Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 9 posts
    13. júla 2015 14:12:16 CEST
    Neuveríš ale aj mňa toto napadlo
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:12:00 CEST
    vitaj v klube. koľko je tu mužov (dominantov), ktorí majú penis, ale nepoužívajú ho, stačí im trstenica p.s. ja patrím do iného klubu
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:10:19 CEST
    HT je proti moderovaniu preto,lebo vie že jediné vlakno do ktorého by nemal ban by bolo jeho vlastne a tam by sa mohol rozprávať jedine sám zo sebou....
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:03:39 CEST
    Opakujem znova nexistuje nič také ake ako univerzálny princíp.
    Mám ju A nepouzivam ju. Čo hovorí tvoja logika teraz?
    • 9 posts
    13. júla 2015 14:00:40 CEST
  • 13. júla 2015 13:58:36 CEST
    nie, podľa mojej logiky, keď chceš mať zbraň, tak chceš z nej strielať, lebo keby si nechcel strielať, tak zbraň nechceš. toto je moja logika

edit: podľa mojej logiky, keď si ideš kupovať auto, tak chceš na ňom jazdiť, lebo keby jazdiť nechceš, tak si auto nekúpiš. ale je možné, že tá moja logika má selektívnu funkciu. funguje úplne všade, akurát na tomto fóre nie. asi nejaká rušička tu je alebo čo
  • 13. júla 2015 13:57:28 CEST
    Ako si na toto prišiel? Čiže podľa tvojej logiky keď ja mam zbraň tak zákonite chodím A kazdeho strielm sak načo by som tu zbraň mal.
  • 13. júla 2015 13:54:53 CEST
    monikona vylúči kľudne admin. prečo myslíš, že by to neurobil? keď monikon založí tému, teba z nej vylúči a bude tam písať svoje "pravdy" tak to bude lepšie?
  • 13. júla 2015 13:50:21 CEST
    Za moderovanie vlakna som aj ja. Mohol by som vylucit napr monikona..... A kaslal by som na to, ze tam nebude az taka demokracia. Prvy prispevok by som si vyhradil na zoznam zabanovanych aby vsetci vedeli, ano, ten a ten tam nebude kydat.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:50:00 CEST
    no vidíš ako ti to ide. potom existuje predpoklad, že presne tí, ktorí požadujú, aby bola možnosť mazať, tak aj mazať budú, v opačnom prípade by túto možnosť nepotrebovali a nechceli, že?

predsa nebudem verejne kričať, že chcem v stánkoch s občerstvením pivo, keď ja ho vôbec nepijem ale logicky čakám, že tí ktorí o to bojujú, tak ho majú radi, či?
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:48:22 CEST
    Nepoznám nikoho kto sa hrá na tvorcu bdsm scény ale poznám ľudí čo robia bdsm akcie. A neviem ani o tom že by tu bola nejaká bdsm scéna viem len o bdsm akciách.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:45:19 CEST
    z mojich príspevkov je zjavné, že neustále požadujem argument, keď niekto píše opak, teda chcem vedieť prečo tak uvažuje. argument požadujem preto, lebo pripúšťam, že sa mýlim a som ochotný si priznať chybu, teda tvoja hypotéza je nepravdivá.

o.i. keby si ma pozorne čítal, tak som sa už tu ospravedlnil, resp. verejne priznal, že mám svoje chyby a nie som dokonalý. koľko z tých pseudo dominantov, tvorcov slovenskej bdsm scény toto dokázalo?
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:45:08 CEST
    Nájdu sa taký čo mazať budú nájdu sa taký čo mazať nebudú. A o čo ti ide??? O nejakú dokonalú spoločnosť?? Alebo len o to aby sme sa tetaz bachli na zem že áno máš pravdu??
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:39:15 CEST
    vidíš. je ti jasné, áno môže sa stať a obaja vieme, že sa aj stane a veľmi rád ti to pripomeniem, keď budem mať prvý zmazaný príspevok, resp. zakázaný vstup. budem to brať ako malé víťazstvo, keď niekto nebol schopný akceptovať iný názor, resp. prijať kritiku, ktorá mu bola nepríjemná a potreboval takým spôsobom formovať verejnú mienku. bude ma to na druhej strane aj mrzieť, lebo práve také osoby sú akože dominantné, pri tom sú to ... doplň si čo chceš...

prezradím ti tajomstvo, prečo tvrdím čo tvrdím... písal som s leonom. napísal som mu, že na kávu by som prišiel s jednou babou, nie sám. neskôr tu začal písať, že on nevie s kým by som prišiel, či s bodyguardom alebo s kým. tým vytvára dojem, aký som ja grázel, hovädo a neviem čo. keď som mu povedal, že veď som mu to napísal v pošte, tak odpoveď bola, že on si to nevšimol. musel som to tu skopírovať. mal som pravdu. povedz, je pre teba záruka objektívnosti taký človek, ktorý sa snaží takým spôsobom manipulovať iných? pre mňa osobne nie. vidíš, mazaním nepohodlných príspevkov dávaš príležitosť takému správaniu. stále tvrdím, že nepotrebujem mať možnosť mazať príspevky v mojej téme, lebo je fér, aby ostatní videli všetko, hlavne pravdu. keď sa to niekomu nebude páčiť, tak jednoducho odíde z témy a nebude ju čítať. veď to je v pohode úplne.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:36:11 CEST
    Z tvojich príspevkov je zjavne tvoja potreba mať neustále pravdu každá odpoveď je len pre teba smeč na ďalšie otázky. Veľa krát som si všimol že ti ani nechceš odpoveď ti chceš len rypat A vyvolať konflikt.
    Smart ass and attention whore.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:31:11 CEST
    A zatiaľ jediný kto tu dáva subjektívne názory a prezentuje ich ako jediná pravda si len a len ty.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:24:49 CEST
    Tak V prvom rade nexistuje nič také ako generálny princíp. A áno môže sa stať že niekto bude prezentovať subjektívny názor A ostatnich mazať. Tak isto môže biť aj adminov názor subjektívny.

Mnee je jasné, že každý kto potrebuje akýmkoľvek spôsobom dávať smerom von subjektívne názory, tak bude zastávať leonov názor.
    BTW - toto je tvoj subjektívny názor tak ho neprezentuj ako generálnu pravdu.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:15:53 CEST
    nie, lebo vždy tam bude mať dosť ľudí, ktorí budú jeho kamaráti, teda to nebude objektívne. napr. predstav si, že nemáš rád kocúra. založíš vlákno, budeš tam písať svoj pohľad na vec, jeho budeš mazať alebo ho zablokuješ úplne. tým ostatným poskytneš subjektívny pohľad na vec bez možnosti reakcie druhej strany a sám dobre vieš, že tak by to bolo. ale to je len príklad. preto je lepšie, keď by pravidlá kontrolovala jedna osoba.

mne je jasné, že každý kto potrebuje akýmkoľvek spôsobom dávať smerom von subjektívne názory, tak bude zastávať leonov názor.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:11:04 CEST
    Okrem toho porovnávaš neporovnateľné.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:09:47 CEST
    To máš síce pravdu ale tvoje obavy sú neopodstatnené pretože ako náhle bude niekto si to moderovať sama A mazať všetko čo sa mu nepáči prestanú mu tam ľudia písať A vlákno padne do zabudnutia.
    Tiež zástavam leonov názor že tvorca vlákna by si ho mal vediet aj sám moderovať. Inde to funguje tak nevidím dôvod prečo by nemohlo aj tu.
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:06:11 CEST
    vidíš. admin sa tam o to stará. presne to by bolo vhodné aj tu. admin/mod. keď sa dá právomoc do rúk bežným členom fóra, tak zrazu to bude neobjektívne. predstav si recenzie k nejakému obchodu. keď obchodník má možnosť mazať komentáre, tak to vytvára skreslený, nepravdivý a neobjektívny obraz. presne toto nastane aj keď tu bude mať možnosť každý spravovať svoju tému.

edit: mám nick aj tam, len keď mne ste tu všetci prirástli k srdcu
    • 13 posts
    13. júla 2015 13:01:39 CEST
    Ono to fórum na xbdsm je aj omnoho čistejšie ako tu lebo za jedno sa tam admin o to stará a za druhé kopec trolov čo sú tu nevedia xbdsm používať lebo je to náročnejšie. Teda chvála bohu.
    • 13 posts
    13. júla 2015 12:59:31 CEST
    Už som ťa pochopil. Áno to členenie je tam určite lepšie spravené.
    K tomu tvojmu dodatku ver že svet sa o okolo teba netočí.
    • 13 posts
    13. júla 2015 12:49:25 CEST
    choď tam a klikni na fórum. máš tam novinky a oznámenia, diskusné fórum, voľná diskusia, filmy, knihy, hudba, pomoc... to znamená členenie fóra a celkom určite by sa to dalo urobiť ešte lepšie... stačí admin/mod a je tam poriadok. tu klikneš na fórum a máš len neprehľadné témy. v tom je ten rozdiel.

vidíš, v podstate hovoríme o tom istom. ja stále píšem o členení fóra, ale keďže som trdlo, tak je všetko zlé. ty mi dáš príklad konkurenčné fórum a vlastne to je to isté
    • 13 posts
    13. júla 2015 12:28:12 CEST
    Teraz som ťa nepochopil. Čo aké členenie tu A na xbdsm.