Forums » Nekategorizováno

MUČIAREŇ v BA

• 13 posts
    8. júna 2015 17:02:49 CEST
    mne napr. uniká komu si to adresovala
  • 8. júna 2015 16:24:40 CEST
    ľudia, vy prečo na seba vôbec reagujete? Aj sa navzájom počúvate, alebo ide len o to povedať svôj názor a nepočúvať druhého, ale skôr ho uraziť??

Však to vyzerá ako tenisový zápas, kde si dvaja tenisti vymieňajú údery, len s tým zádrhelom, že každý stojí na inom kurte.

Alebo mi niečo uniká?
    • 5 posts
    8. júna 2015 16:20:12 CEST
    človeče, rozmýšlaš ty vobec, keď píšeš dajaké odpovedi a čítaš to aj po sebe?

Niekto sa ti snaží aspon trošku posunúť dobrým smerom a ty sa tu tváriš ako malé uražené decko.

P.S.: Nie, nie som senilný dedko, ako si o mne už raz napísal. Reálne by som ako senilny nemal o 20 rokov mladšiu manželku, priatelku, subinku.

P.P.S: Ano je to iba jedna osoba a nie 3
  • 8. júna 2015 15:56:55 CEST
    Hehe, buzerant uraza zeny :D to ma poser :D
    Tusim ťa ten nezaujem dostal na same psychicke dno.
    • 9 posts
    8. júna 2015 15:56:36 CEST
    • 9 posts
    8. júna 2015 15:46:15 CEST
    Možno si to ľudia zo zdravým rozumom aj vytriedili .....a kašlú na Tvoju muciaren ...
  • 8. júna 2015 15:41:17 CEST
    tuším ani jeden z vás nebol v kc grange.... je to ako keď doktor určuje diagnózu cez telefón... a to že tu je niekoľko pofidérnych profilov za ktorými sedia možno tučne škaredé vanilky čo nikto nechce... ešte neznamená že to čo napíšu je aj pravda...
    ľudia zo zdravím rozumom hádam vedia vytriediť čo je pravda a čo nie....
  • 8. júna 2015 13:34:48 CEST
    Leon ti na tvoju otazku velmi dobre odpovedal. Osobne by som tiez nikdy tvoju muciaren nevyuzil po tom vsetko co sa tu vo forach popisalo a ako tu prispievaju ludia, ktori su spojeni s Grange. Je to komercna sluzba ako kazda ina a tym padom sa o svoju znacku musis starat ako hocijaky iny komercny produkt ci znacku. Ked si raz pokazis meno, velmi tazko sa naprava a naviac ak je okruh potencialnych zaujemcov velmi limitovany ...
    • 13 posts
    8. júna 2015 11:36:41 CEST
    Netuším čo je na tom komické. Máš produkt o ktorý by mal byť záujem a nie je. Alebo ten produkt nie je dosť dobrý, alebo je chyba v tebe. Či už ako osobe, alebo v tvojej komunikácii. Ja osobne sa teda veľmi nečudujem že je nulový záujem.
  • 7. júna 2015 17:52:35 CEST
    k dnesnemu dnu nikto nevyuzil platenu moznost navstivit muciaren v kc grange alebo si rezervovat nejaky termin.... tak neviem co na to povedat.... uz mi to pride ako dost komicke
  • 4. júna 2015 21:01:43 CEST
    on si ma s niekým mýli, preto ho provokujem, nech nejakému exotovi vynadá a zakáže mu vstup. som zákerný, viem a veď podľa OP, budem mať meno hrozne trdlo a aby si bol istý, tak si vypýta hneď dva doklady
  • 4. júna 2015 20:56:19 CEST
    podla coho zistis ci to je trdlo ked ti tam pride novy clovek?
  • 4. júna 2015 18:29:16 CEST
    ale ja ťa neposlúchnem. som zlý chlapec. budeš musieť mi rozbiť nos a vyťahať ma za uši. dobre? hrozne plačem od smiechu.
  • 4. júna 2015 18:19:52 CEST
    budes prekvapeny ked prides a ti to poviem osobne ze mas zakaz vstupu
  • 4. júna 2015 18:17:57 CEST
    áno, áno, áno. sadni si pekne k umývadlu a počkaj kým príde kryštof kolumbus na loďke potrubím, hneď začni na neho kričať, že ty vieš aký ma nick a že mu udeľuješ trvalý zákaz vstupu do kc grange
  • 4. júna 2015 18:12:23 CEST
    je tu tak ani nie 10 ludi co je ich jedinou zabavou zakladat si nove profily a neustale do kazdeho a vsetkeho rypat.... je jedno pod akym nikom pisu oni vedia kto su a kopa ludi tu tiez... tak to neni az take vediet komu dat zakaz...
  • 4. júna 2015 18:01:30 CEST
    Chcem zakaz vstupu nechcem byt ostatna..
  • 4. júna 2015 17:21:41 CEST

to čo si urobil? teraz je to vonku
  • 4. júna 2015 17:15:29 CEST
    tiež neviem akým spôsobom to chce kontrolovať, ale vsádzam na jeho intelekt, že to má prešpekulované. asi bude kontrolovať občianské preukazy a keď sa niekto bude volať hrozne trdlo, tak ho dnu nepustí
  • 4. júna 2015 17:10:39 CEST
    možno raz dostanem
    len ma zaujímajú potom dve veci:
    bude queer stáť pri vstupe a každého sa pýtať "nie si ty náhodou dsboi, trdlo, xy...?"
    a
    nepreakční sa queer, keď všetkým zakáže vstup? :D

Len ma to zaujíma, nič nechcem naznačovať :)
    Ale ak bude návštevnosť aspoň taká, ako keď som sa tam bol pozrieť prvý a (zatiaľ?) posledný krát ja, nevidím to moc ružovo.

Ale mohli by byť zaujímavé aspoň tie akčnenia-chtivé zástupy, čo tam prídu za queer-om ;)
  • 4. júna 2015 17:05:11 CEST
    počuj, nerobíš si ty srandu tými otázkami, lebo ti musí byť dopredu jasné, že účasť bude taká ako vždy že aj ty chceš trvalý zákaz vstupu
  • 4. júna 2015 16:57:20 CEST
    Dajte fakt vedieť, kto sa tam chystáte. Nech je jasno pred akciou, či sa tam oplatí chodiť a aj po akcii, koľko ľudí tam cca. aj skutočne prišlo.
  • 4. júna 2015 16:23:15 CEST
    kralovna- trvaly a aj posmrtny zakaz vstupu do KC grange...

Bukvice, klobúk dole
  • 4. júna 2015 16:12:12 CEST
    nieeeeeeeeee zrútil sa mi svet, normálne som sa 3x hodil o zem, škandál. toto bol môj najobľúbenejší podnik.
  • 4. júna 2015 16:06:53 CEST
    trvaly zakaz vstupu do kc grange