 1. júna 2015 11:29:59 CEST
    by mohli hackrovat bdsm weby a vytvářet nové nicky.samozřejmě disciplinovaně.
  • 30. mája 2015 11:06:08 CEST
    - prstov nebolo nikdy dosť, ale aby sa nezahlcoval admin navrhujem, aby povolenie vydávalo MV SR a odoberal by ho úrad práce.

Len neviem čo s tými nezamestnanými, čo sa na úrade neevidujú.
  • 30. mája 2015 10:58:36 CEST
    To ako chces od admina, aby si vyziadal od kazdeho prispievatela osobne udaje, porovnal ich s databazou nezamestnanych a povolil pristup len zamestnanym ??? To treba navrhnut adminovi, tomu davam ...,
  • 30. mája 2015 10:57:51 CEST
    R:

J: ..to prvé viem a to druhé si viem predstaviť, ale za cit pre detaily

K: Jedna pani učiteľka na hodine slovenčiny sa pýtala žiakov. Žiaci, keď poviem vetu: "Naši politici riadia svedomite a úspešne tento náš malý štát." ..Je to veta jednoduchá, alebo rozvitá?

Keď sa dlho nikto nehlásil zodvihol sa Tasilo a povedal: Ja tiež neviem, či je to veta jednoduchá, alebo rozvitá, ale viem, že sú to totálne drísty.
  • 30. mája 2015 7:32:09 CEST
    rozvite vety nikdy neboli pre teba, skusas nieco nove?
    • 9 posts
    30. mája 2015 7:31:23 CEST
    Mohla by si rozvinúť tú poslednú vetu? Zaujíma ma kde je to bežné a este viac,kde je to vhodné....
  • 30. mája 2015 7:30:01 CEST
    presne tak.
  • 30. mája 2015 6:54:14 CEST
    Kazdeho osobna vec ako si zariadi zivot aby sa vykecat mohol. A v prvom rade kazdeho nic do cudzieho sukromia a nie sliedit pp menach ci ip a obtazovat nizkou inteligenciou.nato sa ludia maju bavit aj o inom aby sa spoznali a vysrlektovali. Aj tym sa mozno budu tie pphlavne choroby sirit len tam kde to je bezne a vhodne
  • 29. mája 2015 20:57:08 CEST
    ako chúdatá,nemajú komu čo povedať,tak sa tu vykecávajú na serveri pre úchylov.
    Byť adminom,všetkých podobných "ničnerobencov"už dávno vyrazím a nenechám si zamorovať stránku,pre určitý okruh ľudí "kecami o všetkom a ničom".
    Drahý admin,ty si si strojcom tvojho šťastia a tento internetový hnoj,ktorý tu trpíš,je len a len tvoja hanba.
    Pozri sa na stránky s podobným zameraním,aká je tam disciplína.
    Pevne dúfam,že tento "bordel rozpustíš"a spravíš tu niečo pre ľudí bdsm+.
    Pekne ti dakujem a prajem veľa šťastia.
  • 29. mája 2015 13:35:29 CEST
    • 9 posts
    29. mája 2015 13:32:01 CEST
    Veď už si nevšímame
  • 28. mája 2015 9:22:22 CEST
    Dakujem za upozornenie budem sa držať pohlavnej choroby,ale radšej si dám na obrazovku sterilnu foliu,a nebudem si ráno olizovať prsty ked píšem človek nevie čo všetko može chytiť už aj cez net,
    Takže radšej virtuálne budem len pohlavné choroby píšucich sledovať ako sa vyvíjaju v ich myšlienkových pochodoch prispievajucich do tohto vlákna ktoré defacto vzaté je o ničom pretože sa nikto podstatný a tj osoba toho zučastnená a nositeľ toho prenosný doteraz jasne nevyjadrili či bude labákový suboj testov,
    Takže to zostáva všetko v rovine teorií a celkom ma baví čítať rady o hov,,,,,,
    Ak niekto namietne že je to ich vec tak s tým nemali liesť a založiť vlákno,
    Dakujem prajem pekné sterilné vlákno Leonovi a tomu japonskému menu čo sa mi nechce hľadať teraz,
    Hor sa sveta p,,,,,
  • 28. mája 2015 9:11:34 CEST
    Dakujem zapíšem si to do notesa a budem na to pamätať,
    • 13 posts
    28. mája 2015 7:41:41 CEST
    je to vec názoru. Ale upozorňujem ho len keď to už považujem za neúnosné.