Forums » Nekategorizováno

TRAMPLING

• 25. júla 2015 21:30:59 CEST
  • 25. júla 2015 21:24:54 CEST
    na párty paty!
  • 25. júla 2015 21:24:39 CEST
    nějaké říct že jsi zoufalý a potřebuješ to. na to ženy letí :)
  • 25. júla 2015 21:20:45 CEST
    Som zufali....nemozem najst slecnu na trampling..
  • 25. júla 2015 19:06:42 CEST
    párty na to aby sis více užila šlapání?
  • 25. júla 2015 16:56:38 CEST
    Mně přijde, že celkově v ČR a SR je málo lidí na trampling. Třeba v Nizozemsku tím víc žijou, mají i akční párties. A ještě někde, už nevím, jaký to byl stát.
  • 25. júla 2015 15:57:14 CEST
    Zdravim ..ja tiez mam rad trampling ale je hrozne tazko najst na to baby ...Asi sa boja ze ublizia alebo potom fakt neviem :/
  • 24. júla 2015 17:05:54 CEST
    Ja osobne mám trampling veľmi rád. Na trampling zásadne vyberám a prehováram baby z pokecu. Asi od roku 2004 som ich celkovo prehovoril 18, ktoré to naozaj aj vyskúšali. Len dve z nich mi naozaj poskákali aj poriadne zo stoličky bolo to super. Za trampling som platil len dva krát, ešte aj kamarátke dáke peniaze za to dávam keď sa sem tam stretneme. Inak to spravili všetko zadarmo len tak zo zvedavosti a so srandy. Chcel by som možno v budúcnosti niečo natáčať bolo by to super. Inak veľmi rád pozerám a zbieram filmy o tramplingu, máte niekto nejaké? Moje obľúbené stránky cucciolopage.com, brattyfootgirls a úplne naj mám Tread.
    P.S. Keby som mal mať priateľku, tak určite len takú, ktorej sa bude trampling a podobné veci páčiť.
  • 13. júla 2015 16:57:31 CEST
    ak si toto skutocne zazil tak to ti zavidim :-) ...nie je nic krajsie ako takyto zazitok
  • 9. júla 2015 16:27:53 CEST
    Zaplatiť si kurvu nie je nič zlé je to v dlhodobom horizonte je to najmenšia záťaž na bankové konto ako stála partnerka ked už nie je iná možnosť,
  • 9. júla 2015 12:28:26 CEST
    dnes som bol u nej a bol to nezabudnuteľný trampling v opätkoch... odporúčam
  • 8. júla 2015 23:55:07 CEST
    ja nehovorim ze zo mna striekala krv preboha, vravim ze som mal podrazdne hrdlo cize ked som si odchriachol vyplul som krv. 60 kilov je dost velka vaha kedze ja mam tolko isto (ano nie som strongman z cirkusu), slecna mala mozno o cosi viac, je to len odhad, dalsia vec to ze som tu mesiac alebo kolko musi znamenat ze si automaticky vymyslam? logika teda vysoky level, dalsia vec co je neuveritelne na cernoske? za hranicami slovenska existuju viac farebni ludia preco sa obmedzujete? a este k tomu ze v karibiku nie su cesnosi ospravedlnujem sa ze som nerozoznal spravny odtien moja paleta farieb nema taky rozsah pardon. nechapem co je neuveritelne zaplatit si za ku*vu ktorej povies ze od nej nechces sex ale nieco ine..vysvetlis jej o co ide trochu pokecate (mierne pripity a zvedavy) a ide sa na to, pochopitelne ze je to nebezpecnejsie kedze to robi prvy krat a nevie odhadnut kedy moze ublizit a keby nie, a kedze sa jej za to plati tak poslucha nadrzanca pod nou a urobi kazdu blaznicu vec ktoru jej povie bez rozmyslu :) mam skusenosti s tramplingom uz od posratych 13 (nie nemam 14), nebal som sa vseliako to skusit na hociaku zenu trikom klamom ani pravdou, preto som si cely zivot na mojich tuzbach len nehonil ale aj ich zazival, clovek si prvy krat za to zaplati a hned mu nikto neveri :) chcel som len prispiet zazitkom a mozno podnietit dalsich aby sa podelili so svojim, len som natrafil na bar u troch vajec tusim :) peace, ukoncime debatu o mojom najvymyslenejsom pribehu, kiez by taky vymysel zazil niekto komu sa paci rovnaka vec :)
  • 7. júla 2015 9:36:01 CEST
    Možno sa chce uchytiť ako surealistický spisovateľ s poriadne uletenou dávkou mysterioznej scifi magorie,, ,,
    A testuje čítajucich,,
  • 7. júla 2015 8:49:11 CEST
    Ze si tu mesiac a hned tahas pomerne neuveritelne a extremne prihody nemusis sa vytacat ked ti neverime.....hodinu po tebe skakala v opatkoch cernoska, po hrdle hlave.....si kokot, ked si myslis, ze ti to niekto uveri. Bez s tou fantaziou do materskej skoly....
  • 7. júla 2015 8:11:03 CEST
    60 Kg,,,,,????
    a to už je aká váha,,,?,,,, ,,
    Ved to nosím jednou rukou,, že 60 kg,,xixi
  • 7. júla 2015 8:07:35 CEST
    Pokud je to mířeno na mě, tak to napiš :) Ano, trampling krku dělám, skáču i na subíkovi a mám asi 59 kg a ještě z něho krev nestříkala a nebo neměl nic zlomeného. Ale tady je trolling naprosto běžný, takže spíš odpovídám ze srandy. Pár tehle server se vůbec nedá brát vážně. Točíme si to a něco mám i na clips, takže tak.
  • 7. júla 2015 0:11:55 CEST
    zazil uz niekto z vas poriadny trampling krku? ak hej tak kazdy vie ze hrdlo sa podrazdi natolko ze krvaca ako pri silnom zapale, dalej k tomu rebru, ked ti cca 60 kilo stoji na hrudi len na jedinom podpatku tak to moze dost rychlo povolit, ty klicko picko :)je mi to jedno ci mi niekto veri alebo neveri vlakno je o tramplingu ja som prispel zazitkom a domaci internetovi honici a psedou bdsm privrzenci prskajte si sracky dalej :D
    • 5 posts
    6. júla 2015 21:24:13 CEST
    V tejto horučave si pamprlíky možu vyklepávať na rezne ak ich to baví,, ,,
    Prisnilo sa chlapcovi z tepla i zašiel za mesto do indiánskej osady i príbeh zrodil sa,
    Men a bledá tvár
    Howg,
  • 6. júla 2015 9:39:19 CEST
    Koule si řešte jinde, pokud to spolu nesouvisí.
    Jinak ta story z Karibiku, nebyl to sen?
  • 5. júla 2015 15:54:55 CEST
    Odkedy su v Karibiku černošky?, ,,
    Tam su, kreolovia ty černoch,,
  • 5. júla 2015 13:51:00 CEST
    krásna černoška z karibiku, tak trochu s rómskymi koreňmi ono to vyzerá, že najviac utrpela tvoja hlava krv si vypľúval, rebro zlomené. ani kličko v boxe by ťa tak nedoriadil

druhýkrát povedz, že nezaplatíš, potom uvidíš tú zábavu. riť ti bude utierať nejaká brutálne sexi ošetrovateľka, keď budeš mať obe ruky zlomené a keď budeš mať menej šťastia, tak škaredý ošetrovateľ a ty sa budeš modliť, aby sa nechcel s tebou hrať na otecka a mamičku.
  • 5. júla 2015 13:40:29 CEST
    tak som tu po par dnoch s novym zazitkom :) navstivil som privat s krasnou cernoskou z karibiku :) hodinka sliapania v 15 centimtrovych podpatkoch stala za to, rozbite cele telo rany est dva tyzdne po tom pravdepodobne praknute rebro na hrudi pretoze ked si kychnem alebo sa moc nadychnem boli to ako kby ma islo roztrhat, sliapala mi po bruhu hrudi hlave krku vypluval som potom krv z hrdla, natolko ju to bavilo ze sa potom nechcela ani vyzut ked som uz o to prosil :D kvalitne prenasala vahu len na podpatky vtedy mi asi krupslol ten hrudnik trosku, tocila sa na podpatkoch este ze boli nove tak mi nerozthala kozu ale bolelo to silidne aj tak to musim uznat, super zazitok asi jeden z najlepsich mam krasne vymalovane telo do vsetkych moznych farieb som ako duhovka stale po dvoch tyzdnoch :D a to slecna ani nebola dominantna o to to bolo lepsie pretoze nic nemusela hrat a len sa zabavala :)
  • 4. júla 2015 21:38:11 CEST
    Čo je bimbáky ešte služia,?,či už len ako okrasa,?,,
  • 4. júla 2015 17:11:54 CEST
    gule je to najcennejšie čo chlap má, keď o ne prídeš, tak môžeš robiť akurát tak dominanta s trstenicou

teraz vážne, už keď chceš tie brmbolce mať podviazané, tak nie dlho a tak, aby tam predsa len krv prúdila. tuším po dvoch hodinách odumrie tkanivo a máš tam čosi bezcenné. aj keď nepamätám si to presne, uvoľni si to, nerob hlúposti.
  • 4. júla 2015 16:56:21 CEST
    ...ked prerusis prietok krvi, tak do par hodin dojde k odumretiu tkaniva.... Mozno by si mohol kontaktovat leona, on je na slovensku numero 1 v sputavani.