Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 8. júla 2015 12:20:11 CEST
    Ked toto chýba slovenskému BDSM,čoho má dostatok?
    • 2 posts
    8. júla 2015 12:10:08 CEST
    Kralovna ZZ má súdnosť. Usudila, že jej vzpieračsky pás je naozaj gyčovy. Doporučujem jej kupit v Alze Canon Karol Kallay a prestať použivať mobil s kamerou 0,35MPi, idealnym doplnkom je statív a wifi diaľková spúšť. Milé dámy, selfie so šunkou je absolutne Faux paux.
    • 2 posts
    8. júla 2015 12:09:58 CEST
    Prestan sa uz vykrucat zo vsetkeho. Povedz pravdu ze si si to vymyslel alebo len milne vydedukoval niekde s niekym a nechaj to tak. Stale tu niekoho poucas ale nikde nevidim nic konkrétneho co by pomohlo najst problem a ucinne ho obmedzit.
    Ro is si tu hali z ludi ktorych si iny vazia a teba nikto nepozna. Ci si mam mysliet ze sa poznas s leonom?
    • 13 posts
    8. júla 2015 12:05:43 CEST
    otázky na ktoré si často sám odpovedáš
    • 9 posts
    8. júla 2015 12:05:36 CEST
    Nepíšeš,ale chovas sa tak.
    • 2 posts
    8. júla 2015 12:03:51 CEST
    zase zlé vyhodnotenie. keby všetko viem a vo všetkom mám jasno, tak nekladiem otázky, že?

• 13 posts
    8. júla 2015 12:01:06 CEST
    ja to mám absolutne vysporiadané a o žiadnom tenkom ľade neviem. Len ma už nebaví debata s virtuálnym mudrlantom ktorý všetko vie. A vo všetkom má jasno.
    • 9 posts
    8. júla 2015 11:59:13 CEST
    píšem niekde, že musí? nie. ale kto sú tí ostatní, aby mi hovorili, čo sa môžem pýtať alebo nie. minca ma dve strany, treba rešpektovať obe, nie len jednu, lebo s ňou si kamarát, či?
    • 9 posts
    8. júla 2015 11:58:48 CEST
    choď do tieňa . . . Slnko ti nerobí viditeľne dobre . . . priveľmi teoretizuješ . . .

Chlapi a vy choďte n
    a kofolu alebo pivenko
    Toto je ťažká debata v takýto krásny horúci deň ha ha

Idem pokračovať v grilovaní sa . . .
    • 9 posts
    8. júla 2015 11:57:41 CEST
    Kto si Ty,aby niekto niečo musel Tebe vysvetľovať???
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:45:13 CEST
    lebo som zvedavý a pýtam sa. mňa zaujíma napr. prečo vo vzťahu je dôležité niečo zamlčovať, keďže sú tu starší ľudia, lebo to nechápem. zatiaľ som žiadne vysvetlenie nedostal. isto ma chápeš.
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:30:58 CEST
    Ja teda neviem co si pocul a kde sa v tebe berie ta drzost tvrdit prebrate informacie o niecom o com vies prd. Jedno je zverejnit nazor alebo podlozenu informaciu. To co si spravil ty bolo nespravne a tym si si... nepomohol.
    Preco to vlastne robis?
    • 13 posts
    8. júla 2015 11:26:06 CEST
    prečo to ďalej nechceš rozvíjať? lebo sa začíname pohybovať po tenkom ľade a niekde, kde ti to prestáva byť príjemné? s tými orgiami som ti to vysvetlil, teda keď to neustále opakuješ, tak zase len cielene ma chceš nejako očierňovať

teraz kladiem skôr otázky, to nie je prezentácia ani názorov, skladám si puzzle a robím si obraz. už mám v tom celkom jasno, ďakujem
    • 13 posts
    8. júla 2015 11:23:05 CEST
    Chýba tu možnosť moderovať svoje vlákno. Ak by si mohol vyhodiť netematické príspevky, bolo by to celkom o inom. Jasne že sa to preprogramovať nedá, ale asi ani nová domina túto možnosť poskytovať nebude. Takže máš pravdu, domina sk je v tomto bezcenná
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:18:12 CEST
    Aka bola otazka?
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:16:09 CEST
    myslím, že už hneď na začiatku témy ti bolo vysvetlené ako veľmi iracionálna je tvoja téma, teda sa skús s tým zmieriť, že povrazolezec z teba nebude, čo krok, to vedľa a dominant asi tiež nie
    • 13 posts
    8. júla 2015 11:14:49 CEST
    u teba je fajn že sa najprv spýtaš a potom aj odpovieš. Nepotrebujem túto debatu ďalej rozvíjať a túto tému považujem za ukončenú. Napísal som že si ma urazil, tak ako si urazil účastníkov našej akcie výrokom "počul som že sa na takýchto akciách dejú orgie". To že si sa v SS ospravedlnil za orgie nič na veci nemení. Povedané a napísané sa nedá vziať späť. Ale ako vravím, máš na svoj názor právo a máš aj právo ho slobodne vysloviť.
    • 2 posts
    8. júla 2015 11:11:08 CEST
    Z prispevkov tochto druhu sa neda nic vziat... Tema vlakna sa zmenila uplne a administracia je nemozna. Pritom ste tu mali davat informacieo weboch, stretkach a akciach. Navrhy na rozne zlepsenia informovanosti v BDSM. Ten clanok som cital uz niekedy pred 5-6 rokmi...
    K veci. Dopnam dalsie body, postovat to budem zatial na xku. Tu to nema zmysel.
  • 8. júla 2015 10:49:48 CEST
    čo potom je cielené zatajovanie skutočnosti pred partnerkou, keď tušíš, že ich prezradenie by mohlo viesť k ukončeniu vzťahu, v opačnom prípade by si nepotreboval mať tajomstvá? klamanie...

edit: teda vie tvoja manželka úplne všetko, čo robíš a kde robíš a páči sa jej to? nie nevie. ďakujem, práve som sa dozvedel viac ako som potreboval
  • 8. júla 2015 9:59:39 CEST
    • 9 posts
    8. júla 2015 8:44:13 CEST
    Čítal som to niekolko krát a stále som nepochopil čo tým chcela autorka povedať okrem toho,že má problém sama zo sebou.
    A výraz /nieje v pohode/ je tak všeobecný,že v súvislosti s BDSM vlastne nič nehovorí.
    • 13 posts
    8. júla 2015 7:19:39 CEST
    presne tak. To nikto nepochybňuje. Ale okrem problémov aj kopu radosti. Určite. Inak by pri tom nebola tých 10 rokov. Venovať sa "BDSM zábavkám" predsa nie je povinné.
  • 8. júla 2015 7:10:26 CEST

Jednoznacne....
    Som rad, ze sa nasiel niekto dalsi, kto odmieta taketo univerzalne pravdy. Kazdy clovek je iny a kazdemu teda bdsm, ak je bdsm pozitivny, prinasa nieco ine. Niekomu problemy, niekomu povyrazenie ,dalsiemu problemy vo vztahoch atd,atd. Ale verim autorke a jej privrzencom, ze im bdsm prinieslo problemy.
    • 13 posts
    8. júla 2015 7:09:36 CEST
    "tak radšej budeš mlčať a cielene klamať". Neklamem už zo zásady. Som na to lenivý (musel by som si pamätať komu som čo povedal) a hlavne by ma to ponižovalo. Znamenalo by to, že sa bojím toho človeka ktorému musím klamať. A ja sa fakt ľudí nebojím. Ani vlastnej manželky, s ktorou som už skoro 30 rokov. Len tak pre zaujímavosť - akú dĺžku mávajú tvoje vzťahy?
    • 13 posts
    8. júla 2015 7:02:04 CEST

úplne presne si to vystihol. Sú ľudia ktorí sú v pohode a určite sú aj ľudia ktorí nie sú v pohode. A je hlúposť vyhlásiť že nejaký jav (BDSM, homosexualita, poľovníctvo - veď sa tam zabíjajú zvieratá) je alebo nie je v pohode.