Forums » Nekategorizováno

MUČIAREŇ v BA

• 18. júna 2015 13:20:24 CEST
    prosím ťa, nerob zo seba blázna, 11:13 reaguješ na mňa, pred tým som ťa priamo neoslovil, reagoval som nepriamo. myslíš, že to všetci vidia a nebaví ma skutočne sa s tebou naťahovať, keďže toto je tvoj svet. tvoja ješitnosť ti nedovolí priznať si, že píšeš alebo tvrdíš hlúposti, robíš tu naživo v reále, aj tu... keď niekto nemá chuť sa s tebou naťahovať, tak to neznamená, že máš pravdu, akurát... ale veď to všetci vidia

ináč, pevne verím, že tie naše "ťahanice" si raz vysvetlíme niekde na stretku u zemana, lebo takto môže byť veľa vecí zle pochopených.
    • 5 posts
    18. júna 2015 12:59:38 CEST
    už naozaj posledná reakcia na teba :
    v príspevku o 12:08 nie je v nadpise corwin??

a pretože si evidentne nepochopil to P.S:, tak na vysvetlenie:

moj príspevok o 12:40 bola reakcia na ten tvoj o 12:08 tot vsjo.

A to P.S: bolo k príspevku, ktorý si dal o 9:41
    • 5 posts
    18. júna 2015 12:50:42 CEST
    bolo by dobré, keby si bol aspoň férový do tej miery, aby si uznal, že príspevok bol zmenený ďaleko pred tvojou reakciou na mňa a doplnený o vetu "o.i. pevne verím, že niekedy v budúcnosti snáď bude meniť aj marketing a propagáciu priestorov.", teda nie po tvojom príspevku a nie v čase, kedy by akýmkoľvek spôsobom sa menil zmysel toho čo som napísal a ty by si reagoval na niečo iné ...

o.i. nikde v mojom príspevku nevidím, že by tam bolo v nadpise corwin, teda tvrdiť, že si bol oslovený priamo je hlúposť. bol si oslovený nepriamo. keď aj napriek tomu ti to nie je jasné, tak ti dávam verejný prísľub, že ti venujem čas a vysvetlím ti to.

v neposlednom rade ťa chcen ubezpečiť, že som nikde nepísal slovné spojenie "blízky priateľ", teda keď ti to len situácia dovolí, tak buď taký láskavý a reaguj presne na to čo píšem.

stále sa považujem za celkom empatického človeka, teda sa snažím pochopiť prečo on formuluje vety tak ako formuluje, dokonca sa snažím pochopiť aj teba.
    • 5 posts
    18. júna 2015 12:40:16 CEST
    Kedže si príspevkom oslovil priamo mna. Tak iba jedna odpoved a už na tvoje príspevky reagovat nebudem, ešte by si mohol dostat dajaký srdcový kolaps a to nechcem mať na svedomie.

To, čo si teraz napísal k inzerátom, jo to dáva zmysel, ale máme evidentne iný uhol pohladu na pojmy blízky priatel a široká verejnosť.

P.S.: Inak bolo by dobré, aby si tiež needitoval a neupravoval svoje staršie príspevky na základe reakcií k nim.
  • 18. júna 2015 12:08:43 CEST
    inzerát môžeš dať kdekoľvek, dôležité je, či je to považované za podnikateľskú činnosť, z ktorej vyplývajú nejaké povinnosti voči rôznym inštitúciam a tým aj prípadné sankcie za ich porušenie alebo je to len niečo pre kamarátov a známych bez ohľadu na to, či je niekde "inzerát". neviem ako ty, ale ja vidím len oznámenie o možnosti niekde prísť bez cenníka. o.i. pevne verím, že niekedy v budúcnosti snáď bude meniť aj marketing a propagáciu priestorov.

skús na mňa nereagovať, vo svojom veku už by si to mohol dokázať, lebo ver mi, že tiež vynakladám nemalé úsilie ťa tu obchádzať.

• 5 posts
    18. júna 2015 11:13:07 CEST
    ked niekto dá inzerat na dominu, na xbdsm, vytvorí stránku na FB, asi to nebude robit iba pre blízkých priatelov, ale skorej pre širšiu verejnosť.

Ale tak majitel je on, on do toho vrazil peniaze, tak je iba na nom, ako sa bude prezentovat. Sám po čase uvidí, či ta prezentácia je dobrá, alebo nie a bude iba na jeho rozhodnutí, či ju prispôsobí, alebo nechá tak ako je.
    • 5 posts
    18. júna 2015 11:09:36 CEST
    zlatý Ares, lentak30, bdsmba ..a neviem kolko máš ešte nickov po nete.

Neviem, či si si všimol, ale napísal som, že ten tvoj opis je docela slušný, len tie fotky by mali byt maličko inšie. je to moj názor na prezentáciu tvojej mučiarne.
    A k tým radám, jedna je v tom príspevku napísana, to že ty si sa zježil, pretože niekto si dovolil zkritizovat fotky, čo si nafotil, je tvoj problém.
  • 18. júna 2015 10:19:24 CEST
    hmm...v poho...snáď sa niekto objaví...dik za info
  • 18. júna 2015 9:45:12 CEST
    v pohode
  • 18. júna 2015 9:41:17 CEST
    hlavne treba rozlíšiť, či sa niečo robí pre širokú verejnosť alebo len pre priateľov, lebo sú to rozdielne veci, či už z pohľadu marketingu alebo podnikateľskej činnosti, treba tomu prispôsobiť aj nástroje a spôsob oslovenia "zákazníkov", lebo niekto by si to mohol vysvetliť nevhodne.

myslím, že toto je úplne v pohode, reklama je tiež v pohode, v rámci možností
  • 17. júna 2015 23:04:14 CEST
    Mily corvin11 chces mi robit marketing ??? budem rád, máš určite vela napadou....podal sa snami,Prezrad ako sa ma taka mučiaren prezentovať,kolko si ich mal ? Ano v Prahe ,vo Viedni v Amerike to funguje ina ,musis brat ohlad,že sme stale len zaostla Bratislava ....daj nam čas raz ludia budu vediet čo je to BDSM a budu si vedieť prísť vychutnať do mučiarni,potom to pojde tu ,ako tam vo vyspelom svete .
  • 17. júna 2015 21:13:38 CEST
    Aj pohare predas nejake? potrebujem
  • 17. júna 2015 20:59:24 CEST
    lebo od nedele zaciname rozpredavat to co je v kc grange a dalsie dni uz nebude priestor prevadzky schopny...
  • 17. júna 2015 19:45:44 CEST
    prečo túto sobotu?
    • 13 posts
    17. júna 2015 18:09:44 CEST
    nezabudneme. teda aspoň ja nezabudnem túto sobotu neprísť
  • 17. júna 2015 17:34:41 CEST
    nezabudnite uz tuto sobotu bude v kc grange posledna akcia...
  • 17. júna 2015 9:39:47 CEST
    Ahoj,
    Mam zaujem sa prist pozriet
  • 17. júna 2015 0:51:01 CEST
    A ropu ste nenašli,,?,,alebo aspon nejaku zlatu žilu,,?,hm,,?,,no nebudte kapitalisti podelte sa o 2%,
    isto ste narazili na dačo v zemi,no tak,,?,/
  • 16. júna 2015 22:30:46 CEST
    Tak tá druhá je naozaj luxusná, presne podľa môjho gusta Stredovek ako remeň
    • 5 posts
    16. júna 2015 20:42:42 CEST
    Takto si robia reklamu mučirny v Prahe:

Praha mučírna

mučírna 2
    • 5 posts
    16. júna 2015 20:36:47 CEST
    takže to bude čisto len mučiareň. Ten opis čo si dal, vyzerá slušne. Možno by si mal nájst niekoho, kto ti lepšie nafotí miestnosti a urobí dajaký reklamný book. Pretože na rovinu, tie fotky, čo si dal, skorej odrádzajú od návštevy.

• 16. júna 2015 20:16:39 CEST
    Na úvod....keďže som sa rozhodol otvoriť novú mučiareň tak pre QUEER-a som konkurencia a nie jeho kamarát....to je fakt. Čo sa týka popisu mučiarne a fotiek, každý z Vás má možnosť sa prísť pozrieť a posúdiť sám. Každého z Vás veľmi rád uvítam, privítam, poukazujem a zodpoviem všetky otázky. Keďže som sám členom DS komunity tak viem, že nie každý má možnosť sa pohrať doma, nie každý má na to priestor. Ponúkam túto možnosť nie širokej verejnosti, ale Vám. Preto dúfam, že sa v skorej dobe uvidíme:)
    to CORWIN
    jedná sa o priestor 80 m2 s dvoma oddelenými miestnosťami. Prvá miestnosť je samostatná obývačka, kde je možnosť občerstvenia. Druhá miestnosť je mučiareň, kde je momentálne vybavenie ako na fotografiach s tým, že sa bude priebežne podľa záujmu dopĺňať. Je tam aj samostatná sprcha a zároveň miestnosť pre klinik, čo bude taktiež doplnené podľa záujmu klientov. A v neposlednom rade WC:) Priestor sa nachádza 10 minút od centra takže dostupnosť je bezproblémová odkiaľkoľvek.

Mojim cieľom nie je a nebolo začínať tu rozbroje....mojím cieľom je poskytnúť ľuďom radosť a potešenie z hry....
  • 16. júna 2015 19:37:05 CEST
    no do čerta, ja som plánoval svadbu v starom kc grange, teraz do toho nového veľkého nezoženiem toľko ľudí, to aby som hosťom vybavil vysielačky, aby nemuseli po sebe kričať, tých pár ľudí čo príde, že?
  • 16. júna 2015 19:33:59 CEST
    všetkým
  • 16. júna 2015 19:23:54 CEST
    pamätám si že sme sa o tomto priestore na jednej akcii bavili...takže už si ho kúpil tak ako si to mal v pláne...blahoželám nech sa ti tam darí