Forums » Nekategorizováno

TRAMPLING

• 1. júna 2016 21:38:14 CEST
  • 1. júna 2016 21:36:29 CEST
    Hej mozes sa tymto vysvetlenim sam utesovat. Nemam zaujem o dalsiu komunikaciu ale neodpustim si slova klasika:hadka na internete je ako paraolympiada, aj ked vyhras ostanes postihnuty. Prenechavam ti pocit tvojho ,,vitazstva,, vsetci ostatny sorry za OT ale nedalo mi to
  • 1. júna 2016 21:33:11 CEST
    Ja sa hrám. Sledujem ako konáte stádovito. Každý najprv pozrie čo urobí ten druhý a až potom vykročí.
  • 1. júna 2016 21:31:03 CEST
    Podla mojho skromneho nazoru si sa odrovnal uz davno a to celkom sam... pojem odvrhnutie si na bdsm fore ozaj neviem funkcne predstavit
    • 13 posts
    1. júna 2016 21:27:55 CEST
    Vzhľadom na Tvoju pozíciu v hierarchii slovenskej bdsm scény si ma práve pochoval a ak sa so mnou ešte niekto stretne, tak len utajene a nebude sa tým chváliť. Inak by ste ho odvrhli.
    • 13 posts
    1. júna 2016 21:18:50 CEST
    si proste zrelý pre psychiatra. Ale je to len môj názor. Nemám to nijako potvrdené. Myslím si ale, že len psychicky chorý človek sa takto správa. A verím že za to proste nemôžeš.
    • 13 posts
    1. júna 2016 21:14:50 CEST
    V tvojom veku a pri tvojom životnom štýle(prevaha sedenia, investícia lifetimu do stránky, ktoprá si to nezaslúži by som tipoval dolný reflux žalúdka. Určité zlepšenie prinesie pitie mätového čaju, neskôr by som pridal tráviace enzýmy. Ale riešil by som aj príčinu, nielen dôsledok. Skús psychoterapie. Kúp si peráka a lešti ho.
    • 13 posts
    1. júna 2016 21:12:08 CEST
    Nie. Len sa mi z teba dvíha žalúdok proste.
    • 13 posts
    1. júna 2016 21:06:26 CEST
    Ach. Pán kovoroľník je advokát amatér?
    • 13 posts
    1. júna 2016 20:52:18 CEST
    Toto čo tu predvádzaš už dávno nemá nič spoločné so srandou. Je to sprosté obťažovanie zrelé na nahlásenie na políciu.
    • 13 posts
    1. júna 2016 20:01:13 CEST
    Táňa! Poď zajtra na výstup po mojom tele. Ihlové opätky, koža a vosk. Face sitting a face standing. Sadistická bondage a rákoska. Teším sa

editka: Kurník! Si tu vymieňame žhavé túžby cez éter ako raperi! Waw!
    • 13 posts
    20. mája 2016 22:38:33 CEST
    robí rohožku bestiake
    • 13 posts
    8. marca 2016 14:27:29 CET
    táto téma sa často rieši. Ak je dopyt je aj ponuka. Ale určite to ide aj bez peňazí. Len je treba lepšie hľadať asi . A trpezlivejšie určite
  • 8. marca 2016 13:44:22 CET
    Nikoho som tym nechcel urazit, len niekedy mi to pride hlupe, ze dominy pytaju co pytaju...ak sa im naozaj lubi byt D preco potrebuju k tomu este ziadat peniaze..samozrejme vzdy by mal sub nieco dat D ako prejav ucty...ale tieto inzeraty? Cele zle....
    • 13 posts
    8. marca 2016 13:37:28 CET
    a úplne najlepšie je ak si na svoju otázku aj sám zodpovieš.
  • 7. marca 2016 22:35:49 CET
    Neviem, či by som riešil práve Trampling takýmto spôsobom, je to jedna z tých náročnejších a nebezpečnejších praktík, preto by som sa určite pri jeho výkone nepodvolil hocikomu, na to treba skúsenosti a schopnosti. Treba toho človiečika poznať a vedieť, že ti neublíži.
  • 7. marca 2016 18:42:03 CET
    Nasla by sa tu zena -domina...ktora by po mne posliapala aj bez nejakych prehnanych odmien??...asi nie..je to len zarobkova cinnost a nie dominy ako sa prezentujete...prepacte vynimky ak sa najdete ;-)
  • 17. februára 2016 23:54:47 CET
    trampling?
  • 7. februára 2016 14:12:02 CET
    Pekne zarývať zúbky. Samozrejme SSC. Dáma musí mať odľahčenie hrazdou a sledovať reakcie tela pod jej ostrím.
  • 10. januára 2016 20:52:35 CET
    Kto seriozny posluzi ako rohozka
    Ja mensich rozmerov 196/132 kg potrebujem submisivnu muzsku rohozku na pravidelny trampling. seriozne naboso stupanie po bruchu a pripadne aj s cizmami ak vydrzi. napiste mi spravu. Bratislava a priestor treba vybavit.
  • 10. januára 2016 16:38:47 CET
    Trampling hlavy je super z kaxdej strany ... priatelka sa vseliak eada smukala stala na spickach na jednej nohe v podpatkoch na boso vsetky mozne kombinacie...osobne mam nsjradsej trampling tvare ked bud drti moj nos alebo stoji patami alebo spickami v ociach alebo proste jednou nohou na ustach a fruhou na ociach a sem tam vam dovoli olizat jej chodidlo ked uvolni tlak :) v podpatkoch tiez fajn len treba potom mam chvilu dlhsiu bradu aby nebolo vidiet rany na licach ale to uz pre skusenu co sa nesmyka novacikom neodporucam :) cize pocity su super citis bolest tlak a vonu jej noh z blizka
  • 9. decembra 2015 22:48:27 CET
    Head trampling je veľmi zaujímavá vecička. Avšak nie je to len o tom aký je to všeobecne pocit, je rozdiel ako to dotyčná vie a hlavne kde sa postaví a akým štýlom. Najbežnejšie je asi na bok hlavy, typu jedna noha na lebečnú časť druhá na ušno-sánkovú. Bolieť to ani tak nebolí, možno až pri dlhšom čase strávenom na tom istom mieste, cítiť hlavne tlak vyvíjaný na hlavu, možno trošku zatočenie hlavy - ale iba tak okrajovo. Nedá sa to presne popísať, každý to môže samozrejme vnímať inak. Jednoducho je to hlavne tlak. :)
  • 9. decembra 2015 21:19:04 CET
    Aký to je pocit, keď vám nejaká dáma robí head trampling?
  • 8. decembra 2015 20:49:01 CET
    TU SKAPAL PES :(
    • 9 posts
    17. novembra 2015 13:24:39 CET
    Au au au
    Možno tie chyby sekajú páni naschvál .
    Gramatické sadoMäso