Forums » Nekategorizováno

"Pod lampou"- co je laska, preco sa citime osameli, co su vztahy

• 1. júna 2015 14:45:12 CEST
    Reagoval som ešte zároveň aj na to predchádzajúce "prečo predstierať..." od VM. Potom je to ale v rozpore keď zároveň niečo predstieram. Navyše robí to asi väčšina a ja tiež, no vôbec neviem či je to dobré.
  • 1. júna 2015 14:36:53 CEST
    to by tam muselo být slovo NEVÍ.pak by to opisovalo keď človek alebo skupina vytvárajú protichodné veci, akoby o sebe navzájom nevedeli.
    když pravá ruka ví co dělá ruka levá znamená to že že to klape jak má.
  • 1. júna 2015 14:29:45 CEST
    Nie. To je opis keď človek alebo skupina vytvárajú protichodné veci, akoby o sebe navzájom nevedeli. Ja som písal o vedomom podriaďovaní (predstieraní) sa v Zmysle ako písala Kráľovná.
  • 1. júna 2015 14:25:46 CEST
    řekněme to zkráceně.je dobré, když práva ruka ví, co dělá ta levá
  • 1. júna 2015 14:24:10 CEST
    Pretože sme každý originál, nemôžeme byť rovnaký, no niektoré naše vlastnosti a činy áno (sú aspoň veľmi podobné) a tak chceme byť s tými s ktorými máme niečo spoločné. Potom pri odvrátených vlastnostiach a činoch veľakrát predstierame aby sme tomu človeku (tým ľuďom) neublížili a v konečnom dôsledku aby sme sa nevylúčili z tej spoločnosti. Záleží len na pomere + a - vlastností...
  • 1. júna 2015 14:18:32 CEST
    nene asi si úplně nerozumíme.je jasné, že je nějaká společenská rovina a v té rovině je nerovnováha(střed okraj atd.)To je jako v přírodě.Nikdy nemůžou bejt všichni vůdci.Jsou lidi "jiní" ale to jsou pro mě delikventi, sociopati, pedofilové apod. ne ti, kteří se jinými cítí, protože se v té svojí okruhové skupině nemohou, nebo nechtějí uplatnit.Mířím spíš k těm, kteří jakoby svým projevem opovrhují onou skupinou a spíše než jiní, jsou "arogantní"a ve svých hlavách "nadlidi".Nezahrnuji do tohoto ty, kteří svoji odlišnost vnitřně cítí a na základě tohoto vědomí jdou za tím, co cítí, že je pro ně to pravé.Svoji odlišnost necítí, jako omezenost ostatních, ale jako podnět k tomu jít hledat to, co mne uspokojuje a ty, kteří to mají stejně.
  • 1. júna 2015 14:09:31 CEST
    to zavisi od toho, co clovek uprednostni, aky ciel- to k tomu ze preco zapadnut a predstierat... aj toje volba

to ano, kazdy je samozrejme original, ale ten celok ma urcite zakladne vlastnosti/hodnoty a ak do tych nezapadnes... mozes sa citim osamely...

prikladmo ked vyrastam u mormonov a ako original mam vztah k punk hudbe a zacnem sa tak obliekat tak budem osamely az no...

to tym chcem povedat
  • 1. júna 2015 13:58:20 CEST
    proč chtít ale zapdnout někam kde musíš něco předstírat?
    jinak jistě že jsou nějaké celky, ale i uvnitř nich je každý originál :)
  • 1. júna 2015 13:53:27 CEST
    s tymto s tebou nesuhlasim... jasne ze kazdy je troska iny a original... ale nesuhlasim, zeby nebola nejaka vseobecna vacsina... od ktorej ked sa prilis odlisujes tak si outsajder... ty s tym nesuhlasis? Ze existuju vacsie ludske celky, do ktorych ak chces zapadnut musis mat alebo predstierat podobne znaky?
  • 1. júna 2015 12:35:44 CEST
    víš že rád rozdávám radost :) jen bych rád u toho někdy byl :D
    ano, myslím, že nesrovnává :)
  • 1. júna 2015 12:30:23 CEST
    nebo jde jen o nedorozumění v psanéé komunikaci.
    já to nedávno otevřela svojí nejbližší osobě a je to docela sranda.bavíme se na tvůj účet a rády :D:D
  • 1. júna 2015 12:19:22 CEST
    no... pro někoho můžeš být ta pravá přeci :)
    Přítelkyni. A já vím, defacto o nic nejde, teď už ne, ale tehdy jo.
    Ano, myslím si to. Nejen v pubertě, ale taky v dospělosti.
  • 1. júna 2015 12:05:37 CEST
    nemůžu být zákonitě ani pravá ani levá Dom.
    Komu? Otci v taláru, nebo Santa klausovi na koleni do ouška.
    Myslíš jako, že nikdo jiný(tím to nemyslím na tebe,ale všeobecně) se se svojí pubertou a osobnostními preferencemi nesrovnává a nevyrovnává?
  • 1. júna 2015 11:57:30 CEST
    ty nejsi pravá dom :D
    ne vážně, já třeba s něčím svého času bojoval, hledal se. Navíc jsem věděl, že kdybych se svěřil člověku tehdy nejbližšímu, mělo by to těžké následky, což taky mělo nakonec.
    Pak mi dlouho trvalo se s tím srovnat, srovnat se sebou, zjistit co vlastně chci a co ne.
  • 1. júna 2015 11:48:12 CEST
    já nic odlišného ale nepociťovala.musí být dost deprimující přesvědčovat se a brát se místo jsem jaká jsem.. jako....jsem jiná ..jsem taková a maková
  • 1. júna 2015 11:32:59 CEST
    ono to jde ruku v ruce. Pokud Ti každý bude říkat něco, je těžké mít v hlavě to své. Když do Tebe šijí média, okolí, kdo ví kdo ještě.
    I když na druhou stranu to, že si o tom můžeme takhle popovídat, může být dost osvobozující, bez internetu , ta pocitová odlišnost musela být dost těžká.
  • 1. júna 2015 11:16:29 CEST
    jak v hlavách jiných?zamysli se bratře čechu.podstatné je co je v tvojí hlavě a když se považuješ být jiná/ý - jde stále a jen o tvoji hlavu
  • 1. júna 2015 10:50:38 CEST
    spíš je to v hlavách ostatních.
    člověk je jaký je a je jen na ostatních, jak ho přijmou. A to jak o povaze tak o vzhledu.
  • 1. júna 2015 10:37:05 CEST
    Jak to myslíš že je někdo tak "jiný".
    Nemůže to spíš,že si to myslí jen jeho hlava? Protože všichni jsme jiní, než kdokoliv na světě- jedineční.Nikdo není ještě víc jinější-nemá to logyku.
    Přece to, že se nedokážu začlenit do určité společenské skupiny, neznamená, že jsem něco míň, nebo něco víc.Jako tady, když čítám, že někdo není pravej sub a pravej dom.
  • 1. júna 2015 9:42:34 CEST
    Ty jazdíš na okruhu,,?,,
    A convo ti drží palec,,?,,
    tak nech Vám to vyjde,,
  • 1. júna 2015 9:36:40 CEST
    Držím palec nech to tak aj vydrží.
  • 1. júna 2015 9:32:03 CEST
    Som so svojim okruhom znamych spokojna a verim ze budem len a len spokojnejsia
  • 1. júna 2015 9:19:11 CEST
    Nepochopil som ten terminus technicus,že časom ked dospejeme,,,sa to zmení,,,
    To bude kedy,,?,,,hm,,?,,
  • 1. júna 2015 9:12:45 CEST
    Že osamelosť bolí ako ďas mám nespočetne krát zažité. Tak isto som už dlhodobo vyhľadával samotu, no keď je toho na mňa moc, potrebujem na duši cítiť ľudské teplo.
  • 1. júna 2015 8:52:10 CEST
    aj ja to poznam... ale v tomto veku to uz necitim... je to pocit co urcite poznaju ludia, co su v niecom ini od vacsiny a v detstve a dospievani to zaziju najsilnejsie...