Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 22. mája 2015 20:36:02 CEST
    Nejdem uz dalej riesit tvoje vymysli, zi v tej predstave dalej. Reci sa hovoria,chlieb sa je. A zbytocne mi pises ss,ze ma nikomu nevyzradis,ze mam ti povedat ci som ta mors. Ja ta nechapem, akoze preco mam ukojit tvoj chtic a tvrdit nieco co neni pravda. To si naozaj uz tak natvrdla?
  • 22. mája 2015 20:36:00 CEST
    ...ty mas overene ze to nie je pravda?...myslim..ze nie...takze tiez nie si ktovie ako objektivna...aj co sa tyka miculienky ...myslim..ze tu si az neobjektivne kriticka..utocna a jednostranne zamerana...v podstate je uplne jedno ci tu je niekto nakazeny..ci nie...nejaka baba nabrala odvahu to tu napisat a znova z nej ideme urobit bosorku...tvrdis...ze je to skor truc...od niekoho...ako to vies?????
  • 22. mája 2015 20:30:33 CEST
    ...fakt, ze mi niekto nie je sympaticky este neznamena, ze tu budem fabulovat a nabalovat na neho spinu...aj ked to, co pisem, absolutne nemam overene...mala som pocit, ze si objektivnejsia..
  • 22. mája 2015 20:29:54 CEST
    áno. a čo? rada by som vedieť čo za pohlavnu chorobu to má byť. a ako na to prišla. to si dáva vyšetrovať pohlavné choroby tak často?
  • 22. mája 2015 20:26:23 CEST
    No aha, prva od Dd co sa zaa
  • 22. mája 2015 20:25:38 CEST
    ...pripominas mi pred casom Leona...padlo tu obvinenie....ale je pravda..ze prenasat to mozu aj jazykom...tak nehovorme o pohlavnom ude:-))
  • 22. mája 2015 20:25:34 CEST
    ..tak to hraj presvedcivejsie, ne? :) nick si sice zmenila, aj zmazala foto z profilu, ale retorika ostala ta ista, tak ked sa chces tvarit ako niekto iny, tak sa aspon posnaz trochu viac....:) inac na to, ze si tu fungl nova toho vies prekvapivo vela o shadowovej máti..:D
  • 22. mája 2015 20:23:02 CEST
    Kolkokrat ti mam este napisat ze ja niesom nejaka mors?
    Este ako velmi ma o tom ides presviedcat?
    Ak nemas co ine omielat len toto,uz to pekne lezie na nervy.
    A neviem ci to niesi prave ty ktora ma daku pohlavnu chorobu o jedneho ci druheho, a odvadzas pozornost na mirage a mna. Ako si to vobec niekto ako ty moze dovolit. Hm?
  • 22. mája 2015 20:21:48 CEST
    asi nedostali a to je problém
  • 22. mája 2015 20:20:54 CEST
    ...miculienka=mors...nech citam akokolvek, stale vidim o jeho vtakovi pisat len vas dve....ktora z vas od neho nieco dostala?
  • 22. mája 2015 20:19:19 CEST
    ako jednu zo subiek drunkena by ma zaujímalo koho si posúvali. od shadowa subky utekajú on ich neposúva.
  • 22. mája 2015 20:19:16 CEST
    Takze aj vieme ktore slecny budu mat diagnozu. Aspon priblizne.
    Sodoma gomora. To bude peklo!
    Myslim,ze tymto padne cela ich tzv komunita a mozu robit deesky na odd. Pohlavnych chorob.
  • 22. mája 2015 20:18:58 CEST
    Precitaj si lepsie prispevky..skratka Dd...ale mas pravdu..to neviem..dam to off
  • 22. mája 2015 20:16:58 CEST
    ..ako vies, ze ma Drunken nakazeneho vtaka?....dotycna o nom nepisala nic a spomenuli ste ho az vy dve s Mors..

..co sa tyka pohlavnych chorob, tak mam skor pocit, ze je to niekoho trucpodnik....ako shadow je kokot, o opaku ma nikto nepresvedci, ale myslim, ze su tu ini adepti, ktori by mali navstivit venerologa...
  • 22. mája 2015 20:16:45 CEST
    Je velmi dobre takto upozornit na cloveka, ale do frasa, co si cakala.. 90% Deciek (ine formy teraz neapominam) ide iba o to aby si zasukali. Bolo tu uz miliontisic tem ako si davat pozor, ako nenaletiet. V kazdej diskusii sa riesia veci o tom ake to tu je chore a skazene. Ked uz aj s niekym nadviazem komunikaciu a chcem s nim zaliezt do postele tak furt mam v hlave odkial ho poznam..z akej stranky a hlavne sa aspon par ludi na neho opytam.. Nechcem byt zla, ale mas ponaucenie aj ked viem ze urcite velmi neprijemne a vy ostatne baby, pouzivajte mozog pred tym nez niekomu kuknete na 6 sekund do oci.
  • 22. mája 2015 20:16:16 CEST
    Na kazdeho dojde, za vsetky svinstva.
  • 22. mája 2015 20:09:09 CEST
    Tak. Teda dvoch uz mame oznackovanych. Myslim,ze v komunite (obzvlast zvucne mena,obzvlast vymudrale poznamky, obzvlast namyslene ega) vypukne nakaza a vsetci tam budu behat po lekaroch a tabletkovat hotova panika. Na kazdeho raz dojde,ale toto bolo aj s bonusom navyse.
    • 2 posts
    22. mája 2015 20:02:09 CEST
    V triafaní máš skoro 100% úspešnosť:)
    • 2 posts
    22. mája 2015 20:01:41 CEST
    Vysvetlite mi prosim vas co ja stym mam?
  • 22. mája 2015 19:57:51 CEST
    ....to vobec nepochybujem...ako brilantne som Dd odhadla som aj sama prekvapena....takze po prispevkoch dvoch odvaznych dam v tom zacina byt celkom jasno...vzdy som si myslela..ze duchom chudobne prispevky poniektorych jedincov...sorry..dominantov su vysledkom zlych sudiciek ....ale teraz mi to cele zapada....niektore pohlavne choroby vo vyssom leveli maju za nasledok postihnutie mozgu a naozaj neprimerane reakcie....to vsetko vysvetluje:-)))
  • 22. mája 2015 19:45:21 CEST
    Nakazu treba vydezinfikovat alkoholom a ranu vypalit ohnom
  • 22. mája 2015 19:34:43 CEST
    Ešte počkaj, tu toho vypláva na povrch.
  • 22. mája 2015 19:18:25 CEST
    ...tak taketo nieco bolo len otazkou casu...o promiskuite BDSM komunity sa vie davno..o tom..ze subinky koluju z jedneho pohlavneho udu na druhy ako obezivo sa vie davno...o tom ...ze zaradit sa k dominantovi este neznamena vediet co to vobec znamena a ze prave to je problem vacsiny tychto panov sa vie davno....o tom..ze pokus otvorit Vam damy oci tu uz bol..stale nie a nie pochopit...ze ste len lahkou koristou muzom......ale komu niet rady :-(((nepriek tomu skladam klobuk pred odvahou tejto damy:-))
    • 5 posts
    22. mája 2015 18:59:20 CEST
    ale asertiv má pravdu, presne to robíš ale netuším, čo si tým dokazuješ alebo aké máš pohnútky
    • 5 posts
    22. mája 2015 18:55:06 CEST
    ehm podla teba je nad 5 rokov priemer z pojmu do troch rokov?

To od 2 do 8 sa vztahuje iba na trvalé následky a smrt, nie na všetky možnosti nakazenia.

edit:
    a viac ako 90% nakazení evidovaných v SR sa vztahuje na prve dva odseky