Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 2 posts
    2. júna 2015 10:49:00 CEST
    Len k téme vás poprosím...
  • 20. júla 2015 1:57:15 CEST
    No jo to beru a taky Bubeneč panskou čvrť vzadu za sadem jestli to ješte existuje,tam jsem to trávil hodne na Praze 6 Dejvicích,
  • 19. júla 2015 22:16:42 CEST
    tak jo,vezmu tě na smíchov.třeba každý den
  • 19. júla 2015 19:54:49 CEST
    Nie jaTi ju donesiem osobne, znovu zažiť Prahu po 27 rokoch,paráda,
  • 19. júla 2015 14:55:04 CEST
    A nenormalnim fotku neposles?diskriminante
  • 18. júla 2015 1:17:20 CEST
    Čím?
  • 18. júla 2015 0:06:32 CEST
    Myslim, ze bolo jasne dokazane, ze praskac a slizak si tu ty. Nehadz svoje povahove vlastnosti na inych, netvor !
  • 18. júla 2015 0:01:41 CEST
    Ja Ti to poviem kedykolvek, ale priznaj si, ze sa predo mnou skryvas.
  • 17. júla 2015 22:07:56 CEST
    Prečítal som len trocha,
    Odpoved = nemám komu a čo donášať ak by som osobne stretol donášača tak by už nebol toľko k tejto veci,bonzákov a riťolezcov som doslova psychicky zlikvidoval na vojne tak že skončili na zavretom oddelení
    K dcére = viac normálnych žien z dominy má moje fotky s malou aj fotky kde žijem ranč kone atd,a už pár krát ma tu boli priatelia z dominy pozrieť a ak sa daľšiemu upraví zdravie príde na dlhšie bývať má kde,
    Na blbosti ostatného typu nemám čo reagovať vybral som si hory koli dcerinej bezpečnosti,
    A robil som 4r, v ochranke v Prahe na hrade takže ešte nejaku podporu mám,zvonku,
    Len toľko,
    A nech mi ten vol boži povie do očí že som udavač može si objednať rovno funebráka
  • 17. júla 2015 15:42:49 CEST
    Áno.
  • 17. júla 2015 15:39:59 CEST
    jasné chápem, chodíš na iné zrazy a stretká.
  • 17. júla 2015 15:30:14 CEST
    K Zemanovi nechodím, pre mňa je to ďaleko a to sa mi nechce.
  • 17. júla 2015 15:18:16 CEST
    presne. ešte mám rád kysnuté koláče, vždy a všade to píšem
  • 17. júla 2015 15:09:29 CEST
    Si škaredy, maš tenky hlas, vysoky, koliše ti vaha, fajčiš cigarety.
  • 17. júla 2015 14:12:30 CEST
    ináč ja som sa tu nikdy nehral na ukrivdené chúďatko, stále sa veľmi trpezlivo a s dávkou empatie snažím ti poukázať objektívnu realitu, aj to čo robíš, aby si sa snažil nad tým zamyslieť. pevne verím, že toto nikoho nezaujíma v prípade, že máš nutkavú potrebu o tom neustále debatovať, tak v tom možeme pokračovať u zemana, tam budú vhodnejšie aj tvoje otázky ako zlepšiť bdsm scénu a pod. nemám záujem viesť ďalej tieto debaty tu, k ničomu to nevedie.
  • 17. júla 2015 14:06:44 CEST
    keby si myslím, že môj názor je neustále správny, tak tu nenapíšem toľkokrát, že sa môžem mýliť, či? ty si koľkokrát pripustil omyl vo svojich tvrdeniach?
  • 17. júla 2015 14:00:53 CEST
    Len dokazukeš že sú moja slová pravdivé keď už nevieš ako kam tak to celé pretočíš na seba A za hráš sa na chudátko ukrivdené. Ti jediný sa tu hráš na alfa samca ktorý musia mať neustálu pravdu a len inch názor je správny.
  • 17. júla 2015 13:55:14 CEST
    ku komu? kto je to k vám? si hovorca všetkých? chovám sa úplne rovnako ku každému? nie. tak potom? pozri si dnes tému. prispel lokis a yanara. normálne sa debatovalo. k veci. dokonca aj to hrozne trdlo, ktoré sa chová tak zle. aj ono písalo k veci. ale potom prišiel bondage, ktorý upozornil kocúra a keď som ti vysvetlil, že ale on tiež písal k téme, tak som naivne očakával, že napíšeš že mám pravdu a takto si sa na to nepozeral. namiesto toho zase niekoľko strán off topic. na vine je zase hrozné trdlo, lebo ty si tak povedal. skús sa na to pozrieť objektívne, že pred tebou dnes boli príspevky k téme, zvrtlo sa to po tvojom príchode.

a nefňukaj zase, pekný deň
  • 17. júla 2015 13:49:14 CEST
    Sa pozri ako sa k nám chováš, neustále do nás útočíš, urážaš nás ako potom môžeš očakávať že sa budeme mi K tebe chovať? Neustále nám tu oplieskavaš ohlavu nejakích tvrdých dominantov a alfa samcov pritom sa tu nikto z nás čo tu prispievame deňo denne nehrá. Ti sa tu hráš na alfa samca. Začni sa ti chovať K nám normálne A aj ostatní sa budu ktebe správať normálne.
  • 17. júla 2015 13:33:07 CEST
    lebo zo štatistického hľadiska práve tí hlupáci s tebou ako jediní komunikujú, súdiac podľa počtu príspevkov, ktoré ti venovali ostatní "normálni". skús prejaviť vďačnosť, lebo ináč by si tu sedel, pozeral do steny a brnkal si po spodnej pere
  • 17. júla 2015 13:17:50 CEST
    vidíš, to je to, čo ti neviem vysvetliť a ani dokázať, lebo ty si tak nastavený. stále budeš písať, že chcem z ľudí robiť blbcov, že si chcem hladkať ego a ponižovať. nie nechcem. lenže ja skutočne neviem ako ti to mám vysvetliť. skús porozmýšľať, že prečo som voči niektorým slušný, prečo dokážem s nimi normálne komunikovať, čo také majú tie osoby a ty to napr. nemáš. možno toto by ti mohlo pomôcť dostať sa z toho kolotoča tvrdení... dovtedy by bolo fajn, keby na mňa nereaguješ, keďže si myslíš, že ťa chcem len ponižovať ako si minule písal...
  • 17. júla 2015 13:07:51 CEST
    Prečo inteligentni ľudia ako ja a bondage minaju to malo času, ktore nam bolo darovane na debilov ako HT a Ďuraq?
  • 17. júla 2015 13:05:43 CEST
    No len si pohladkaj to ego, to ti ide najlepšie.
  • 17. júla 2015 12:56:40 CEST
    niekde som čítal, že nikdy sa nehádaj s hlupákom, lebo on ťa stiahne na svoju úroveň a tam ťa rozbije skúsenosťami. asi bude na tom trochu pravdy
  • 17. júla 2015 12:53:29 CEST
    vieš, stačí že nájdem dva príspevky, kde tvrdím to isté, tým dôjde k negácii tvojho výroku, že každým príspevkom a už zase bude celý nepravdivý. lenže ty ani nepochopíš čo som tým myslel. veľmi rád budem s tebo pokračovať v debate, keď skúsiš písať trochu k veci.
  • 17. júla 2015 12:42:32 CEST
    nie, tvrdím že si ho preto vážim, teda to nespochybňujem. beriem to, že je to pravda, nemám dôvod mu neveriť.

to je to isté, ako nespochybňujem existenciu tvojho penisu, ale je mi jedno či ho máš alebo nie