Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 12. júla 2015 17:20:26 CEST
    Byvas v rakusku, primarne hovoris po anglicky, profil mas cesky, tu pises po slovensky. Sprecht du deutsch, und wie hast du wortschatz ???
    Edit :
  • 12. júla 2015 17:16:44 CEST
    ....damy...HT musi priast blahom...ale velky suhlas:-)))
  • 12. júla 2015 17:06:09 CEST
    Ja myslim, ze vdaka tvojej inteligencii, pracovitosti a vseobecnemu rozhladu ziadna z dievcat nebude mat problem opisat ta tak objektivne, zeby nemala narok na ten melon.....
    Mozem dostat aspon kusok z toho melonu ????
  • 12. júla 2015 17:03:35 CEST
    Prepáčte, že vám vstupujem do debaty jednou úvahou. Hrozné trdlo. Stal sa z neho fenomén. Došlo to do bodu, keď ho muži nenávidia a ženy milujú. Prečo je to tak? HT má niečo, čo dnešným mužom fatálne chýba. Je vtipný, komunikatívny, zábavný, duchaplný, a hlavne, hlavne je galantný voči ženám. On vôbec nie je dokonalý, v mnohých ohľadoch sa s ním nedá súhlasiť, ale spôsob, akým dokáže komunikovať so ženami, je v dnešnej dobe natoľko výnimočný, že môže niektorým dámam zamotať hlavu. On má samozrejme aj zlé vlastnosti, ale o nich nechcem písať a vlastne to ani nie je o ňom, tento príspevok. Chcela som len povedať to, že je veľká škoda, že sa dnešní muži nevedia vhodne správať k ženám, že sú málo galantní. Minule ma tak napadlo, že v podstate muž, ktorý je galantný, je normálne podozrivý, že to je podvodník. Pretože "normálny" muž nepociťuje potrebu byť k žene galantný. Pre podvodníka byť galantný je nutná podmienka. Nie postačujúca, ale nutná určite. Čo je toto za spoločnosť, v ktorej slušný galantný muž pôsobí podozrivo? V tejto chvíli to už dávno nie je o HT :-) Je to len taká úvaha. Možno memento pre pánov. Lebo táto debata, ako sa zvrhla, je úplne úžasný dôkaz o tom, čo dokáže galantnosť.
  • 12. júla 2015 16:46:24 CEST
    ale tak za melón ešte budeš musieť niečo vymyslieť aký som užasný, skvelý a tak
  • 12. júla 2015 16:34:15 CEST
    ...nechcem cokoladu..chcem melon:-)))
  • 12. júla 2015 16:32:25 CEST
    dnes je akcia, že každá ktorá povie niečo milé na hrozné trdlo dostane čokoládu
  • 12. júla 2015 16:19:37 CEST
    ....preco si nepokracoval?:-))) co sa budeme hrat na male deti....kazda zena oceni tvoj zmysel pre humor...inteligenciu...sarm...krasne telo...ale predsa len sa kazda tak obetavo pripajame na "centralny mozog ludstva" a ako vsetci vieme je podstatne cez aky zdroj;-)))a od tvojej mamky viem..ze tam kde si prestal to pokracovalo.....ooooo....neurekom:-))))
  • 12. júla 2015 15:04:18 CEST
    tak pravda je taká, že naživo hodím havinkovský pohľad alebo taký ako kocúr zo shreka, vždy dosiahnem čo chcem. tu to mám ťažké. snažím sa zistiť čo bolo na stretku a žiadna si nič nepamätá, nepozná, zabudla... asi dostanú na zadok, tu iná terapia nemomôže

chcem ísť spať a v posteli mám vlčiaka, nemám srdce ju vyhodiť, tak čítam fórum.
  • 12. júla 2015 15:00:58 CEST
    Ej bisťu! Keď ešte žila moja dobrá mama, to Vám boli časy! Čokoládky ste v obchode nekúpili. Uplácau som tedy dievčence na fukany sneh z vaječnych bielkov. Mama každú nedeľu narobila pochúťky. Ja som vzal za nošu a hybaj na priedomok a čakal, či pojdu dievčence z horneho konca! A veru išli, vždy sa pristavili, aj sme sa vystískali, aj si pochutili. Ajajaj!
  • 12. júla 2015 14:32:21 CEST
    nerob mi zle
  • 12. júla 2015 14:30:17 CEST
    Cokoladu???....no dovol taka lacna nie som..
  • 12. júla 2015 14:26:07 CEST
    kľud, rain som sľúbil čokoládu, keď bude o mne chvíľku pekne písať
  • 12. júla 2015 14:22:27 CEST
    netrep hlúposti, skús paralen a studené obklady na čelo, máš úpal

ja som bol u žien obľúbený, keď som bol v perinke. to ma bozkávali, objímali, za líca štípali. jedna raz zapotila, že pfuj pfuj aké má pekné oči, pfuj pfuj a ten noštek, pfuj pfuj a pery aké má pekné, pfuj pfuj a ramená široké, odhrnula perinku a pfuj pfuj a bruško suprové, ešte viac ma odkryla pfuj pfuj nejdem už do detailov
  • 12. júla 2015 14:15:16 CEST
    Zavidim Ti.
  • 12. júla 2015 14:07:43 CEST
    Lebo ti zavidia. Ziaden muz tu u zien nebol tak oblubeny ako ty. Si mas milacik.
  • 12. júla 2015 14:00:32 CEST
    vôbec mi teraz nepomáhaš, ešte viac ma budú nenávidieť kompetentné orgány
  • 12. júla 2015 13:54:18 CEST
    Mozes sa opisovat ako chces, pravda je taka, ze si nas milacik.
    • 13 posts
    12. júla 2015 11:37:28 CEST
  • 12. júla 2015 11:36:07 CEST
    vypľul som kávu na klávesnicu nakoniec bude záver taký že plážový letný hit leon feat. corwin "odhaľ svoju identitu" je neaktuálny, lebo v podstate väčšina žien má pozná (od pása nahor)

vyzerám hrozne. mám kúsok odlomené zo zuba, vyzerám ako nová posila v útoku, pre novú sezónu KHL tímu HC Slovan BA resp. ako boxer, ktorý väčšinu zápasov prehral
  • 12. júla 2015 11:25:33 CEST
    ....v podstate som to iste povedala..len inymi slovami...ale tesi ma..ze sme sa zhodli...tak uz prestaneme s tym odhalovanim identity....ok?:-)))....lebo HT to zoberie doslovne a nie jedno muzske oko zahori zavistou:-)))
    • 13 posts
    12. júla 2015 0:16:23 CEST
    Nestraš. Beriem späť svoju požiadavku. Ta radšej vôbec nechcem vedieť kto je.
  • 12. júla 2015 0:09:03 CEST
    Trdlo by sa mohlo odhalit...uplne. To by bolo zaujimave
    • 13 posts
    12. júla 2015 0:07:02 CEST
    Nesranduj. V živote som sa nikomu nevyhrážal. A sama vieš že sa na našu akciu dostane veľa ľudí o ktorých nič neviem. Takže nič mimoriadne sa nestane ak sa na nej trdlo objaví. Fakt nič neskrývame a ani sa nemáme za čo hanbiť. Ale každá akcia má nejaké pravidlá. A nezasahovať do cudzej scénky, ani ju nerušiť nevhodným komentárom je jedno z tých zásadných.
  • 11. júla 2015 23:41:08 CEST
    On vedie moje pero.