Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 24. mája 2015 17:30:25 CEST
    ...spravne postrehy...dievca malo odvahu a ma moj obdiv...ked tu citala vlakno o dominantoch...musela vediet co bude nasledovat...urazky..zosmiesnovanie...ponizovanie od ludi..ktori maju patent na rozum a zivot...len skoda..ze nie na ten svoj...kazdy kto tu ide proti istej skupine ludi..ktora sa pasuje za elitu...je nasledne atakovany...ci verejne..aj sukromnymi spravami...presne ako to tu ktosi mudro podotkol...tejto komunite to vyhovuje...vrana k vrane sada....arogantni ludia nevidiaci si dalej od nosa...skazeni v nazoroch....si tu dovoluju poucovat ako zit..s kym sa stretat......dokonca ako rozmyslat...toto je ta slavna komunita....kde tou najpouzivanejsou vetou na obranu je co si pre BDSM na Slovensku urobil?.ak ludia zarabajuci na sexe a zeny hrde na to..ze su "lahke" maju byt vzorom..tak bleeee a fuj....
  • 24. mája 2015 17:25:28 CEST
    Máš pravdu. Pokiaľ sú ľudia neznámi, nedá sa riešiť ani problém tohto vlákna.
    Za svoje názory sa nehambím.
  • 24. mája 2015 17:17:21 CEST
    to je jazykolam
  • 24. mája 2015 17:10:22 CEST
    Bratislava je výrazná, lebo je najväčšia v SR. Nemôžeš čakať, že v Hornej-Dolnej bude pôsobiť obdoba ENVY, keď má len jediného prispievateľa (a aj to len preto, že tam má nejaký blavák chatu :-D).
    Čiže z iného pohľadu je tam aj veľký kopec dobrých a normálnych BDSM+ orientovaných ľudí. :-
  • 24. mája 2015 16:59:51 CEST
    Je mi z toho na grc,a hovoria si ze su dominanti.
    A najtragickejsie je, ze bdsm akcie usporiadava osoba,ktora sama nema usporiadany zivot a nevie sa ani osamostatnit. V takom veku nemat snahu byt samostatny je uz fakt divne.
  • 24. mája 2015 16:12:08 CEST
    Bratislava je dost zvlastna... moralizovanie, potom ohovaranie, potom envy co robi bdsm pomaly na skolach, kvantum ludi typu shadow.... Blava je dost zvlastna.
  • 24. mája 2015 14:37:57 CEST
    Palec hore ze mala odvahu to zverejnit. Po precitani niektorych vlakien aj chapem preco z druheho nicku. Po precitani sa vo mi prišlo by som to % dala na 70%. Tu je to tak prehnite , pomylene ze to nik neda na poriadok. Niekedy nam pocit ze vam to tu tak aj vyhovuje.
  • 24. mája 2015 14:01:04 CEST
    Statistika nepusti, vsade sa najdu zmetci aj normalni ludia. Netreba zas celu komunitu ba-bdsm hadzat do odpadu kvoli tomu, ze je v nej cca 33% bordelu. Skor je chyba v tom, ze tato komunita sa nevie, alebo nechce zbavit svojho odpadu. To je chyba
  • 24. mája 2015 13:43:11 CEST
    Hm pohlavné,,,musia byť na pohlaví,,?,,nemožu byť aj pod pohlavím,,?,,teraz som si našiel 2 hrčky na spodu a ako dal gate dole vypadli dve baterky z hodiniek,,čiže malá mala zábavu a dala tatovi do slipov,,hm čo chcela aby mi svietili gule,,?,,v lese,,teraz sme sa vrátili začalo pršať,,,
    Pohlavné,,,,a ked to chytí na jazyk ako sa to volá,,?,
  • 23. mája 2015 13:22:23 CEST
    Ja sa tu sulam od smiechu nakoniec.
    Obvineny sa nevyjadril a tato komunita sa ruti do zahuby pre nechranene nastokavanie.
    Cele to dopadlo tak,ze z tejto komunity je daco daleko horsie nez prostitucia :D
  • 23. mája 2015 12:14:39 CEST
    Je mi z vás všetkých smutno. Dokážete si navzájom len ubližovať, nadávať si,osočovať sa. Pokiaľ sa niekto nakazil nejakou chorobou...pevne verím, že navštívil lekára a ten sa už postará o to, aby sa našiel zdroj nákazy...toto naozaj nikto z nás nevyrieši...a na záver...nečudovala by som sa, keby naozaj boli rozšírené nejaké pohlavné choroby v tejto komunite...už viac krát sam počula, že k hrátkam patrí sex a je to len o sexe...ano medzi partnermi to tak je, ale určite nie pri jednorázových hrátkach. Ale čo sa divíme celé BDSM na slovensku je jedna veľká bdsm swingwrs...je to smutné, ale väčšina to tak vníma, preto mňa mnohí nemajú v láske, lebo ja hrátku so sexom nespájam.
  • 23. mája 2015 11:59:51 CEST
    Ludia, vazne?
    Diskusia s vyse 130 prispevkami a vacsina uplne od povodnej temy. Niekto upozorni, ze clen komunity ma absolute nevhodne, rizikove a hlupe spravanie. Namiesto toho aby sa dozadovalo vyjadrenia daneho clena a v pripade preukazania bol vyradeny z celej komunity sa stalo tu na domine, ze sa par ludi zacne hadat kto nakazil koho, kto s kym spal a ze slecna co to pridala je vlastne hlupana a moze si za to sama. Na xbdsm je rovnaka diskusia s vyse 50 pripevkami kde sa zase rozobera, ze slecna si moze za to sama a vlastne len keca a ostatok su prispevky od jedneho nicku o tom, ze ona je silna zena a na nu nikto nema a nech sa do nej nikto nestara (totalne od temy).
    Prosim zastavte sa vsetci na chvilu a zamyslite sa- kto shadowa pozna vie, ze je to pravda a to ste tu vsetci priznali. Ale kazdy den sa prihlasuju nove a nove zeny, ktore nevedia kde su a co maju cakat a KAZDA dostane od neho spravu. Pre tieto zeny, ktore sa neorientuju tu ma byt tento odkaz aby mali moznost vidiet aj ine informacie ako tie co im poskytne on.
    Nech sa vyjadri
  • 23. mája 2015 11:53:44 CEST
    Davno nejaka tema nevyvovolala taku burlivu reakciu.Rizko pohlavnej nakazy, je u kazdeho, ci uz zije v bdsm komunite alebo mimo nej s vynimkou sexualne neaktivnych jedincov.Je uplne naivne sa domnievat, ze prezervativ ochrani pred pohlavnymi nakazmi,a nie kazda sexualna cinost sa da robit s ochranou. Vacsina ludi ani netusi , ze 80% ludi sa za zivot stretlo s HPV virusom , ze 10-15% aktivnej sexualnej polupulacie ma chlamydie, ze riziko dostat chlamydie od partnera ktory ich ma je pri nechranenom sexulanom styku 60%,oproti riziku dostat HIV pri styku s pozitivnym clovekom na HIV tam je len 0,3% pravdepodobnost-dufam ze adrenalinovy jedninci si to nebudu chciet overit aj v praxi
    pri vsetkom je dolezita imunita tela, takze bezne zdravie , kondiciu, zivotospravu by nemal nikto podcenovat- je to ako s chripkou , niekto ju ma kazdy rok , iny ma sople pol dna, a na druhy den uz ani o nich nevie. Cize imunita je zaklad zdravia- aj sexualneho.Domnievam sa ze malokto je tu panic, pana, pocet sexualnych partnerov u kazdeho moze kolisat, ale kto uz nejake to desatrocie beha po tomto svete , tak urcite presiahol cislo 10, prvadepdobnost ze, za toto obdobie ste natrafili na pohlavne nakazeneho partnera je velmi vysoka, a ako som uz povedal pri vacsine chorob vam nepomoze ani prezervativ, ktory aj tak vacina pouziva len pri nahodnych stykoch a nie pri partneroch s ktorymi sa stretava pravidelnesie. Takze ukazovat prstom na niekoho ano on je urcite nakazeny je velmi trufale-kludne to mozete byt aj vy aj ked o tom momenetalne ani netusite.
    K BDSM- ano pre vacsinu sa lekcie, hratky, zivotny styl , alebo ako to uz kazdy inak nazve spaja aj so sexom , v mojom pripade asi tak na polovicu , cize 50% bdsm aktivit som mal bez sexu a asi 50% so sexom. Bol som prekvapeny -prijemne ze zhruba pred dvomi- tromi rokmi som pri jednom vystreeni na urologickej ambulancii absolvoval komplet vysetrenie na pohlavne choroby-muzom sa odoberaaju stery z mocovej trubice-tri krat, plus krv, nesmie sa mocit 6 hodin pred odberom, a vsetko bolo negativne-dokonca ani tie chlamydie som nemal, ale odvtedy ubehol zaase nejaky cas, tak neviem ako by to bolo teraz, ale nakolko ja uz deti mam-syn akurat maturoval , dalsie neplanujem , a v mojom veku 50r, je vacsia prevdepodobnost je ma stretne infarkt ako kvapavka. ale zeny , ktore este chcu mat deti by si mali davat pozor, vela pohlavnych chorob vyvolava a zapaly vajaecnikov a tie naslednu neplodnost.Opakujem pohlavne nakazy sa netykaju len bdsm komunity, cize ked sa spavate s niekym mimo bdsm , tak isto sa mozete nakazit.
  • 23. mája 2015 11:53:03 CEST
    ...no ja myslim, ze sa nad tym vela ludi nezamysla...podla mna je zaklad nelozit do postele s barskym...a urcite nie s niekym, kto je vseobecne znamy ako nabodavac..
  • 23. mája 2015 11:51:44 CEST
    Ta mors vam neda spavat. Tak odkazem jej,ze vam chyba.
  • 23. mája 2015 11:51:00 CEST
    ..no nemam rada shadowa a nikomu neberiem pravo na vyjadrenie svojho nazoru....a pri nom sa vlastne aj dost cudujem, ze sa k nejakej pohlavnej chorobe dopracoval, lebo sa mi nechce verit, ze na svete existuje az tolko naivnych zien, co by mu dali...ale budis...kazdy robi chyby

ALE...k tej empatii...rozmyslala si aj nad tym, ze by to nemusela byt pravda? ze toto vlakno mozno naozaj bolo zalozene len s umyslom pospinit shadowa (teda pospinit este viac...ak sa to da vobec)...no a aky hon na carodejnice sa zacal a popri shadowovi sa zviezli aj ini...
  • 23. mája 2015 11:42:37 CEST
    jasné, je to vždy na tebe s kým vlezieš do postele, tak ti želám hlavne veľa šťastia v správnom výbere. btw. celkom určite nie len ty, ale každá žena vlezie do postele s pocitom, že ten muž je zdravý a nie je prenášať pohlavných chorôb, v opačnom prípade by s ním do postele neliezla, či?
  • 23. mája 2015 11:28:36 CEST
    "rozumný dominant (dôraz je na slove rozumný) vysvetlí subine, že bdsm a sex sú dve rôzne veci a nemajú sa spolu spájať".....hlupost...to plati mozno pri profi dominach alebo v pripade, ze ide cisto o vztah dominant/submisiv, ale urcite nie v pripade, ze su dotycni zaroven partnermi....na bdsm vztah neexistuje sablona a vzdy je to o konkretnych ludoch na com sa dohodnu a co im vyhovuje...presadzovat vseobecne pravidlo, ze sex k bdsm nepatri je teda sprostost...

"nemáš pravdu, že BDSM je o riziku alebo prípadnej chorobe, lebo D zodpovedá za S predsa." ...D je tiez len clovek a to, ze je D este neznamena, ze nie je kokot a prenasac....v prvom rade je to vzdy na mne s kym "vleziem do postele"..
  • 23. mája 2015 11:22:34 CEST
    ....vzi sa do situacie tej dievciny...sice je to tvoj nazor...to..co by si urobila ty...ale kde je kusok empatie a pochopenia...obet asi najmenej potrebuje pocut...tak ti treba..nemyslis?....a mimochodom...napisala..ze s nim isla dobrovolne..ze mu podlahla...nezmensuje tym svoj podiel viny....ale ma potrebu varovat inych....Temna...nehnevaj sa...ale je to trochu hlupe nemyslis?....
    Shadow je clovek ktoreho nemas rada...pre jeho spravanie..vyroky...prezentaciu sameho seba...presne pre toto tu ja a mozno este niekto iny nema rad drunkena....co vyrok..to perla...a este pre mnohe ine veci...nebudem sa opakovat....v jednom vsak mas pravdu...subinky..ktore si vyrok o tom..ze by mali ratat s chorobami ptecitali a dalej budu roztahovat nohy majitelom tymto brilantnych vyrokov su stratene pripady....
    • 9 posts
    23. mája 2015 11:13:58 CEST
    Konečne niečo rozumne a k veci....
  • 23. mája 2015 11:10:31 CEST

• 23. mája 2015 11:08:21 CEST
    Ludia, vazne?
    Diskusia s vyse 130 prispevkami a vacsina uplne od povodnej temy. Niekto upozorni, ze clen komunity ma absolute nevhodne, rizikove a hlupe spravanie. Namiesto toho aby sa dozadovalo vyjadrenia daneho clena a v pripade preukazania bol vyradeny z celej komunity sa stalo tu na domine, ze sa par ludi zacne hadat kto nakazil koho, kto s kym spal a ze slecna co to pridala je vlastne hlupana a moze si za to sama. Na xbdsm je rovnaka diskusia s vyse 50 pripevkami kde sa zase rozobera, ze slecna si moze za to sama a vlastne len keca a ostatok su prispevky od jedneho nicku o tom, ze ona je silna zena a na nu nikto nema a nech sa do nej nikto nestara (totalne od temy).
    Prosim zastavte sa vsetci na chvilu a zamyslite sa- kto shadowa pozna vie, ze je to pravda a to ste tu vsetci priznali. Ale kazdy den sa prihlasuju nove a nove zeny, ktore nevedia kde su a co maju cakat a KAZDA dostane od neho spravu. Pre tieto zeny, ktore sa neorientuju tu ma byt tento odkaz aby mali moznost vidiet aj ine informacie ako tie co im poskytne on.
    Nech sa vyjadri
  • 23. mája 2015 10:56:52 CEST
    ..ale ved ja nechcem, aby sa to zametalo pod koberec...primarne som reagovala na vyjadrenia o drunkenovi...ci shadow nieco ma alebo nema...to nech uz posudzuje niekto, kto od neho dostal genitalne bradavice :)

..a IQ 50 a hanbenie sa za seba....vravim svoj subjektivny nazor a ako by som sa zachovala ja...to nie je navod, ani odporucanie, hovorim za seba a myslim, ze tu nikto nema 5 rokov a nie je ani mentalne retardovany, aby sa v tom hladal..

...apropo..pride mi trochu nespravodlive obvinovat zo vsetkeho len Dominantov...ine je to v pripade, ze si uz v situacii, ked si mu vydana na milost a on to zneuzije...ale predsa, kym k takemu niecomu vobec dojde, tak je to primarne na mne ci vobec nieco budem chciet...a co sa da cakat od kokota? ved sa tu o nom popisali cele litanie a ked je aj napriek tomu nejaka ochotna nastoknut sa mu na penis, tak co uz....to je jak ked decku povies, ze nema vyliezat na plot, lebo odtial spadne...a ono tam aj tak vylezie a aj tak spadne....teda az na to ze sem chodia dospeli a svojpravni ludia, ktori by v prvom rade mali mysliet na to, ze maju zodpovednost sami za seba a ze ked pre nich samotnych nie je prioritou ich zdravie, tak asi tazko to niekto cudzi bude brat zodpovednejsie..
  • 23. mája 2015 10:52:56 CEST
    Radsej uz nepokracuj lebo trepes. Toto ber ako konstruktivnu kritiku. To uz Mors ma komenty k teme skor ako ty. Tvoje odporucania a zoznamy. Och. Toto je debata o pohlavnych chorobach. Zaklad je nejebat vsetko co ide okolo. Ked uz chces mat sex a vies ze s/D malo viac partnetov, treba ist na vysetrenia pred zasunom. Netreba byt ovladany chticom, ale svoj chtic ovladat. Konkretne ty mas mlade subinky. Raz budu chciet byt matkami. Teraz im to nedocvakne ze mozno kvoli par zasunom nikdy deti mat nebudu a podobne. Na toto prihliadajte DOMINANTI v prvom rade!!!!! Nie na vase debilne slovicka a sloleniavo rack ci krab ci sssc ci co.
    • 2 posts
    23. mája 2015 10:46:11 CEST
    neskutočne trepeš a to len dokazuje, že vieš o tom ako ja o pohlavnom živote mravcov. neviem ako to do čerta robia, ale je ich stále viac.

rozumný dominant (dôraz je na slove rozumný) vysvetlí subine, že bdsm a sex sú dve rôzne veci a nemajú sa spolu spájať. rozumný dominant vidí, že žena nie je ani tak subina, ale d/s berie ako jedinú, poslednú možnosť ako vôbec mať nejakého chlapa a preto do toho "tlačí" aj sex. teda rozumný dominant jej to vysvetlí.

nemáš pravdu, že BDSM je o riziku alebo prípadnej chorobe, lebo D zodpovedá za S predsa. jasné, stať sa môže všetko, ale vždy sú tam určite hranice, stopka a pod. bez úplnej dôvery to nejde, ani bez 100% zdravotného stavu.

... ale to všetko platí len v prípade, že daná osoba bdsm žije, nie je to len zárobková činnosť, z núdze cnosť a cesta ako ľahko, rýchlo, bez vzdelania prísť k peniazom... v jednom máš pravdu. treba oddeliť zrno od pliev.