Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 13. júla 2015 21:21:14 CEST
    Kazde vlakno co otvorim ze si precitam...je zasrate HT. Myslim ze je cas nad sebou trochu pouvazovat. Vacsinu z nas fakt nebavi citat tieto sracky o nicom.
  • 13. júla 2015 21:13:53 CEST
    dal si facku žene na verejnosti a nebol si schopný sa jej ospravedlniť tam pred všetkými.
    keby si bol presvedčený, že to bolo oprávnené, tak sa jej ani neskôr neospravedlníš.

prezraď si ty vôbec dominant, alebo si subík, ktorý sa hrá na dominanta? ale vieš čo? nemusíš odpovedať, bez to ako básnickú otázku a príležitosť na zamyslenie pre ostatných

ináč minule som bol klamár, lebo si mi nevedel ukázať ako mažem príspevky, dnes som klamár lebo nemáš jediný príspevok, kde by som tvrdil niečo, čo si si len ty vymyslel. na budúci týždeň budem klamár, lebo ty nebudeš mať erekciu alebo čo. dobre, beriem túto hru, že ja som klamár, lebo ty stále v niečom zlyhávaš.
    už som sa rozlúčil, tak pekný večer. áno, presne. došli mi argumenty. mal si ty vôbec nejaké niekedy?
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:08:41 CEST
    jeee ty si si našiel dovod, prečo ti došli slova :-D ...skvele, už nevieš ako zahovarat, :-D

Poviem ti to ako jednoduchemu prostačkovi ..nedostala facku odo mna, pretože som dominant, ale kvoli niečomu inému :-) ..ale je mi jasne, ty tu teraz budeš točit iba slova dominant a hrdina :-) na nič ine sa nezmožeš ...proste klamar, zahovarač a manipulator a ked ti to nik "nezblajzne", tak hladaš unikovu cestu ..si fakt jednoduche trdielko.
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:05:15 CEST
    teda ty si ako dominant na tom stretku dal žene facku pred všetkými, lebo ťa akože nahnevala, aby všetci videli, aký si ty muž a dominant, ale ospravedlnil si sa jej v súkromí, kde už to nikto nevidel.

uff, stačilo mi toľko. si skutočne borec, hrdina a dominant. zaslúžiš si celkom určite rešpekt.

práve mi došli slová, pekný večer
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:02:47 CEST
    Inak trdielko ...ja o sebe nikdy netvrdím, že som dominant a že ma musí každá subinka poslúchat, to ti ten tvoj informátor nepovedal? ...Záleží vždy na mojom protajšku, či ma uzná za dominanta, alebo nie.
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:01:10 CEST
    Stale zahováraš :-)

Na tom stretku som sa necitil ako dominant a hrdina :-) Len to by si tam musel byt a nie o tom iba počut :-) Ale ako píšem, vieš iba zahovárat a snažíš sa diskusiu smerovat od seba ..Furt ti nikde nevidím príspevok, starý minimálne týžden, kde si napísal, že máš všetko z počutia a nikdy si na stretku nebol.

• 9 posts
    13. júla 2015 20:59:03 CEST
    citim sa poctený ...
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:56:07 CEST
    áno, ospravedlnil si sa tej babe priamo na stretku, alebo až v súkromí a na stretku si bol hrdina a dominant?

mám hľadať príspevky tak ako minule som mal hľadať, že mažem a upravujem príspevky, lebo tebe stačí niekoho obviniť bez dôkazov?

vidíš, toto robíš stále. síce povieš, že som klamár, ale nikdy nedokážeš zverejniť nič, lebo nič neexistuje...

prezradím ti jedno tajomstvo. ja nie som príčinou tvojich problémov, teda ich týmto ani nevyriešiš. skús mi veriť.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:53:00 CEST
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:52:26 CEST
    nuž mal si šancu, ale tvoje taktika je iba zahovarat a otáčat :-) ...ako som napísal, prečítaj si ešte raz svoje príspevky a najdi príspevok, kde si napísal, že vieš iba z počutia, všetko ostatné, čo napíšeš je iba zahováranie tvojich klamstiev ..
    Ale chápem tvoju logiku, proste si klamar, tak hladáš cestu ako z toho vykličkovat tým, že tu hádžeš veci, ktoré sa teba netýkali a ani netýkajú a obracíš diskusiu od seba:-)

A ano, ta baba dostala facku, proste nastala taká situacia. tej babe som sa ospravedlnil, ale je aj fakt, že proste ma vyprovokovala :-)

Ale to ti možno tvoj/a informátor/ka povedal/a tiež, len to ty nepriznáš ,-)

Trdlo, proste si klamár, tak skus nezahovárat a priznaj farbu ,-)
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:48:58 CEST
    Nie, tato debata naozaj nema zmysel.Okrem dokonalej ukazky manipulativneho spravania to bola strata casu.Az na toho krokodila :-) ten bol fakt dobry :-)
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:48:52 CEST
    ináč moja ponuka na spoločnú kávu stále platí, aby si si opäť vybavil, že si ma tam nevidel a udalosť s nezaplateným účtom bola zase len ďalšia z tvojich nespočetných urážok. stále sa snažím vystupovať tak, aby som ťa neurážal.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:43:27 CEST
    hoď mi tu akýkoľvek príspevok, kde tvrdím, že som tam chodil a bol som na stretku. akýkoľvek starý, dám ti viac šancí. lebo ja som písal, že som tam bol, ale nepísal som, že na stretku. ináč by som logicky vedel a pamätal si schody. jednoducho som v tom čase, keď si bol ešte tu, komunikoval s niektorými ženami a viem, čo sa kde odohrávalo. viem aj o jednej facke, ktorá tam napr. padla a vieš o nej aj ty, aspoň by si mal.

teda nezabránim ti v tom, aby si tvrdil, že som klamár, ale daj mi tu príspevky, kde také niečo tvrdím.

edit: dokonca som tvrdil, že ja by som vybuchol, keby počujem tie tvoje monológy a spôsob akým to prednášaš, lebo ja také nemusím, teda bolo fajn, že som tam nechodil.

skús si priznať, že ma urážaš bezdôvodne, tak ako aj minule a že si celé svoje tvrdenie postavil na zlej hypotéze, čo by sa práve tebe stávať nemalo, ale aj majster tesár sa utne.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:35:58 CEST
    Ruku na srdce čakala si niečo iné?
    Jeho ego nedovolí.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:35:15 CEST
    ok, proste sa vyhováraš a vyhováraš :-) ...za chvilu z teba vypadne, že si vlastne U Zemana ani na tej káve nebol a len si o tom počul :-D

Ale poradím ti jedno, prečítaj si svoje príspevky pod bunnym a aj pod trdlom ..tváril si sa, že si U Zemana na stretkách bol :-) ..A teraz tvrdíš, že to máš iba z počutia? ...Ale dam ti jednu šancu, hod mi som príspevok minimálne týžden starý, kde si napísal, že to vieš iba z počutia a kde sa nehráš na to, že si tam bol a preto nás znáš a nemôžeš za to, že my teba reálne neznáme.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:31:13 CEST
    Tvoj prejav vdaky bol fakt uzasny. Klobuk dolu.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:28:34 CEST
    práveže nie, lebo ja som nikdy netvrdil, že som tam bol na stretku, stále som písal čo tam bolo. len mi už je trápne, keď stále budeš dookola písať to svoje, že klamem a keď sa ťa opýtam konkrétne v čom, tak nevieš...
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:26:49 CEST
    jasné, že som mu vďačný. v tom príspevku, ktorý tu dal som nepísal, že som bol na stretku bdsm, ale že som bol u zemana v podniku. ale som rád, že už je to skutočne vonku, lebo toto vie dosť ľudí, akurát corwin to nevedel.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:25:21 CEST
    hm, takže klameš a klameš ..sme radi, že si sa konečne vyfarbil :-)

P.S. A bol si vobec U Zemana? ..pretože bar je v pomeru ako je Zeman velky, daleko od WC :-D
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:23:38 CEST
    Dnes asi masáž ega nebude.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:23:15 CEST
    dobre, myslím že je čas priznať farbu, lebo už to dosť ľudí vie, akurát ty nie a stále trepeš blbosti a netúžim, aby si z teba robili posmešky.

bol som raz u zemana, ale s kamarátmi. na kávu. vtedy nebolo stretko bdsm. preto ani si tak dobre nepamätám na schody. viem, že wc je vedľa baru tuším a schody asi po pravej strane. keby som na stretku bdsm, tak to viem presne. neviem. všetky informácie, ktoré mám, sú od ľudí, ktoré tam v tej dobe chodili a rozprávali mi o tom, lebo v tej dobe som tu nechodil. bolo to niekoľko rokov pred tým. teda ja som ti nikdy nemohol povedať pod akým nickom som tam akože chodil a ja som ani nikdy netvrdil, že som tam bol. stále som ti len hovoril, čo tam bolo, resp. čo si tam urobil ty.

v tomto kontexte je to ešte horšie, lebo ty stále nevieš kto som, ani kto boli tie osoby, ktoré mi o tom rozprávali. ja som ti celý čas neklamal, akurát som ti nevyvrátil to, keď si trval na tom, aký nick som mal.
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:21:44 CEST
    nie je tam exiplitne spomenutá hodina, tak sa bude vyhovárat..ale co iné od neho človek môže čakat iba zahováranie a výhovorky ..pripadne hlášku, že už nebude dalej diskutovat, pretože ho nechápeme, alebo napíše pekný den ...
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:19:19 CEST
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:18:50 CEST
    Slubil si corwinovi, ze ked ti taky prispevok ukaze, tak mu budes vdacny.Ja viem, ze ty rad dodrzis slovo, tak sa tesim na tvoj prejav vdacnosti
    • 5 posts
    13. júla 2015 20:17:38 CEST
    nemá cenu na teba reagovat :-) ...ale iba jedno ...na zaklade toho príspevku som si spomenul, kde si sedel vtedy U Zemana a ako si rychlo zmizol ...a to s tým nezaplateným účtom, neboj nebol si jediný, bolo viacej ludi za ktorých sme museli platit nedoplatky. Proste ste si svoje komplexy riešili tým, že nenašiel som babu, tak za mna zaplaťte. Ale v pohode, nik Vám to nevyčíta, stalo sa.

A ako vždy zahováraš ...