Forums » Nekategorizováno

MUČIAREŇ v BA

• 10. júna 2015 11:33:27 CEST
    este raz, napis ludom kto si...
  • 10. júna 2015 11:26:19 CEST
    napíš to ty, aj s fotkami. máš moje povolenie, alebo vieš len trepať hlúposti?
  • 10. júna 2015 11:19:10 CEST
    este raz spravaj sa ako chlap a napis ludom kto si
  • 10. júna 2015 11:00:07 CEST
    myslím, že ľudí nezaujíma kto som, skôr by teba mohlo zaujímať, kto nie som. nie som Lokis ako si ma obvinil v pošte, ale keď si presvedčený, že som bol na deeske (kedykoľvek), tak máš moje povolenie tu zverejniť moje foto u teba
  • 10. júna 2015 10:40:04 CEST
    vsak ludom napis kto si aby pochopili... ja viem kto si a viem ze si bol v sobotu na deeske... a ty sa spravaj ako chlap a povedz ludom kto si a prestan sa tu schovavat...
  • 10. júna 2015 10:34:06 CEST
    však mám zákaz vstupu, odvtedy sa mi druhýkrát v živote zrútil svet. prvýkrát to bolo, keď som na pieskovisku zistil, že tie koláčiky z formičiek nie sú jedlé
  • 10. júna 2015 10:02:04 CEST
    ale v sobotu sa ti pacilo na deeske? alebo nie?
  • 10. júna 2015 9:56:50 CEST
    citujem: "prvá oficiálne TEPLÁ DeeSka - najbizardnejšia extrémna párty v KC Grange už túto sobotu ! vstup 5e.- dresscode nepovinný ale každý v latexe, koženom a na naháča vstup voľny !!! Pripravte sa na extrémnu dávku hlasnej hudby /house/ stroboskop a rôzne nepríjemné efekty! Pripravili sme rôzne súťaže ako v drezúre psou, mačičiek, zápasy sub. v blate a pití piva o vecné ceny."

snažím sa tu nájsť to čo je v stanovách, ale nedarí sa mi to veľmi btw. ty si všetky tie polená hádžeš pod nohy sám, už ti to veľa ľudí napísalo, ale nepočúvaš ich vôbec. sám by som tam prišiel (keby nemám zákaz), ale po tom čo si tu predvádzal určite nie. to čo ty voláš hádzanie polien pod nohy, sú rady od ľudí, ktorí z toho nemajú vôbec nič a chcú ti poradiť a myslím, že majú správne názory.
  • 10. júna 2015 9:51:23 CEST
    praca s ludmi a pre ludi je velmi tazka a len malo ludi si uvedomuje co vsetko to obnasa... nie nekandidujem na prezidenta vesmirnej fedaracie aby sa tu niekto neustale do mna navazal, osocoval mna a pracu ktoru som urobil... ano ani ja nie som dokonaly a nie vzdy vsetko dokazem urobit tak aby to vyhovovalo vsetkym - ono sa to ani neda... poprosim vsetkych do buducna ze ak uvidite ze sa niekto niekedy bude snazit nieco urobit tak ked uz mu nepomoze aspon mu nehadzte polena pod nohy... a mozno aj vdaka tomu bude tu na slovensku niekedy viac aktivit aj pre tuto komunitu...
  • 10. júna 2015 9:36:02 CEST
    Hlavnými cieľmi združenia je vytvoriť nielen bezpečný priestor komunitu na stretnutia a zábavu ale aj organizovanie kultúrneho života a celoživotného mimoškolského vzdelávania a to organizovaním koncertov, koncertných prehliadok, umeleckých festivalov, špecializovaných kurzov, tvorivých dielní, workshopov, výstav, vernisáží, interdisciplinárnych tvorivých projektov a ďalších kultúrno - spoločenských aktivít so zámerom šíriť myšlienky ľudských práv a tolerancie k menšinovým skupinám obyvateľstva na Slovensku, ako aj v medzinárodnom priestore
  • 10. júna 2015 9:20:20 CEST
    ked uz si v registri tak hladaj dalej stanovy a potom pochopis....
  • 10. júna 2015 9:07:31 CEST
    ty vobec rozmyslas nad sebou z coho si ma obvinila? nie ja ale ty si uplne nedoverihodna osoba... uz po prvej deeske si vsetko co sa stalo na akcii vykvykala na forach - NIKOMU NEDOPORUCUJEM S TEBOU MAT NIC SPOLOCNE !!! CO TU ZAVADZAS LUDI UVEDOMUJES SI TRESTNOPRAVNU ZODPOVEDNOST SVOJHO KOMANIA? DO KEDY SI MYSLIS ZE BUDES NEUSTALE OHOVARAT A ZAVADZAT LUDI?
  • 10. júna 2015 9:04:02 CEST
    človek v živote veľa riskuje...takže záver pre mňa...riskujme bez riskovania a verme sami sebe
  • 10. júna 2015 8:54:05 CEST
    mňa by takéto ani nenapadlo...čo viac k tomu by som ...
  • 10. júna 2015 8:47:15 CEST
    áno dá sa tomu rozumieť...ale to by sa ak tak podarilo len raz...čo by z toho jednorazovo mal...rozumiem však tvojmu príspevku...sme videli film že?...inak to bolo prvé čo ma napadlo...film
  • 10. júna 2015 8:30:04 CEST
    to s tými kamerami verím že nemyslíš až tak vážne či?
  • 10. júna 2015 8:24:12 CEST
    Bola som sa pozrieť v KC Grange na mučiareň
    je veľmi dobre urobená...klobúk dolu k zhotoviteľom a všetkým ktorí sa na nej podieľali nejakým spôsobom
    na mňa trochu na nejaké percentá pôsobí ako telocvičňa
    ale keď sa Q pustí do jej zútulnenia...myslím si ...neviem...že v BA asi obdobná ani nieje k dispozícii
    určite ju nehaním nemám dôvod...pre ľudí ktorí sa chcú zabaviť a zrelaxovať...odporúčam
  • 10. júna 2015 7:20:00 CEST
    Naco sa znizujes a ides sa hadat s ludmi, ktori nic nedokazali, nikde neboli, ale aby ukazali ostatnim, ze vsetko ovladaju, tak len rypu a zabrdaju a tvaria sa ako znali problematiky.
  • 10. júna 2015 1:30:46 CEST
    1. nedal som ti suhlas na zverejnenie ss. 2. ak dobre viem tak nasa komunikacia zacala na inej socialnej sieti.... kde sme pomerne dost toho popisali + poslal si mi nejake fotky aj to planujes zverejnit? ps: ten isty človek tu neustale vykrikuje o tom ako tu nikto nechodi a ako sa tu na tom ryzuje... tak dufam ze uz mi vysvetli ako sa to da... teda ked nik nechodi ani nik tu nemoze nechat peniaze hmm ale ako teda ryzovat? a teraz uz vazne o.z. moze mat prijem z roznej cinnost ale ak by bol nahodou zisk tak to nefunguje ako pri firme ze zisk sa rozdeli ale o.z. ho musi investovat spatne v zdruzeni... a ako kazdy pochopil kto tu chodi tak prijem co tu je nepresahuje ani polovici nakladov na svoju prevadzku a investicie co sa robia...
  • 10. júna 2015 1:09:01 CEST
    záujem opadol akonáhle sa mi potvrdilo podozrenie, že sa jedná o odrb, na ktorom chceš zarábať.

Tu je celé to hlboké "normálne písanie", v ktorom si už vtedy klamal. Ja sa nemám za čo hanbiť. Tebe išlo len o lacnú pracovnú silu na tvoj kšeft. Keby to bolo skutočne komunitné, komunitne by to fungovalo a ľudia by ti dávali dobrovoľné príspevky, lebo by videli, že sa na nich nesnažíš zarobiť.

Komunitné centrum s barom na zisk sa veľmi spájať nedá. Musíš si vybrať. Ak je to KC, musí to fungovať komunitne na báze dobrovoľnosti. Ak je to kšeft zameraný na prachy a zisk, musí ísť podľa obchodného modelu.

Tebe ide skôr o naháňanie "mladého mäsa". Taký pocit mám z tvojich narážok v tej našej "normálnej komunikácii". Plus nejaký ten zisk za pomoci debilov, čo ti pomôžu.

"od: dsboi kedy: 19.04.2015 14:09
    predmet: RE: RE: o.o
    tak keď nikto nikde koľko tam bolo ľudí?

od: QUEER kedy: 19.04.2015 02:37
    predmet: RE: o.o
    no pekne to si nevedel ist dnu? vzadu je fajciarska cast a dolu muciaren... tak kto bi bol vpredu...

od: dsboi kedy: 18.04.2015 22:54
    predmet: o.o
    Kde boli všetci? Veď tam nikto nebol o.o

od: QUEER kedy: 18.04.2015 19:34
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm

od: dsboi kedy: 18.04.2015 19:34
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm
    ok.

od: QUEER kedy: 18.04.2015 19:01
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm
    dnes tak od 21:00
    ked je workshop tak uz od 16:00

od: dsboi kedy: 18.04.2015 18:33
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm
    a odkedy to je? od tej 5-ej-6-ej, či 7-8-ej?

od: QUEER kedy: 18.04.2015 18:29
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm
    dnes je vstup 5e a v cene je aj jedlo . grilujeme

od: dsboi kedy: 18.04.2015 18:11
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm
    Možno aj prídem. Je tam vstupné? Na tom plagáte nič nebolo. Tuším len, že to začína o 8-ej či deviatej.

od: QUEER kedy: 18.04.2015 18:02
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm
    prid dnes na deesku ak sa nudis....

od: dsboi kedy: 18.04.2015 17:58
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: hmmm
    Nevedel som, že je to oz-ko..

od: QUEER kedy: 18.04.2015 17:27
    predmet: RE: RE: RE: RE: hmmm
    neviem co nazyvas lacna pracovna sila.... kc grange funguje ako obcianske zdruzenie a dobrovolnicka praca pre komunitu je hadam uplne normalna aj v inych zdruzeniach...

od: dsboi kedy: 18.04.2015 14:04
    predmet: RE: RE: RE: hmmm
    zaujímavo sa vyhýbaš tomu odhaleniu lacnej pracovnej sily každopádne, to aby som dostal po holej predpokladá, aby som bol v tvojej blízkosti a aby si mi zvládol dať po holej

od: QUEER kedy: 18.04.2015 14:00
    predmet: RE: RE: hmmm
    haloo ty len kecas namiesto toho aby si prisiel.... pockaj dostanes po holej

od: dsboi kedy: 18.04.2015 13:07
    predmet: RE: hmmm
    Za takých otrockých podmienok, kto by odolal? Na čom treba teraz pracovať? Čo konkrétne dávate dokopy a čo treba robiť? Neprehodnotíš to s tým určitým počtom voľných vstupov za výpomoc?

od: QUEER kedy: 17.04.2015 19:59
    predmet: hmmm
    ja ze prides na brigadu...

od: QUEER kedy: 16.04.2015 14:34
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    v pohode

od: dsboi kedy: 16.04.2015 11:11
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    jasné

od: QUEER kedy: 16.04.2015 01:27
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    tuto temu sme zatial nepreberali

od: dsboi kedy: 16.04.2015 01:07
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    na koľko je plánovaný poplatok za ich používanie neskôr?

od: QUEER kedy: 16.04.2015 01:05
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    ti co pomahaju momentalne neplatia vstup na akcie a vyuzivaju hracky zadarmo

od: dsboi kedy: 16.04.2015 01:02
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    Fajn. Takže kedy sú termíny? Budú tie hračky môcť tí a tie, ktoré so stavbou pomáhali, aspoň zdarma používať?

od: QUEER kedy: 16.04.2015 01:00
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    ano

od: dsboi kedy: 16.04.2015 00:58
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    Ok. A náradie a materiál tam je k dispozícii?

od: QUEER kedy: 16.04.2015 00:56
    predmet: RE: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    vsetci pomahaju zadarmo....

od: dsboi kedy: 16.04.2015 00:41
    predmet: RE: RE: RE: RE: Ahoj
    Aha. No s niečím by som snáď pomohol. Všetko potrebné náradie tam je? Aký druh odmeny by za to bol?

od: QUEER kedy: 16.04.2015 00:36
    predmet: RE: RE: RE: Ahoj
    rozne prace - podla toho kto co vie... od upratovania az po stolarske prace... robime novu muciaren

od: dsboi kedy: 16.04.2015 00:30
    predmet: RE: RE: Ahoj
    Ale o čo konkrétne sa jedná? V čom spočíva tá brigáda?

od: QUEER kedy: 15.04.2015 23:06
    predmet: RE: Ahoj
    ahoj podla toho aky den mozes

od: dsboi kedy: 15.04.2015 22:38
    predmet: Ahoj
    Ahoj.

O Akej brigáde v mučiarni je reč?"

Toto bola celá naša komunikácia. Tak tu nehraj na to ako sme si rozumeli a ako som si to posral. Nevyužívaj ľudí. Nesprávaj sa k nim ako sa správaš, lebo sa ti stane, že sa rovnako budú správať aj oni k tebe.
  • 10. júna 2015 0:49:31 CEST
    ano zaujimal si sa o brigadu v muciarni ale akonahle si sa dozvedel ze to nie je platene uz tvoj zaujem nebol... vysvetlil som ti ze je to dobrovolna praca a ty co budu pomahat budu mat na urcitu dobu urcite vyhody... vsetci co pomahali nikdy neplatili vstup na deesku a ani za pouzivanie muciarne... a ak niekto neprilozil ruku k dielu tak nech si za to zaplati... aj najom nieco stoji aj material nieco stal aj elektriku treba platit... a predstav si nikto nikdy sa nenasiel kto by si za muciaren zaplatil... ak si si nevsimol kc grange ziaden grant na muciaren a ani na prevadzku nedostalo a zniecoho treba platit ucty.... a na zaver kludne mozem odprisahat ze za 5 rokov som v kc grange nikdy nemal vyplatu a zo svojich penazi som vzdy ked bolo treba dolozil aby to tu fungovalo...
  • 10. júna 2015 0:29:32 CEST
    Jediné dve veci, o ktorých sme si písali boli "brigáda" na mučiarni, o ktorej som sa už vtedy nazdával, že je len !otrockou prácou" a zneužívaním ľudí na tvoj zisk (čo sa teraz naplnilo tým, že sa prenajíma).
    Tou druhou témou boli detaily k tej jedinej akcii, na ktorú som sa bol pozrieť a ako správne uvádzaš, keďže som tam nikoho nevidel, otočil som sa a išiel inde.
    Neviem aké normálne písanie máš na mysli, ale akúkoľvek normálnáu komunikáciu (nie len so mnou) si si pokazil práve svojim prístupom.

Ešte raz veľa zdaru pri 99-percentách ľudí čo sa hanbia fotiť a koniec hlásenia
  • 10. júna 2015 0:20:48 CEST
    nemam chut komentovat kazdy tvoj prispevok.... tvoja navsteva zacala a skoncila pred dverami kc grange kde si sa cez dvere kukol a nikoho si nevidel. tak to napis takto.... boli casy ked sme si normalne pisali ale si si to posral a teraz nemas nic ine na robote len neustale ohovarat....
  • 10. júna 2015 0:16:28 CEST
    Nech sa ti darí aj naďalej. Naozaj ti to želám. Keď sp tie akcie tak úspešné, je to pre teba dobré. Moja skúsenosť bola trochu iná.
  • 10. júna 2015 0:12:15 CEST
    tvoje reakcie vzhladom na zakaz vstupu do kc grange su prirodzene... to ze tu hras mudreho este neznamena ze si... ludia na fotkach a videach nie su z jednoducheho dovodu plati tu zakaz fotografovania a filmovania... co ked
    by si navstivil aspon jednu akciu tak by si o tom vedel... a ak aj ludia daju nejake foto na stranku tak to mazem pretoze nemam nemaju suhlas k zverejneniu... minimum informacii a fotiek o kc grange a o tom co sa tam deje je uplne prirodzene... a tusim sa tu okrem teba nenajde nikto kto by s tym nesuhlasil... 99% ludi co tu chodi si celkom urcite nepraje mat zverejnene svoje fotky z kc grange alebo byt oznaceny na fotke ze tu boli alebo spomenuty v komente... a poprosim ta zacni sa uz normalne spravat.... /komentar je k zmazanemu prispevku od dsboi/