23. mája 2015 11:53:44 CEST
Davno nejaka tema nevyvovolala taku burlivu reakciu.Rizko pohlavnej nakazy, je u kazdeho, ci uz zije v bdsm komunite alebo mimo nej s vynimkou sexualne neaktivnych jedincov.Je uplne naivne sa domnievat, ze prezervativ ochrani pred pohlavnymi nakazmi,a nie kazda sexualna cinost sa da robit s ochranou. Vacsina ludi ani netusi , ze 80% ludi sa za zivot stretlo s HPV virusom , ze 10-15% aktivnej sexualnej polupulacie ma chlamydie, ze riziko dostat chlamydie od partnera ktory ich ma je pri nechranenom sexulanom styku 60%,oproti riziku dostat HIV pri styku s pozitivnym clovekom na HIV tam je len 0,3% pravdepodobnost-dufam ze adrenalinovy jedninci si to nebudu chciet overit aj v praxi
pri vsetkom je dolezita imunita tela, takze bezne zdravie , kondiciu, zivotospravu by nemal nikto podcenovat- je to ako s chripkou , niekto ju ma kazdy rok , iny ma sople pol dna, a na druhy den uz ani o nich nevie. Cize imunita je zaklad zdravia- aj sexualneho.Domnievam sa ze malokto je tu panic, pana, pocet sexualnych partnerov u kazdeho moze kolisat, ale kto uz nejake to desatrocie beha po tomto svete , tak urcite presiahol cislo 10, prvadepdobnost ze, za toto obdobie ste natrafili na pohlavne nakazeneho partnera je velmi vysoka, a ako som uz povedal pri vacsine chorob vam nepomoze ani prezervativ, ktory aj tak vacina pouziva len pri nahodnych stykoch a nie pri partneroch s ktorymi sa stretava pravidelnesie. Takze ukazovat prstom na niekoho ano on je urcite nakazeny je velmi trufale-kludne to mozete byt aj vy aj ked o tom momenetalne ani netusite.
K BDSM- ano pre vacsinu sa lekcie, hratky, zivotny styl , alebo ako to uz kazdy inak nazve spaja aj so sexom , v mojom pripade asi tak na polovicu , cize 50% bdsm aktivit som mal bez sexu a asi 50% so sexom. Bol som prekvapeny -prijemne ze zhruba pred dvomi- tromi rokmi som pri jednom vystreeni na urologickej ambulancii absolvoval komplet vysetrenie na pohlavne choroby-muzom sa odoberaaju stery z mocovej trubice-tri krat, plus krv, nesmie sa mocit 6 hodin pred odberom, a vsetko bolo negativne-dokonca ani tie chlamydie som nemal, ale odvtedy ubehol zaase nejaky cas, tak neviem ako by to bolo teraz, ale nakolko ja uz deti mam-syn akurat maturoval , dalsie neplanujem , a v mojom veku 50r, je vacsia prevdepodobnost je ma stretne infarkt ako kvapavka. ale zeny , ktore este chcu mat deti by si mali davat pozor, vela pohlavnych chorob vyvolava a zapaly vajaecnikov a tie naslednu neplodnost.Opakujem pohlavne nakazy sa netykaju len bdsm komunity, cize ked sa spavate s niekym mimo bdsm , tak isto sa mozete nakazit.