Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 2 posts
    23. mája 2015 10:42:24 CEST
    1. Poznam osobne
    2. Nepatria do ENVY
    3. Su na scene dlho
    4. Maju konstruktivnu kritiku
    5. Davaju spravne otazky
  • 23. mája 2015 10:40:59 CEST
    Kriterium "doritilezenia"
    • 2 posts
    23. mája 2015 10:39:11 CEST
    Ake kritérium dôveryhodnosti si mal pri výbere nižšie uvedených nickou???
    • 2 posts
    23. mája 2015 10:38:01 CEST
    "Kto ide do BDSM ide do rizika ci uz ublizenia alebo choroby"

nesuhlasim.. ked ides do BDSM s clovekom ktoreho poznas tak nejdes do rizika

"Ina alternativa je ist k profi a zaplatit si"

tiez nesuhlasim.. odkial beries ze profi su doveryhodnejsi? viem minimalne o jednom ktoremu by som urcite neverila
    • 2 posts
    23. mája 2015 10:33:41 CEST
    Viem o par D-ckach ktory za to boli dost tvrdo kritizovane od S-iek ze snima nemali sex, a ze je to o tom, nevedia si to bez toho predstavit, patri to ktomu a milion dalsich dovodov. Aj tato karta ma dve strany a nemozem tvrdit ze je nespravna aj ked nazor na to mam svoj.
    Kto ide do BDSM ide do rizika ci uz ublizenia alebo choroby. Zabranit tomu sa myslim neda ak sa ludia dlhsie nepoznaju. Ina alternativa je ist k profi a zaplatit si sluzbu len to uz je o inom a stoji to peniaze takze tu funguje aj riadna davka predsudkov.
    Ludia vedia byt priserne hlupe stvorenia ak hormony predbehnu rozum ale aj to je skola a komu niet rady, ten si zrejme rad pomoze sam.
  • 23. mája 2015 10:28:32 CEST
    Zasah do cierneho, drunken by sa mal poobzerat po riadnej praci aby nemal cas vymyslat hluposti. To,ze si so shadowlightom posuvali subky je holy fakt. Bez vetra sa ani listok nepohne,a kazda klebeta je tak trocha aj obcas pravdiva.
    • 5 posts
    23. mája 2015 10:26:37 CEST
    Bol by som docela rad, keby si mna nespájal s tebou a tebe podobným.
    Neviem dajako o tom, že by som striedal partnerky ako ponožky, prípadne sa snažil zarabat na Ds. ,-)

• 23. mája 2015 10:25:07 CEST
    nieco v tebe drieme :D
  • 23. mája 2015 10:19:57 CEST
    Aj tak ta mam rada,priznavam sa k tomu.
    Tak uz teda nie
  • 23. mája 2015 10:11:15 CEST
    od rána tu len krútim hlavou. tu nejde tak ani o d/s, veď okolo toho sa nekrúti celý život, tu ide o prístup niektorých ľudí. tak do čerta viem, že mám rizikové sex. správanie a mal som sex so ženou, ktoré je nakazená, namiesto toho aby som hulákal na fóre, či sa mám ísť akože vyšetriť, tak bez slova idem, lebo za svoje konanie som predsa zodpovedný, aj za zdravie žien, s ktorými spím.

nie je problém, že niekto niekoho nakazil, lebo stane sa. problém je arogancia. problém je, že tu niekto príde a všetko hodí na ženy. tie subinky sa medzi sebou nakazili samé? veď muži sú prenášači, tí su na vine.

v neposlednom rade je skutočne vina aj na ženách, lebo žena je v prvom rade ženou bez ohľadu na to, že je subina a nemala by sa podkladať "každému" a keď už, tak bdsm nie je o tom, že je pretiahnutá. toto si "chlapci" asi zle vysvetľujú.
  • 23. mája 2015 10:07:40 CEST
    A ty kedy dospejes ,odstahujes sa od matky, najdes si zamestnanie,az potom si otvaraj usta,davaj poucky a kategorizuj.
  • 23. mája 2015 9:53:15 CEST
    ....zasa si sa zle vyjadril...to su povacsine nicky..ktore sa tu vobec nevyjadruju....ty si hrozne zakomplexovany clovek:-)))))a tvoje zoznamy hrozne trapne....co sa zmeni v zivote nas ostatnych tym..ze to tu pises?....
    • 2 posts
    23. mája 2015 9:50:51 CEST
    Tu je moj zoznam ludi z tochto fora ktorych respektujem za ich nazor aj ked sa nezhodujeme. Maju moju uctu a beriem ich ako to najziarivejsie co sa tu da najst.

Amanita, Akord, Ep, Lady.ds.par, Domina Margareta, Leon, IZUAL, Daemona, Vichri, Ras,

Postupne doplnim ak narazim na mena, nepametam si vsetkych ;)

EDIT:
    Clanok je urceny pre novacikov aby mali moznost vyberu na koho sa obratit s otazkou doveryhodnosti.
  • 23. mája 2015 9:38:49 CEST
    ....ja sa ako skvrna necitim...to..ze nedrzim hubu a krok je mojim zakladnym pravom a ani prislusnost k tejto komunite na tom nic nemeni..to si uz raz a navzdy uvedom...byt submisivnou nie je choroba...neznamena to..ze nebudem mat nazor...ze prestanem rozmyslat...budem sa bat vyjadrovat a poseriem sa pred muzom...ktory ma na cele pomyselnu nalepku dominant....to veru nie...prehodnot svoje spravanie..svoje zmyslanie...lebo v pozicii do akej sa pasujes....potrebujes ovladat najprv sam svoje spravanie....kontrolovat co vypustis z ustociek...byt nad vecou ...byt prisny sam voci sebe a az potom k inym....ale ako som ti uz napisala..byt vodcom..vizionarom niekoho a niecoho chce silnu osobnost...rodeneho vodcu...co ty zial nie si a nikdy nebudes...mas mat prirodzeny respekt..uctu...prepac..ale mna len rozosmievas....dobry dominant si musi uvedomit..ze vyhrazky a trest(zakaz vstupov a podobne kraviny)...su niekedy odmenou....presne tak ako trest v DS ..tak aj v zivote.....ale to uz je na teba asi prilis
  • 23. mája 2015 9:31:22 CEST
    Drunken a ty pouzivas aky praci prostriedok? Lebo sa nevies vyprat. Ja poznam mors a tu by som si skvrnou nedovolila nazvat. Ty si hlboko,hlboko,hlboko pod nou.
    • 9 posts
    23. mája 2015 9:23:12 CEST
    Ale niesi
    • 2 posts
    23. mája 2015 9:21:33 CEST
    Myslim ze existuje akesi povedomie na niektore osoby o ktorych koluje vselico. A su aj verejne tajomstva ktore sa clovek velmy rychlo dozvie na stretkach... Prevencia pred hlupakom je teda jednoducha a lacna. A nemusis byt zdravotak ;)
    Zoznam je dost dlhy a skvrn vela ci uz ide o Mors, Mir, mna, shadowa, corwina ci dalsich z tochto fora. Ale su tu aj dobry DS ludia na ktorych slovo sa da spolahnut. Ep, akord, lady ds par, demona, a to je myslim cesta. Informujte sa od ludi ktory nemaju pomyselnu (alebo realnu) cervenu zastavku nad hlavou a zistite si ci je ten ci ona prave pre vas. Prevencia pred chorobou riesi len moznost ochorenia a nie vytuzeny DS vztah.
    Na margo postihnutych, uzdravte sa, porozmyslajte co sa da spravit lepsie a nesatracajte nadej ;)
  • 23. mája 2015 9:08:12 CEST
    ....vy ste cakali nieco ine?....ja som ako Ds identita uplne zlyhala..som hanbou tejto komunity a vy ste na dobrej ceste byt presne tam kde ja....este ze som zdravotnicky pracovnik:-)))a som zvyknuta na rozne obrazky zanedbanej hygieny...lebo nedopijem ani tu kavu;-))
  • 23. mája 2015 9:05:27 CEST
    No to si vyhrala,ja som uz predtym jedla.
    Bojim sa dat si kavu teraz.
  • 23. mája 2015 8:54:36 CEST
    Tusim ranajky na chvilocku odlozim...dam si.len kavu
  • 23. mája 2015 8:49:56 CEST
    Este nieco ,páni,
    Umyvajte sa dokladne pod predkozkou,tam je najvacsi bordel a niekedy aj kopa tvarohu (osobne som taky stav nezazila,ale z rozpravania a citania clankov sa to vraj deje)
    Uz len ta predstava mi dviha zaludok.
  • 23. mája 2015 8:47:44 CEST
    Od ubohej obeti, ktora si svojou hlupostou a naivitou vysluzila pohlavnu chorbou k tomu, ze za vsetky prenosne ochorenia vlastne mozu zeny a muzi su v tom nevinne
    Oni len nevedomky posuvaju tuto pliagu dalej, samozrejme nie vedom, ale nevedomky pre hrach, alebo lekciach .
    V kazdom pripade uz ani jeden z nas nevie nick subinky ktora nas tu prisla verejne neverejne ipozornit na Deeeecko, o ktorom vsetci vieme ze sa take nieco, chvala bohu, alebo nastastie nestalo nic horsie...nepochynujuc o tom, ze ak tomu chlapovi neda niekto po papuli,.raz to skonci trestnym oznamenim.
  • 23. mája 2015 8:41:02 CEST
    ...ako sikovne ste si vytiahli to..co Vam vyhovuje..povedali A...nedodali B....ako zakladatelka fora este doplnila...na virusove ....co je napriklad aj HIV....a bakterialne ochorenia...co zahrna celu skalu inych prenosnych pohlavnych chorob...ze?....ale ved nie je dolezite cim sa nakazila...ale ze sa nakazila a nie len ona...pani ako shadow a spol...striedajuci partnerky...ci ziviaci sa najstarsim remeslom by sa mali davat vysetrovat pravidelne....ak uz nie kvoli svojej ochrane..tak uz preto..lebo su zodpovedni za inych....prostitutky...tie moderne zmyslajuce..to tak robia....tak pani...do toho....o chvilku si mozno subinka vopred vypyta doklad:-))))
  • 23. mája 2015 8:08:24 CEST
    No podme chlapci, piste o zenach,ze ho kazda druha ma,ale to ze ako to vidno na kokote to uz sem nedate.

Ide o malé bradavice na genitáliách, vyvolané vírusom. Sú jasne viditeľné pri vchode do pošvy alebo na mužskom penise. Šíria sa rýchlo počas pohlavného styku alebo pri dotyku.PríznakyObjavujú sa 1 až 6 mesiacov alebo aj viac po pohlavnom styku.Objavia sa skupinky hrbolčekov, podobné bradaviciam na prstoch, sú však menšie.Môžu zmiznúť samy od seba, je však veľmi ľahké nakaziť iných.Majú rovnakú farbu ako koža a nebolia, preto nie je ľahké ich včasné rozpoznanie a všimneme si ich, až keď vyrastú.

Vysokorizikové a nízkorizikové HPV Existuje viac ako 100 typov HPV, z ktorých väčšina je neškodná a vyvoláva len asymptomatickú infekciu – bez zjavných príznakov. Približne 40 typov sa prenáša pohlavným stykom a postihuje sliznicu pohlavného systému. Pätnásť z nich je rakovinotvorných, ktoré môžu spôsobiť vznik prekanceróznych lézií (predrakovinové stavy) alebo rakovinu krčka maternice. Tie nazývame aj vysokorizikové. Ostatné – nízkorizikové typy HPV môžu spôsobiť vznik genitálnych bradavíc, alebo lézie nízkeho stupňa, ktoré sa nevyvíjajú do rakoviny krčka maternice.
  • 23. mája 2015 7:27:41 CEST
    Preventivne ockovanie by sa malo robit u zien vo velmi mladom veku a pred zacatim sexualneho zivota. Po 25. roku uz velmi velky vyznam nema