Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 2 posts
    28. mája 2015 2:53:35 CEST
    Ako zacat internetovu vojnu:
    1. Napis koment
    2. Cakaj...
  • 28. mája 2015 2:28:17 CEST
    To si nepochopil, gando nas takto tyra.
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:46:57 CEST
    nezasieraš toto vlákno rovnako tým, že niekoho upozorňuješ? robíš presne to isté. keď už chceš byť najspravodlivejší medzi spravodlivými, tak napíš poštu. kto tu má čítať tie upozornenia večné od teba? je to téma o pohlavných chorobách...
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:40:23 CEST
    Leon
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:34:10 CEST
    to je dobrý dôvod. Beriem. Ale prečo svoje, nepochybujem že správne vízie, nešíriš v jednom, hociktorom, vlákne ale vo všetkých. Fakt máme rôznych kriminovín dosť a tu sa chceme baviť o veciach prízemných ako je šukačka a sado- maso . A nie o celogalaktickej politike.
  • 28. mája 2015 0:26:57 CEST
    Mňa by len zaujímalo, prečo sa tu toľkí oháňate výsostne HPVčkom, keď slečna/pani vo svojom príspevku jasne uviedla "Odporúčala by som vyšetrenie na HPV, bakteriálne i vírusové ochorenia.", tj. všetko možné od kvapavky a syfilisu až po HIV.

Aragorn: Keď už tu vylievaš toľko sentimentu voči vetom, zaskoč dakedy, skúsim špeciálne Tebe z kliniky čajznúť Hellabrunskú zmes.
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:26:07 CEST
    toto vlakno sa vola Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite a nie ako znicit svet jadrovymi zbranami
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:18:07 CEST
    Ty sa tým netráp raketové vojská RF maju také fajn heslo ešte ked som u nich služil,
    Nie sme Gasprom ani Rozneft ani Shell ani BP
    Ale zadarmo vám dodáme do domovov teplo,svetlo,ohen aj žiaru Tisicov Slnk,
    Pochopil,?,,
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:14:23 CEST
    Len klud netráp sa,
    To čo je pod tebou je oveľa vážnejšie,
    Vojna ako taká už vypukla pred 14 rokmi ibaže formou propagandy a graduje posledný rok do stavu prinutiť 2 jadrové veľmoci aby naplni slová Tvorcov atomovej bomby,
    4 Svetová vojna bude vedená kamenmi a palicami,
    Vieš prečo som taký Leon,?,pretože som rezignoval,napísal som pred mesiacom o tom články do novín a demokraticky mi uzamkli prístup na všetky noviny v rámgi EU z mojich učtov a zablokovali mi pc,dostanem sa iba sem,
    A to som poukázal na to čo nám hrozí a už mám kontrášov okolo ako švábov,
    Hnusí sa mi slovo demokracia vyslovené bandou skorumpovaných pliitikov,
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:14:19 CEST
    Skoda ze vsetky vlakna zasieraju internetovy honici/ky ktorych mozog je vyspricovany od semena alebo zaneseny od vytoku, potom je to tu vsetko neprehladne a vecne prispevky k problematike sa stracaju uprostret vysokej kadencie hovien fejkovych nikov a fiktyvnych postav
    • 13 posts
    28. mája 2015 0:02:44 CEST
    nepoznám tvoju malú Xenu, ale nerozumiem tvojej potrebe zasrať úplne každé vlákno.
  • 27. mája 2015 23:41:18 CEST
    zacala sa jadrova vojna? https://www.youtube.com/watch?v=OTE_Eshm2xw a este tu https://www.youtube.com/watch?v=x7UHl3CxP-A
  • 27. mája 2015 23:32:36 CEST
    Máš u mna bod 1+,
    dobrééé,,,,
    Éééé tie výkyvy može sposobovať priveľa kávy možno,2 litre denne je už nad limit,
    Nedostatok spánku,,možno,,nedostatok sexu určite,,
    Ale z uzavretého nepíšem neboj,dnes som bol v BB s malou po lekároch takže mám vychádzky povolené,
    No keby si mal ty to čo ja denne tiež by ti zavše preplo turbo v hlave,,
    Chceš mi pomocť,?,,darujem ti na týžden malu Xenu bez záruky reklamácie tvojej nervovej sustavy,,
    Bože to by bol týžden relaxu kamoš dnes začal znovu lietať tam by som si ukludnil nervy 6g v oblakoch,,
    Ale veterinár mi dnes dal dvojitu dávku kethaminu tak je už lepšie,to sa pichá konom,len pre info,
  • 27. mája 2015 22:54:37 CEST
    Dakujem:-))
    • 2 posts
    27. mája 2015 22:53:06 CEST
    Myslim to vazne. A ano, davam ta spet na ignore.
  • 27. mája 2015 22:43:11 CEST
    ....zvazuj slova...by som ti radila....a skludni sa..este raz ti davam do povedomia ignore list:-)))))
    • 2 posts
    27. mája 2015 22:40:07 CEST
    Nerob zo seba vecsiu opicu nez si... Zacni rozmyslat a vynechaj svoju impulzivnu naladu ok?
  • 27. mája 2015 22:36:16 CEST
    ....dychat by si potreboval zacat ty....ja budem reagovat na co uznam za vhodne ja a pichat do coho budem chciet ja...ak mas so mnou problem..daj ma do ignore listu...chlapcek:-)))...a pravdaze o svojom zdravotnom stave ta informovat nebudem..lebo ako poznamenal pred nedavnom QUEER...citujem..."rovnako je trestne informovat verejnost o zdravotnom stave niekoho ineho ako seba"....to ma akoze tou otazkou navadzas porusit zakon?????:-))))))
    • 2 posts
    27. mája 2015 22:29:32 CEST
    M
    Mala si tu chorobu? Mne sa zda ze ty vies vsetko najlepsie... Zvolni, dychaj, dievca si poradi. Napisala to tu s dobrym umyslom varovat ostatnych (dufam) a to si tu mnohy aj vzali. Ostatne uz nieje ani moj ani tvoj problem. Proste zabudni na to ze queer existuje, daj ho na ignore alebo ho proste necitaj lebo iba v sebe zivis potrebu do niecoho pichat.
    Q
    Nikto nepochybuje o tvojich skusenostiach okolo ochrany a prevencie ale tak isto ako si ty nedas povedat si neda ani ona tak to uz nechaj a nereaguj na vsetko. Mas ine priority... Ci?
  • 27. mája 2015 22:28:40 CEST
    30.12.2014 od 18.30 do 19.15
  • 27. mája 2015 22:16:31 CEST
    ...vyznieva to trochu inak.....zeny ..chodia na gynekologicke prehliadky pravidelne..pravdaze tie zodpovedne...v pripade potreby kedykolvek...ale najlepsia prevencia je posobit na uvedomelost ludi...vysvetlit im...ze promiskuita nie je cesta....pokracujme dalej..preco by som tu mala davat prispevky o tom..kedy a kde som bola na testoch?....moje zdravie je moja osobna vec....nemam tu oznamovat aj kedy som mala sex a ci to vyhovuje a zodpoveda statistikam?....co sa tyka chorob si typicky internetovy samouk....inak o tom nemas ani paru....
    • 13 posts
    27. mája 2015 22:07:07 CEST
    fakt to nepíšeš zo psychiatrie? Občas sa už tvoje príspevky dali čítať. Máš až také výkyvy? Dá sa ti nejako pomôcť?
  • 27. mája 2015 21:40:07 CEST
    No vidíš micka a preto my panici a panny tu preberáme uplne iné veci s tým suvisiace,n ,a nemiešame sa šuľačom do kšeftu,,
  • 27. mája 2015 21:36:43 CEST
    Hlavne sa ozyvaju ti,co maju medzi nohami šulec a chrlia tu teorie o HPV ako naslovovzati odbornici.
  • 27. mája 2015 21:34:40 CEST
    No dobre ideme nazad do vlákna z križovatky,
    chcem sa opýtať onéééé toto teraz ked budete testovať teda ak by to bolo a dám sa otestovať 40 x za sebou dostanem 400 ečok,,?,
    Nech už z toho výletu niečo mám nie,?,,Len sa pýtam,,
    Chcem sa iba držať zákona to je minimálna mzda sa mi zdá,,lebo inak len tak jazdiť do bordeldžungle sa mi nechce,