5. júla 2015 23:07:07 CEST
pozri, čisto len môj subjektívny pohľad, ale nebudem čítať ten článok skutočne, vždy začnem a neskončím, resp. preskakujem.
v akejkoľvek spoločnosti nemám problém, nech prídem na akékoľvek fórum, tak stále úplne v pohode vychádzam s každým a to som v podstate stále rovnako drzý. veľakrát som hovoril, že s bdsm+ ľuďmi nevychádzam, vždy vidím na nich nejaký defekt a veľakrát oni vidia na mne defekt. všetko úplne zlé. lenže keď všade inde viem fungovať v pohode, akurát v jednej komunite nie, tak čisto teoreticky práve tá komunita môže byť "defektná", či? je pár ľudí odtiaľ, s ktorými vychádzam v pohode, aby to nebolo, že úplne s nikým. teda viem sa v tomto smere celkom stotožniť aj s tým, čo píše tá baba o bdsm komunite.
napr. dosť podráždene reagujem na dominantov. zase to je len moje videnie bdsm sveta. pre mňa je to nadstavba, niečo navyše. kľudne by som vedel existovať vo vanilkovom vzťahu, ktorý by som upravil o niečo. taký jemný tuning. mne to príde však tak, že veľa mužov by ženu ani nevidelo, keby sa nehralo na dominantov. vážne. ale vyslovene hralo so. podľa mňa by mal vedieť človek fungovať vo vanilkovom vzťahu, potom vie zvládnuť tú nadstavbu. tu mám pocit, že niektorí idú po nadstavbe, lebo ináč by ani ženu nedostali. teda mne príde, že tá baba píše celkom rozumne, lenže ja to nemám podrobne prečítané, tak sa môžem mýliť.
edit: a ja napr. neviem aké to je super niekoho zmlátiť do krvi, ani čo prežíva taký človek, lebo pre mňa je dominancia o hlave, ovládanie hlavou, mne nemusí patriť telo, chcem aby mi patrila hlava
som malý, zákerný manipulátor
ale napr. keď sa mužovi postaví len vtedy, keď vzrušený je len vtedy, keď vidí modriny na zadku ženy, alebo až krv, tak ono to zrejme až také s kostolným poriadkom nebude. to že to vyhovuje obom je fajn, ale keby vyhovovalo obom pri orgazme toho druhého zastreliť, tak by to bolo ok? nebolo...