13. júla 2015 13:39:15 CEST
vidíš. je ti jasné, áno môže sa stať a obaja vieme, že sa aj stane a veľmi rád ti to pripomeniem, keď budem mať prvý zmazaný príspevok, resp. zakázaný vstup. budem to brať ako malé víťazstvo, keď niekto nebol schopný akceptovať iný názor, resp. prijať kritiku, ktorá mu bola nepríjemná a potreboval takým spôsobom formovať verejnú mienku. bude ma to na druhej strane aj mrzieť, lebo práve také osoby sú akože dominantné, pri tom sú to ... doplň si čo chceš...
prezradím ti tajomstvo, prečo tvrdím čo tvrdím... písal som s leonom. napísal som mu, že na kávu by som prišiel s jednou babou, nie sám. neskôr tu začal písať, že on nevie s kým by som prišiel, či s bodyguardom alebo s kým. tým vytvára dojem, aký som ja grázel, hovädo a neviem čo. keď som mu povedal, že veď som mu to napísal v pošte, tak odpoveď bola, že on si to nevšimol. musel som to tu skopírovať. mal som pravdu. povedz, je pre teba záruka objektívnosti taký človek, ktorý sa snaží takým spôsobom manipulovať iných? pre mňa osobne nie. vidíš, mazaním nepohodlných príspevkov dávaš príležitosť takému správaniu. stále tvrdím, že nepotrebujem mať možnosť mazať príspevky v mojej téme, lebo je fér, aby ostatní videli všetko, hlavne pravdu. keď sa to niekomu nebude páčiť, tak jednoducho odíde z témy a nebude ju čítať. veď to je v pohode úplne.