Forums » Nekategorizováno

feminizácia

• 28. mája 2015 22:52:20 CEST
    Ahoj chcel by som si nájsť nejakú ženu/transku s ktorou by som si dopisoval poprípade plnil úlohy a vymieňal foto.
  • 3. júna 2015 16:00:59 CEST
    Suhlasim s izzy, ale tu predpokladam ze nejdeme definovat co feminizacia je, ale bezne veci okolo toho. Problemy a radosti😊
  • 3. júna 2015 14:37:40 CEST
    když se pro slečnu oblečeš i přes ponížení do ženského oblečení?
  • 3. júna 2015 14:29:18 CEST
    Podľa môjho názoru je feminizácia o tom že žena muža donúti prezliecť sa za ženu hlavne kvôli poníženiu...
    Keď sa chcete prezliekať za ženu to je skôr crossdressing určite sú slečny ktorým sa to aj páči alebo možno to dokážu rešpektovať ale je to ako hľadať ihlu v kope sena...
    Ak to pre Vás nieje dôležité skôr to nerobte, vačšina žien hľadá v mužovi práve tú mužnosť...
  • 3. júna 2015 7:33:25 CEST
    Doma to nemam sancu utajit.Som zenac..Niekto to ma trochu zlozitejsie.. Co uz.
  • 3. júna 2015 7:09:53 CEST
    vsak normalne von musis ist , lodicky trenovat to mas na dlhooooo sama to este neviem riadne v nich chodit a sama hladam niekoho kto mi v tom pomoze doladit ma ... ale mas pravdu ja am na to staru komunisticku skrinu na zamok
  • 3. júna 2015 6:31:34 CEST
    Myslel som ze tato praktika sa tesi vacsej oblube, ale vzhladom na pocet prispevkov, som sa asi zmylil.
    Pre mna je femin..este malo prebadana, co je velka skoda , lebo by som sa vedel do tej ulohy vzit.. V ziline je malo prilezitosti na realizaciu. Chce to priestor, cas a pri mne aj miesto na skladovanie siat a pomocok. Ako ste to riesili?