16. júla 2015 9:20:10 CEST
skús mi popísať aké je to "ds správanie" pred okolím a rodinou, čo to znamená konkrétne. ja si to neviem vysvetliť.
poznám jedného týpka od nás. má problém s alkoholom, ale tak celkovo má problém so sebou. k rodine sa správa neúctivo, vlastnú matku má ako handru a správa sa k nej ako k odpadu, k okolitému svetu sa tak správa, absentujú slová ako prosím a ďakujem a taká slušnosť a on o sebe hovorí, že je dominantný človek. (ale asi o bdsm nevie nič) podľa neho je toto dominantné správanie. pre mňa je to buran, debil a zakomplexovaný pako a nie dominant, lebo ja si stále pod tým predstavujem niečo iné. prosím ťa, skús ma dať do obrazu, aké je to ds správanie voči okoliu. predpokladám, že s bičíkom a lanom v ruke nechodíš. ďakujem.
edit: ja neviem, v tej mojej blbej hlave je to nastavené tak, že sa správam "ds" voči konkrétnej osobe, kde viem, že "ds" sa správa aj ona, predsa okolie s tým nič nemá.
predstav si poľovníka. môže sa zdraviť lovu zdar a keď je to medzi kolegami, tak je to v pohode, ale keby toto správanie preniesol na okolie a prišiel do banky a pozdravil sa pracovníčke lovu zdar, tak by to bolo také, nejaká porucha osobnosti určite