Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 2 posts
    10. júla 2015 13:22:57 CEST
    "su to prave zdruzenia, spolky a firmy ktore po dohode a hromade ramcovych zmluv aj s legalnymi instituciami organizuju tieto podujatia."

keď môžem, tak by som navrhol toto za citát roka 2015 v kategórii "bdsm scéna"
    • 2 posts
    10. júla 2015 12:52:52 CEST
    Zabudate ze je to prave urcita uroven "institucionalizacie", ktora vam umoznuje ist na fesselschpiele alebo boundcon... A su to prave zdruzenia, spolky a firmy ktore po dohode a hromade ramcovych zmluv aj s legalnymi instituciami organizuju tieto podujatia.
    Skuste sa nehrat na slovicka a zacnite im byt vdacny.
    • 13 posts
    9. júla 2015 9:32:37 CEST

úplne súhlasím.
  • 8. júla 2015 22:41:01 CEST
    Tejto debate tu fakt nerozumiem. Ved BDSM sa neda institucializovat. Nech si to svoje BDSM kazdy zije ako chce. Jeden na verejnej akcii medzi tisickou jemu podobnych a druhy za dverami svojej pivnice v sukromi a odizolovanymi stenami. Obe cesty su spravne ak vyhovuju zucastnenym. Preco chce byt vzdy niekto papezkejsi ako papez ...?

Ad Trdlo:
    Ked si chces s Leonom nieco riesit tak chod s nim na tu kavu a tam si porieste manzelstva a ine institucie. Na co to rieist v kazdom druhom prispevku tu?
    • 13 posts
    8. júla 2015 19:13:15 CEST
    • 13 posts
    8. júla 2015 19:08:51 CEST
    netuším čo už len ty môžeš mať so mnou ťažké. A môžeš prísť s kým chceš. Ja budem určite sám
  • 8. júla 2015 18:10:01 CEST
    mám to ťažké s tebou. keď pôjdeme spolu na kávu, tak prídeš sám, či s nejakou kamarátkou alebo manželkou, či? ja sám určite nie, s nejakou babou určite. snáď to nejaká so mnou zvládne
    • 13 posts
    8. júla 2015 17:42:15 CEST
    na kritériá si sa už pýtal a viackrát som ti jasne odpovedal.
    1. Musíš byť reálna osoba, podľa možnosti BDSM+.
    2. Nájst si niekoho z ručiteľov ktorí bude ochotný za teba ručiť.
    3. nemalo by byť veľa ľudí (podľa možnosti najlepšie nikto z tých čo chodievajú - včetne mňa) proti tvojej účasti
    4. mysíš sa včas prihlásiť a zaplatiť poplatok
    • 13 posts
    8. júla 2015 17:38:02 CEST
    nemám dôvod ti čokoľvek vyjasňovať. Ži si život po svojom. A želám ti spokojný dlhoročný vzťah.
  • 8. júla 2015 17:19:33 CEST
    V anglickom jazyku je krásne pomenovanie ktoré sa na teba presne hodí SMART ASS.
  • 8. júla 2015 17:14:14 CEST
    vidíš, ako si to pekne napísal. musím s tebou len súhlasiť. na diskusnom fóre sa vyjasňujú stanoviská. teda prosím ťa, objasni mi, prečo máš mať vlastné tajomstvá v 30 ročnom manželstve pred manželkou a prosím ťa poraď mi, čo by som mal pred ženou tajiť, aby mi prípadné manželstvo vydržalo tak dlho ako tebe. ďakujem za odpoveď.

edit: už keď budeš odpovedať, tak prosím tiež napíš aké kritériá musím splniť, aby som sa nominoval na zraz. ďakujem
  • 8. júla 2015 17:13:03 CEST
    No šak chválbohu
    • 13 posts
    8. júla 2015 17:02:17 CEST
    • 13 posts
    8. júla 2015 17:01:58 CEST
    veď nie sme v Severnej Kórei. Našťastie
  • 8. júla 2015 16:57:25 CEST
    Zhodneme sa že sa nezhodneme.
  • 8. júla 2015 16:54:56 CEST
    Nie, mna nestve nic :D ale ked uz, tak pojdem na tvoju, alebo izualovu co sa tych hromadnych tyka :)
    • 13 posts
    8. júla 2015 16:49:30 CEST
    ale ak sa takej akcie napr. nezúčastníš aj tak ťa bude štvať že je?
  • 8. júla 2015 16:45:35 CEST
    Ja napr. nie... Slovensko je male... Vid posledna akcia u teba a stretnutie sa s mojou klientkou :D... Asi tak.
    • 13 posts
    8. júla 2015 16:40:40 CEST
    Ale takto je to pre všetkých. Nie iba pre tých dvoch. Práve pre toto sú diskusné servery. Vyjasňujú sa stanoviská. Bratislava má super polohu. Blízko je Brno, Viedeň, Budapešť (Ostrava, Žilina, Nitra) Prečo by v budúcnosti nemohla ponúknuť aj komerčné akcie pre širšiu verejnosť. Veď nikto tam nebude nútený ísť. Ja by som to určite uvítal.
  • 8. júla 2015 16:28:24 CEST
    Ved my si to predebatime v piatok... Tak to ma byt. Nie cez web. Lebo toto je diskusia. Ta ma byt s rralnym clovekom v realnom prostredi :)
    • 2 posts
    8. júla 2015 16:21:41 CEST
    Neberiem vam ten vas. Neberte mi moj. V jednom sa zhodujeme. Domina nieje spravny web na zdielani informacii. Vo vsetkom ostatnom... Kazdy ma tu svoju pravdu.
  • 8. júla 2015 16:06:39 CEST
    Ked sa zatvoria dvere, si so svojim a vnimate jeden druheho... To je pre mna bdsm na Slovensku. Ostatne je stretavanie sa s priatelmi. Naco to hrotit a institucionalizovat... Ved su kecacie stretka, je par overenych akcii hromadnych, kde sa vacsinou stretaju priatelia, sem tam niekto novy, coz je fajn... A potom sukromne priatelske stretnutia. Nestaci to? Ako hovori Leon. Je nas tu par... Toto nie je verejny trh. Prave ta intimita sa niekedy vytraca coz je skoda. Tot moj nazor. Mozno mierne mimo temy,ale par dni co tu citam... Och
    • 2 posts
    8. júla 2015 15:42:36 CEST
    Mne to príde ako robiť metalovy koncert pre rap poslucháčov. Akurát že to aspoň nemôže mať vedľajšie účinky.
    • 2 posts
    8. júla 2015 15:37:28 CEST
    A teraz sa pred verejnosťou hambíš? Vidíš toto je ten problém máš tam vanilku ktorá absolútne nevie o čom bdsm je a robí to pre peniaze. Sám si to teraz priznal. A ja sa pýtam toto je ten správny krok K bližšie verejnosti?
    • 2 posts
    8. júla 2015 15:31:25 CEST
    mňa by zaujímalo, kto z ľudí na tomto fóre sa hanbí pred verejnosťou za to, že je bdsm+ a akým spôsobom to negatívne ovplyvňuje jeho bežný život. priznám sa, ja som tak nevšímavý, že ja nevidím nikomu na čele napísané bdsm+ a nemám dôvod ho akýmkoľvek spôsobom odsudzovať, dokonca ani mňa nikto nikdy neodsúdil za moje "úchylky".