Prepac ze ti to musim povedat ale mozes ist dakam aj s ujom googlom..ty gynekolog alebo dermatovenerolog amater.nehmevaj sa aaale po tom vyroku o ohrdnutej milenke uz mam na teba zmeneny nazor
myslel som poštu, alebo si už zabudol? nemám rád skutočne také moralizovanie a ty veľmi dobre vieš, že si posledný, kto by to mal robiť... končím, nemám chuť sa s tebou naťahovať.
Dalsi postup je len na tebe, ak si zvazila vsetky pro a proti pre podanie podnetu na policii tak sprav co povazujes za spravne. Co sa mna tyka, nepotrebujem vobec vediet ako si sa rozhodla. Pre mna je dolezite, aby si si z tovhto svojho vlakna vzala vsetko potrebne a rychlo vyhodila z hlavy to nepodstatne. Tiez ti prajem skore uzdravenie a aj vsetkym dotknutym osobkam ;)
V ramci ENVY sa k tomuto vyjadrim len kratko. Ak nas napadne v buducnosti a najdeme spravny mechanizmus na uvedenie nejakych opatreni alebo prostriedkov na informovanost v BDSM komunite, urcite to uplatnime ;)
vlastne aj ty zľahčuješ situáciu, že vlastne s tým treba aj počítať, že sa môže niekto nakaziť, keď ide mať sex s cudzím. vlastne čo čakala, že? tlieskam ti.
ty si ma obvinil, že mám neviem aký nick, doteraz si sa mi neospravedlnil... včera si tu hulákal o ohrdnutých milenkách, doteraz si nereagoval na príspevok od kráľovnej. myslím, že si posledný, ktorý by mal akýmkoľvek spôsobom moralizovať...
oná nikoho neobvinila, ale varovala a upozornila ostatné ženy, že sa nakazila od niekoho odtiaľ. nemá povinnosť dávať tu nejaké dôkazy, ani nič.
keď bude na ceste obrovská jama, niekto ťa upozorní, že je tam jama, skús to mieto obísť, tak mu poďakuješ alebo budeš vyžadovať dôkazy?
Ujo google mi našiel tu vec čo dotyčná pomenovala a....čuduj sa svete...vyskytuje sa aj u dievčat ktoré este sex nemali...
Čím samozrejme nechcem nič naznačiť,ani ju z ničoho obviňovať....
nič si nevynucujem len očakávam...a máš pravdu že nemusí informovať
smutné je len to že ona už teraz nič nemusí a označila konkrétneho človeka
bez akéhokoľvek dôkazu že ten konkrétny muž je roznášač pohlavnej choroby
je to odvaha a ja ju obdivujem ale bez konkrétneho dôkazu by som si toto nikdy ja nedovolila pretože by som si bola vedomá aké to môže mať pre mňa následky ak to nieje pravda
a ešte do toho zapoja aj druhého konkrétne menovaného muža
netvrdím že sa stotožňujem s tým že medzi ľuďmi sa dejú takéto veci...nestotožňujem
ale každý kto ide do toho s neznámym musí počítať s rizikom tak ako aj ten neznámy
verím že sme sa pochopili ďakujem
ona nemá povinnosť nikoho informovať o ďalšom postupe, ani či to niekto rieši alebo nerieši predsa. cítila potrebu to oznámiť na fóre, aby si ostatné ženy dávali pozor a tým to končí. vynucovať si od nej čokoľvek iné je hlúposť.
keby napr. išlo o znásilnenie, tak je dôležité upozorniť na páchateľa ostatné a nie písať ako to rieši polícia, či to rieši a aký trest hrozí obžalovanému, to je úplne irelevantné v tejto súvislosti. toto je niečo obdobné.
nesúhlasím s tebou...možno si si nevšimla ale tento incident a roznášača oznámila verejne sama mnou oslovená osôbka...a o odbavovaní tu nieje ani reč ok?
Moj skromny osobny nazor je ze ona nikomu nemusi nahlasovat veci aby sa ma tom kadekto odbavoval. Castokrat sa vedia odbavovat aj prislusnici opicajneho zboru takze ona nemusi este hovorit nikomu nic. Tym nechcem hodit vsetkych policajtov do jedneho vreca ani na nikoho.utocit. Ako to uz slecna bude riesit, je jej vec, niektori ludia spolahlivy jej pomoc ponukli...a.nemusi sa kazdy do.tohoto starat
Ako vzdy ja viem.za co. Dufam ze si to nikto nebude vykladat po svojom...lebo to neznamena ze niekoho ineho.neuznavam alebo idem proti nemu len za to ze lajknem niekoho postrehy.
no nič ovce nezabrali idem si drbnuť dva khetonaly s mabronom a diazepan a hádam zaspím do druhej,,lebo kamoš veterinár nerobí inak by mi pichol uspávačku pre kone to mi zavše zaberie,aspon na 4 hodiny,