Forums » Nekategorizováno

"Pod lampou"- co je laska, preco sa citime osameli, co su vztahy

• 30. mája 2015 15:28:07 CEST
    hmmm, no ja som mala v pláne hladať si partnera až okolo 25 a našla som vyhovujúceho až v 28 len on chudák nevedel kerá bije, aj to je smutné ako to dopadlo ale som rada že sa nestalo ešte horšie. tak hádam v 33 už budem mať toho správneho lebo aj deti sme plánovali až keď budem mať ja 33-35 a pred 30 by som to nikdy deti na svet nepriviedla plánovane v mojom prípade...
  • 30. mája 2015 15:19:29 CEST
    K: za výborný výber niečoho poučného

R: stotožnenie sa zo súhlasom

D: Vo väčšine s Tebou nesúhlasím:
    - Čím som starší a skúsenejší nie som náročnejší (iba ak k sebe).....
    - Čím chytrejší človek tým ťažšie nájsť k sebe vhodného partnera - nesúhlasím (pokiaľ nejdeš až po privitivizmus: samec-ferohormóny-samica)
    - O filozofovaní ad nauseam nesúhlasím, myslím si práve, že technicky sme značne pokročili, ale duševne vôbec a práve toto nemáme kvalitne rozobraté. Ako nápravu nevidím v citovej oblasti, ale práve v rozumovo-mravnej.
    - Že zmeniť sám seba je najťažšia vec na svete a že nikto nedokáže ísť (žiť) cestou iného, s Tebou plne súhlasím.
  • 30. mája 2015 14:48:53 CEST
    Je to kúsok asi aj o tom, že čím je človek starší a skúsenejší, tým je náročnejší a "obrúsenejší" z predchádzajúcich odrbov, sklamaní.. Tiež čím je chytrejší a sofistikovanejší, tým má väčší problém nájsť k sebe niekoho vhodného, s kým by si rozumel. Ale je to oveľa zložitejšie. Mohli by sme začať tým, kam sa v čase (napríklad od socíku) posunula spoločnosť, aké má kto príležitosti a ako sa zmenili priority života a tak by sme mohli ísť ďalej a filozofovať tu ad nauseum. Každý si tu lásku bude musieť nakoniec poriešiť po svojom a nájsť tú svoju cestu k naplneniu.
  • 30. mája 2015 11:04:10 CEST