Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 22. mája 2015 22:14:49 CEST
    Co chcete od DD subiek,su take prostoreke a jednoduche zeny,no.
  • 22. mája 2015 22:13:36 CEST
    Party bus volako zabudol na oného vinnika a siritela pohlavnej choroby Shadowlighta.
  • 22. mája 2015 22:12:28 CEST
    Niekedy je mlčat zlato:)
  • 22. mája 2015 22:11:16 CEST
    ....dakujem..si tak zlata...ze si potvrdila co sa tu davno vie.....dakujem...
  • 22. mája 2015 22:05:54 CEST
    Kedy o tom dominati vedeli ze sa nieco taketo deje tak by si neposuvali subinky. Ja ako subinka keby som vedela ze sa nieco taketo mne stalo tak by som nesla za dalsim dominatom stym ze by som to prenasala. vedome urcite nie.

Malo by sa riesit skor to co teraz. Ako treba riesit tento problem a nie zistovat kto, kde, skym, ako. Malo by sa riest nieco podstatnejsie
    • 9 posts
    22. mája 2015 22:05:54 CEST
    urcite niesi sama
    • 2 posts
    22. mája 2015 22:05:50 CEST
    Ja sa za seba nemam preco hanbit. Jedina chyba bola volit ne-slovensky pristup k tak slovenskej komunite. Stojim si za svojim. A budem podporovat ENVY, Libertine, pisklata a dalsich slovenskych (ak nejaky este budu) ludi co sa neboja ist s kozou na trh.
    Ak by som mal este niekedy moznost spravit veci inak... Spravil by som ich do bodky tak isto.
  • 22. mája 2015 22:03:31 CEST
    domace zvieratka...cim ich krmis ze maju tak dobru imunitu
  • 22. mája 2015 22:03:27 CEST
    A my amatéri môzme len slepo závidieť
  • 22. mája 2015 22:03:03 CEST
    ....ale prosim ta...nestavaj sa do role spasitela...ci trpitela....ty si len jedna cast skladacky....ak su subinky ktore v teba vlozili svoje nadeje spokojne....iba ako som ti pisala...nedovol im hned reagovat....miabestia..bez komentara a SUBanna....neviem preco ale potvrdila posuvanie subiniek a hned to aj ospravedlnila nevedomostou....pozri..zi si svoj zivot dominanta...len prosim ta tu nezverejnuj ako....sam tvrdis..ze mas niekolko subiniek..tak sa im venuj...ci mas stale malo????
  • 22. mája 2015 22:01:35 CEST
    Aj keby si mal gloriu a ruzenec...nic ti uz v tejto "komunite" nepomoze. (hladam smajlik anjela ale niet ho)
    Toto vlakno zecina byt podobne tym ostatnym... Ma to len jedine pozitivum...dobre sa bavim..
  • 22. mája 2015 21:59:51 CEST
    Tu sa šíria pohlavné choroby? Mám filcky už 5 rokov a ešte ani raz neboli choré... mal by som si na ne dať pozor aby mi neochoreli
    • 2 posts
    22. mája 2015 21:54:08 CEST
    Boli tu uz kadejake pravdy... Poviem to lepsie a mozno menej prijemne. Neverim uz v tuto komunitu. Neverim ludom co vedia naflakat sukromnu SS na forum a neverim ani tym co osobne nepoznam. Tieto super klebety a milion dohadov... Keby som ich vsetky pocuval tak neni ENVY, neni ziadna akcia v BA, nieje ani 30.5. bondage escape.
    Co vlastne chcete? Mam sa dat vysetrit teraz? Alebo mam poslat niekam dievcence ktore vo mna vlozili svoje nadeje na riadne BDSM?
  • 22. mája 2015 21:51:08 CEST
    ináč to skutočne tu medzi sebou trtúšite hlava nehlava? stále som bol v tom, že bdsm je o niečom inom a nie "hrať" sa na dominanta, aby som mohol ľahko nejakú pretiahnúť. uff. ináč, to žiadnej nenapadne, že chlap, ktorý má skutočné kvality, tak nestrieda tak ženy, lebo každučká by sa hrozne snažila si ho nechať a už by si ho "nepustila"? keď je skutočne pravda, že shadow nakazil tú subinu a ona sa vychrápala s drunkenom, tak je nakazený aj on a v tom party buse sa vezú viaceré
  • 22. mája 2015 21:46:45 CEST
    Ty si ešte večší snílek ako ja!!!!!
  • 22. mája 2015 21:46:40 CEST
    ...pockaj..teraz trosku nechapem ja....takze keby o tej chorobe ci nakaze dominanti vopred vedeli..neboli by si posuvali subinky...vyvrat ak zle chapem
  • 22. mája 2015 21:45:31 CEST
    S tymto plne suhlasim...
  • 22. mája 2015 21:40:29 CEST
    ...boze...prestan...stale sa tvrdene da spochybnit...stale..tu predsa nejde o to..ci ti dotycna svoje fakty podlozi lekarskymi potvrdeniami....aj tak tam nebude stat..nakazil ju shadow...tu nech sa riesi preco to vznika...lebo to..ako ludia ako ty chapu DS je chore a nespravne....taketo obvinenia su vysledkom takehoto choreho zmyslania....chorej komunity BDSM...zial...mozno zacni sebou...priatelom dominantom potom pokracuj dalsim a nebude treba zistovat a dokazovat co je este pravda a co nie..
  • 22. mája 2015 21:34:23 CEST
    Keďže na začiatku sa tu písalo o tom, že niekto tu rozširuje tieto choroby, dosť ma to hanvevalo. Čo ma ale dosť šoklo tak je tá informácia o posúvani subiniek ďalším dominantov. Podľa mňa v tomto smere su tieto subinky a dominanti obete a myslím si, že aj Drunkendude sa stal "obeťou" tejto veci. Nemyslím si, že by sa malo na dominatov čo sa do tohoto zamotali nadávať, pretože si myslím, že o tejto "nákaze" nevedeli.
    To je iba môj názor na túto tému.
  • 22. mája 2015 21:33:19 CEST
    Mám len ja pocit, že pri čomkoľvek čo niečo, niekoho ohrozuje sa používajú najčastejšie slová :neoverene , nepotvrdené fakty, poprípade iný význam týchto slov ???
  • 22. mája 2015 21:27:06 CEST
    ....ano..suhlasim s tym co pises..ibaze nemozes tvrdit..ze ak tu nieco taketo napise novy nick...zametieme to pod koberec....lebo to bol novy nick a nemusi to byt pravda....tiez nie je od teba fer napisat to o tom IQ 50...ta ktora to tu napisala sa v tom moze najst....nemozes mysliet tiez vazne slova o tom..ze ty by si bola ticho....preco?....lebo si naletela?....uz davno sa tu pisal o preslapoch dominantov tejto komunity...o nedodrziavani pravidiel..teraz o nakaze...nehnevaj sa...ale preco to nepisu o mne?...lebo na to nedavam zamienku....teda nech sa dotycni pani nedivia...ano...drunkena nemam rada pre jeho nemiestne poznamky na moju adresu..pre mnohe nestastne vyjadrenia...pre sposob akym prezentuje tuto komunitu.....a este jedna vec... je to tu chore...tu je dalsi dokaz...a nebude predpokladam jediny a posledny
    • 2 posts
    22. mája 2015 21:17:36 CEST
    Naozaj to tu nema velky zmysel hadat sa o mne. Nebol som temou tochto vlakna a zakladatelke som poslal spravu aby som si spravil obraz mimo tochto uzasneho portalu. Samozrejme, jej vyklad si nechavam pre seba, nemam dovod zverejnovat tu neoverene "fakty".
    Zaujima ma skor pohlad na prevenciu pri takychto pripadoch... Ako informovat pred praktikou ludi co su novy? Co prijme ludi vyslovit jednotny nazor na temu "kam" smeruje BDSM komunita? Ale najzavaznejsia otazka na tychto forach bude vzdy "co" je este pravda...
    Zamyslite sa nad tym, co sa da spravit lepsie. Mlieko uz je rozliate ;)
  • 22. mája 2015 21:17:31 CEST
    ..ja som pisala, ze si mala? :) kazdopadne o to horsie, ked pises "overene" info o chorobach a defektoch inych, ked to ani nemas odkial vediet :)
  • 22. mája 2015 21:15:58 CEST
    ..moje ego je v pohode, ale budme objektivni....suhlasim s tym, aby sa poukazovalo na preslapy inych...suhlasim s tym, aby sa o tom verejne hovorilo, ked niekto zneuzije svoje postavenie a sposobi tym niekomu inemu traumu alebo teda ochorenie...alebo cokolvek na com neboli dohodnuti....ale nesuhlasim s tym, aby sa tu na ludi vytahovali neoverene veci a fabulacie len na zaklade osobnych antipatii..

...no a neviem...ja som z principu podozrievava (to neznamena paranoidna....aj ked to, ze mas paranoju este neznamena, ze ta nesleduju), takze tieto novovzniknute vlakna s novovzniknutymi nickmi, ktore sa tu uz nikdy viac neukazu, mi pridu trochu podozrive..

• 22. mája 2015 21:13:23 CEST
    ....dam veci na pravu mieru...za neepodlozene informacie sa drunkenovi hlboko ospravedlnujem a ak ho tu a jeho penis este spomeniem..tak len ako prestupnu stanicu...si narade s ospravedlnenim sa ty...