Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 2 posts
    14. júla 2015 1:11:41 CEST
    Neviem čo je zem a vek a čo to furt omieľaš,
    Kukni na tie cisterny čo denno dene dojdu z čiech takisto aj do hrinovskej mliekarne,
    Z vlastného máme jedine oštiepky,parenice a syr,lebo to každé ráno obehne dookola rudohorie 20 tis,cisterna a pozbiera mlieko zo salašov a od dojníc a vezie na sever do liptova,kde z neho robia výrobky,vid liptov a kozí vršok,
    Treba sa opýtať reality nie počuvať čo ti táraju siskári,alias pohrobkovia štb,
    • 2 posts
    13. júla 2015 23:14:48 CEST
    jagoo to nemyslí vážne a robí si srandu, ale to netreba tebe vysvetľovať, lebo ty celkom určite tomu chápeš, že?
    • 2 posts
    13. júla 2015 22:59:31 CEST
    Vlakno
    • 9 posts
    13. júla 2015 22:52:44 CEST
    Nie je treba sa ponižovat obzvlášť nie pred ním.
    • 9 posts
    13. júla 2015 22:48:25 CEST
    Ty si važne otrok časopisu Zem a vek. Tam sa píše len to zlé a nedáva sa žiadny návod ako dosiahnuť dobré.
    • 9 posts
    13. júla 2015 22:47:00 CEST
    Zvolensku bryndzu,,, ,,kriste to je tlk,,,,, ,,,
    Vyrobenu z českého mlieka,, ,,
    Napíšte mu to niekto ani to asi nevie,pravé slovenské jogurty a bryndza z čerstvo dovezeného 3 dnového mlieka prevareného pri 55,stupnov v cisterne z čiech,
    • 9 posts
    13. júla 2015 22:45:07 CEST
    somna blbca neuroby.zvladam to uplne sam a som v tom velmo dobry
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:34:13 CEST
    si zlatý, keď používaš moje myšlienky, ktoré som tu písal, je to pre mňa pocta, že nič lepšie a hlavne vlastné si nevedel vymyslieť. rozum rovnaký a stále mám takmer 20 rokov k dobru. super, že?

pekný večer
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:29:58 CEST
    ehm, nedalo mi, ale posledná reakcia na teba a už naozaj na tvoje drísty reagovat nebudem.

Kludne si mysli a napíš čo chceš, tvoj názor na mna, je mi zhlboka ukradnuty. A tebe to urobí dobre, pretože si pomyslíš, ale som mu dal ,-)
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:27:29 CEST
    ale veď ja nemám dôvod nič meniť, keď máš so mnou problém, tak stále je to tvoj problém, nie môj
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:24:40 CEST
    vidíš, ja som táraj, klamár ale ty nič robiť nebudeš, lebo tebe stačí niekoho obviniť a dokazovať to už musí on sám.

corwin ako by sa tebe páčilo, keby napíšem, že si submisívny muž, ktorý si lieči svoje komplexy tým, že sa hrá na dominanta a dlhodobo sa mu to darí skrývať, ale nie úplne tak dokonale?

viem, nepáčilo. mňa rovnako mrzí, keď tu píšeš klamstvá o mne, ktoré vydávaš za pravdu. som rád, že nebudeš už na mňa reagovať, neviem prečo ale stále radšej komunikujem s dominantnými osobami.

prajem ti krásny večer a želám všetko dobré.
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:24:01 CEST
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:21:03 CEST
    Len nič pre to nerobíš aby si to zmenil.
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:20:53 CEST
    trdlo, trdlo ..proste zahováraš a otáčaš veci od seba ....si táraj a aj klamar. A kvoli tebe nebudem robit print screeny, aby som dokázal, že meníš, alebo mažeš príspevky za to mi nestojíš. Proste sa tu odbavuj, hon si svoje ego a dokazuj si ako si skvely, ja ti v tom určite bránit nebudem. Ja sa na tebe iba bavím ,-)
    Mimochdom, ked napíšem, že si táraj, tak nespochybnujem, že píšeš hlúposti. Ale to by ta niekto mal naučit pochopit písaný text.

A to bola posledná reakcia na teba, pretože na klamára a táraja fakt nemá cenu reagovat. Čítat tvoje výhovorky a zahováranie je iba strata času.
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:20:17 CEST
    už si to dnes toľkokrát napísal, že to viem už naspamäť
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:17:49 CEST
    Ti táto stránka slúži iba na to aby si sa mohol povišovat nad druhých A robiť z nich blbcov a masáž svojho veľkého ega. Na nič iné A keď toto nie je liečenie si svojich komplexov tak už potom neviem čo.
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:11:05 CEST
    teraz máš pravdu. bavím sa stále, tak preto reagujem. som rád, že si si to všimol. vidíš, súhlasím s tebou
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:10:01 CEST
    teda spochybňuješ to, že píšem hlúposti, ale jedinú konkrétnu vec o facke si potvrdil. ja som iné konkrétne veci nepísal. stále to vyzerá, že ty píšeš veci, ktoré nevieš potvrdiť. už minule si s tým začal. ale kašlime na to.

si teda submisívny? lebo ja si všímam veľa vecí, mne to tak nejako vychádza. môžem sa však mýliť. ináč ešte jedna otázka. častokrát sa slovo komplex objavuje v tvojom živote, keď ho spomínaš? na to nemusíš odpoveď, keby ti to je nepríjemné.
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:04:37 CEST
    Ináč je až komické ako sa už min. Tri krát rozlúčil A stále reaguje. Nuž ego je veľké nedovolí ináč len mať pravdu a posledné slovo. One man show.
    • 5 posts
    13. júla 2015 22:02:44 CEST
    Ty si typ človeka, ktorý na otázku kolko je hodin odpovie, neviete čo bolo včera za den?
    Určite si si všimol, že prvý som sa pýtal ja a slušnost býva odpovedat a nie sa pýtat inou otázkou.
    A možno si si aj všimol, že v poslednom príspevku som napísal, že ok, nechodil si tam, nie si klamar, ale len táraj.

A k tomu, ďalšiemu, čo si napísal. Môžeme sa vrátit opat k tomu klamárovi. Sice ta neznám, ale na základe hmm, ani neviem ako to nazvat si o tebe myslim, že si fakt klamár a zakomplexovaný chudáčik. ....Táto veta má rovnakú výpovednú hodnotu, ako tvoj príspevok. Asi tak.
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:51:24 CEST
    ja tu stále nevidím príspevok, kde tvrdím, že som tam chodil. poďme. hoď mi to tu.

môžem ti dať ešte jednu otázku? ale neber to ako urážku, ja ťa nechcem urážať ako to robíš ty. však ty si vlastne submisívny a celá tá tvoja dominancia je taká hraná, lebo je tam niečo také...? hm... zrazu sa neviem vyjadriť, čo nie je až tak podstatné, lebo veď sa len pýtam. našťastie táto otázka napadla len mňa. krásny večer
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:47:18 CEST
    A furt tu nikde nevidím ten príspevok, kde si napísal, že všetko od Zemana máš iba z počutia ...

Mimochodom ..moj prvý príspevok bol, že sme museli platit jeden účet,ale asi to bola náhoda ,-) Ale ako si nám teraz napísal, všetko vieš iba z počutia, tak si to nebol ty, ale bol to iný mamlas.
    Takže fajn, nie si klamár, ale len obyčajný taraj, ktorý má info od JPP a robí sa dôležitejší ako naozaj je.

Vďaka, že si nám to konečne vysvetli a verím, že na základe toho sa k tebe budú aj ludia konečne tak správat a aj reagovat na teba.
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:39:03 CEST
    skúsme urobiť záver.

minule si mi veľakrát písal ako mažem príspevky a upravujem ich, veľakrát som ťa prosil, aby si tu dal printscreen lebo to nerobím. neurobil si to. ale som podľa teba klamár.

dnes si napísal, že som bol na stretku, utiekol bez platenia a ja som tam nebol. ale ja som klamár.

celý čas si si vymyslel, že som hovoril, že chodím na stretká, chcel po mne nick a neviem čo, aj keď ja som nikdy netvrdil, že tam chodím ale len to čo sa tam deje. ale ja som klamár.

celý čas som klamár, lebo ty sa nedokážeš ospravedlniť, keď sa v niečom mýliš
    • 5 posts
    13. júla 2015 21:30:55 CEST
    Vieš ty vobec pochopit písany text? ..asi nie a ako píšem, zahováraš a obraciš smer diskusie od seba ..Ano si klamar - dal si tu aspon jeden príspevok starší týždna, kde si napísal, že to vieš iba z počutia? Dokial ho tu neukážeš, si pre mna iba obyčajný klamár a táraj.

K tomu stretku a facke ..všetci, čo tam boli, vedia, že som sa ospravedlnil a že som prestrelil On ti to ten tvoj informátor asi nepovedal, ale táto téma sa rozoberala na pár stretkách potom a ano povedal som tam, že som ulietol.
    Inak je ešte jedna možnost, ty proste selektivne využívaš veci, čo si sa niekde dozvedel a to ešte dajako upravené štýlom JPP. Len potom, by si na teba mal dávat pozor každý.

Ale nakolko si tam nebol, ako tvrdíš, bolo by od teba milé nekomentovat veci o ktorých vieš "velke gulové"
  • 13. júla 2015 21:22:17 CEST
    vedie trdlo monológ, alebo je zasraté aj inými. myslím, že je na čase pouvažovať, či trošku niekomu nekrivdíš a či si objektívna, či?