Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 13 posts
    8. júla 2015 14:34:48 CEST
    Áno máš pravdu. Len mne to príde V rámci Slovenska ako dráždenie kobri bosou nohou pretože slovensko A celkovo Slováci nie sme tolerantný národ.
    • 13 posts
    8. júla 2015 14:32:05 CEST
    ja fakt nemám problém kúpiť si vstupenku a ísť na Fetiš praque, alebo Hellparty alebo na Boundcon. A radšej pôjdem do Košíc alebo Bratislavy. A mám to jednoduchšie a lacnejšie ako zorganizovať BDSM stretko. Ktoré by som ale aj tak robil raz do roka.
  • 8. júla 2015 14:28:48 CEST
    Ved jasné,ked si s tým dá niekto namahu,prečo by sa mu to nemalo vo forme finančného ohodnotenia vrátiť?
    • 13 posts
    8. júla 2015 14:27:02 CEST
    táto rozprávkovo jánošíkovská tradícia na Slovensku ma celkom dosť serie. Čo je špatné na zarábaní peňazí. Všetci chodíme do práce a zamestnávatelia neočakávajú že budeme robiť zadarmo.
  • 8. júla 2015 14:26:59 CEST
    Bondcon a kopec iných zahraničných akcií je komerčných, nebudeme si tu mazať med okolo huby.
  • 8. júla 2015 14:26:14 CEST
    Nie,ale budú k tomu veľmi blizúčko,zlé je,že ľudia ani nejak nechcú byť tolerantní,,,bol som v Mníchove na erotik messe ,bolo tam hocičo a nik nikoho neodsudzoval
  • 8. júla 2015 14:23:57 CEST
    • 2 posts
    8. júla 2015 14:21:49 CEST
    Neupalia nas ;)
  • 8. júla 2015 14:21:36 CEST
    Mi nie sme tolerantný ani voči sebe tu na domine alebo xbdsm ale chceme po širokej verejnosti toleranciu. Som sám komu to príde trochu na hlavu postavené. Do určitej miery tá chápem A je to naozaj zaujímavá myšlienka no na druhej strane sú tvoje zámery ozaj take čisté alebo si len objavil dieru na trhu.
  • 8. júla 2015 14:16:08 CEST
    Len tí ľudia sú viac tolerantní k inakosti,ako na slovensku,,,
    • 2 posts
    8. júla 2015 14:12:25 CEST
    To je rakusko uz od svatej rimskej rise...
    • 13 posts
    8. júla 2015 14:10:17 CEST
    sme trochu moc katolícka krajina na to. BDSM sa vôbec nedarí v Poľsku napr. V menej katolíckych krajinách je to výrazne lepšie. Ale možno je to len môj pocit.
    • 2 posts
    8. júla 2015 14:07:59 CEST
    ENVY by v horizonte 5 Rokov chcelo v Bratislave usporiadat aj vystavu alebo nieco ako boundcon a na to proste kamarati stacit nebudu. Ci je to mozne sa uvidi ale ako nemozne to nevnimam.
    Tvoja obava je opodstatnena presne ako bola v nemecku ci rakusku. Tam si ale podujatia rychlo ziskali podporu verejnosti a dokonca sa boundcon stal celosvetovym kulturnym dedictvom. V rakusku zas stat zacal podporovat aj dotovat Libertine co je bdsm komunita ktora existuje od 89. Nehovorim ze sa tam dostaneme. Len ze to nieje nemozne.
    • 13 posts
    8. júla 2015 14:06:38 CEST
    keď chceš niečím žiť pre vlastné uspokojenie, tak nemáš potrebu ukazovať širokej verejnosti absolútne nič. nikoho nemusí zaujímať čo robíš doma, čomu sa venuješ. nevzbudí to ani verejné pohoršenie, ani nič a keď to vyhovuje tvojej partnerke, tak je to všetko v pohode... úplne iná situácia nastane, keď sa tým chceš živiť, alebo vidíš v tom príležitosť na príjem. vtedy je potreba oboznámiť s tým širokú verejnosť. teda aspoň tak to vnímam ja.

to je ako travesty šou. kým to chcú chlapci robiť v pivnici, zaspievať si a zatancovať v silonkách, tak ok. akonáhle si povedia, že chceme na tom aj zarábať, tak musia o tom hovoriť aj v širokej verejnosti, lebo čo nie je dosť známe, po tom nebude asi dopyt. ale môžem sa mýliť.
    • 13 posts
    8. júla 2015 14:06:28 CEST
    široká verejnosť BDSM dávno pozná. Stačí kuk dedektívky a ísť do kina. Po 50 odtieňoch pozná BDSM každá teenegerka. Tak ak ma niekto osloví na článok, alebo reláciu v rozhlase, tak by som kľudne šiel. A povedal ako to je. Ale pre bulvár nie sme dosť zaujímaví. Minulý týždeň boli Pražáci v intim s Heidi Jankú. Fakt už nikoho nešokujeme a dostávame sa do strednej vlny. Už sme prestali byť výnimoční

• 13 posts
    8. júla 2015 14:00:04 CEST
    Možno je moja obava iracionálna ale aj tak nevidím rozumný dôvod prečo máme ukazovať bdsm širokej verejnosti.
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:58:17 CEST
    to stále sme. V klasifikácii chorôb. Môže to byť len lepšie.
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:55:44 CEST
    Že sa toho chytí nejaká kresťanská iniciatíva typu aliancia za rodinu alebo niečo podobné A budú z nás robiť ozaj psichycky narušeních a podobne.
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:54:49 CEST
    aby som bol k téme. slovenskému bdsm chýbajú prirodzené autority, ktoré aj keď povedia "ahoj", tak druhá strana má rešpekt a úctu voči nim. chýbajú tu ľudia, ktorí to zo seba vyžarujú a je to z nich cítiť. namiesto toho sú tu takí, ktorí musia povedať koľko rokov sú akože na scéne a dominantní, lebo nič. žiadna charizma, vyžarovanie, prirodzená autorita. nič. samozvaní čelní predstavitelia bdsm scény. opravím sa. tí charizmatickí ľudia s prirodzeným rešpektom nechýbajú, akurát sú v ústraní, lebo možno necítia potrebu sa týmto smerom angažovať, čo dáva priestor (žiaľ) pre ostatných.
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:53:04 CEST
    a aké následky by to mohlo mať. Nejako stále neviem čoho sa obávaš
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:45:16 CEST
    Nech sú aktivity tejto iniciatívy akokoľvek vznešené (aby sa na nás nepozeral ako na uchylákov) toto nie je cesta. Drunken - rob ako uznáš za vhodné ale skús po premýšľať aj nad následkami aké to môže mať.
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:44:08 CEST
    ty sa snaž mi nehovoriť čo mám alebo nemám robiť, lebo keď si si to nevšimol, tak robíš presne to isté čo sám nechceš, aby niekto robil tebe. v prípade, že máš predsa len nutkavú potrebu poučovať, tak nasmeruj svoje aktivity iným smerom, kde to padne na úrodnú pôdu, resp. skús to štylizovať iným spôsobom.
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:40:43 CEST
    fakt sa snaž nevravieť mi čo mám robiť a čo si mám myslieť a aký mám byť. A vyjadruj svoje myšlienky. Nie moje.
  • 8. júla 2015 13:39:26 CEST
    Tak to je super...len je škoda, že viac ľudí nemalo takú možnosť...
    • 13 posts
    8. júla 2015 13:36:23 CEST
    to som sa len nahlas zamyslel, buď kľudný.