Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 2. júna 2015 18:51:36 CEST
    Dobre Goro. Niesom mors.
  • 2. júna 2015 18:49:30 CEST
    Že si mors je tu veľa ľudom jasné .
    že ja niesom shadow je tu tiež pár jedincom jasné .
    tvoj názor je tak či onak nepodstatný

A čo ja viem reálne sa tu s nikým nepriatelím takže všetky tvoje dohady sú mylné.
  • 2. júna 2015 18:47:53 CEST
    A akou cestou necestou ma tvoj kamarat oznacil za iny nick?
    Toto zasa dost dobre nechapem teraz ja.
  • 2. júna 2015 18:46:23 CEST
    Tak preco sa do mna navazas a rozpravas o mojom sukromi? Co ty o mne vies? To ze slecna R si povyzistovala na mna nejake nalezitosti a aj to nespravne interpretovane je druha vec. Neurobila prvy krat to, ze vytiahla velmi sukromne zalezitosti mne blizkych osob a teraz aj mna. Mam vazne podozrenie ze sa k tymto informaciam nedostala prave najcistejsou cestou. Asi tolko.
  • 2. júna 2015 18:27:23 CEST
    Halo,halo,ja niesom mors :)
  • 2. júna 2015 18:17:40 CEST
    Verejne vyhlasujem ze ani jednu slecnu (reba a mors-miculenka) nepoznam nikdy som sa s nimi nestretla. Kto ma pozna vie aky som clovek. Svoje meno si ale spinit nenecham.
  • 2. júna 2015 18:08:42 CEST
    Len tak pre zaujímavosť prvá trafená hus zagágala... o 18:02 . Ak už...
  • 2. júna 2015 18:07:23 CEST
    Podla seba nesud mna ;)
    Liec sa.
    Ty nesukas pre zarez,ale rovno pre dva.
  • 2. júna 2015 18:04:25 CEST
    Vo vašich konšpiračných teóriách vás všetkých sklamem nakoľko niesom shadow . Za ďaľšie nešukám s hocikým pre zárez . To skôr o teba a spol by sme mali mať starosť ...
  • 2. júna 2015 18:03:10 CEST
    Okamzite uprav svoj prispevok. Ziadam ta o to. A viac si ma do ust neber!
  • 2. júna 2015 18:02:07 CEST
    Dufam,ze sa uz liecis. Neni v poriadku roznasat pohlavne choroby.
    Aha a este tie mena mi z fleku nic nehovoria.
  • 2. júna 2015 17:58:28 CEST
    Dáma na úrovni akou je Katarína s Barbarou nám tu presne ukazujú ako sa správať . Berme si príklad z týchto poučných lekcií ...
  • 2. júna 2015 17:56:51 CEST
    A upozornujem ta! Drz usta o mojom sukromi!
  • 2. júna 2015 17:54:55 CEST
    Aby bolo jasné DÁMA ako je Laisla tak tej nesiahaš ani po podrážku jej topánok tak ako nesiahaš väčšine žien tu či kdekoľvek. Tak sa radšej choď vyplakať tatkovi na plece a nepíš mi súkromné správy . Nemám záujem čítať tvoje nízke urážky keďže na nič iné inteligentné sa nevieš zmôcť
  • 2. júna 2015 17:54:39 CEST
    Hlavne ze ty komentujes kazdeho ze... kazdy jeden je pod tvoju uroven. Uz dlho som na teba nezareagovala, ale co slovo to perla. Urazas ludi a vies barani.... keby si vedela o tom dotycnom/dotycnej viac, drzala by si usta o urovni. Nepovysuj sa nad ostatnymi ak nevies detaily. Sama si tym skodis
  • 2. júna 2015 17:54:22 CEST
    ona si myslí, že robí vrcholový manažment. ibaže nikto z mojich priateľov, čo to robia, by sa s ňou nebavil
  • 2. júna 2015 17:53:02 CEST
    Aaa niekto tu neznesie ked ma niekto viac,ovela viac. To je zleee. Po koho chrbte sa len vysplhas? Neni manager ako manager.
  • 2. júna 2015 17:51:05 CEST
    ty sa nerehoc, s tebou by sa nikto kto má VŠ a má v poriadku kritické myslenie nebavil...smej sa na svojom charaktere a inteligencii. Teba som zablokovala na sociálnych sieťach už preventívne hneď ako si ma volala po kávičkách a chcela si ma tam presviedčať o dabelskom - a varovala som aj všedtkých známych...s tými čo sa s tebou spustili, som hneď prerušila kontakty a moja rodina a priatelia to chápu
  • 2. júna 2015 17:49:45 CEST
  • 2. júna 2015 17:48:08 CEST
    Asertiv mi skladbou a nekonecnostou prispevkov silne pripomina nasho roznasaca pohlavnej choroby.
  • 2. júna 2015 17:46:03 CEST
    s tebou sa ja nemám záujem baviť...a ani dskovať a pokaziť si život a kariéru s tými, s ktorými si evidentne kamarát ty.
    čo si ty a takí ako ty myslia, je mi uplne u zadku. lebo nikdy nebudete tam, kde ja, ani si neprajem aby si sa so mnou bavil viac...
  • 2. júna 2015 17:45:22 CEST
    Neviete kam sa stratil drbnuty shadowlight? Siel na liecenie?
  • 2. júna 2015 17:38:44 CEST
    drunken prehnaná iniciatíva sa obráti len a len proti tebe i keď ty už si tak na to zvyknutý že si s toho nič nerobíš , neskôr ťa to dobehne .

rebeka
    ak ty máš na starosti xbdsm stránku boh nám pomáhaj . O etike nič nevieš a o chýbajúcich kolieskach v tvojej hlave už vieme všetci . nemyslím si že práve ty si osoba ktorá by tu mala čokoľvek zdokonaľovať .

celé je to na smiech .

Ak niekto nepostrehol alebo sa ja mýlim BA nie je celé Slovensko , teda nejaká snaha zoskupiť "nás" je na smiech a v tomto súhlasím s devilmiruskou . vždy tie isté mená nicky a trápna snaha niečo tu riešiť . a od Bratislavy po východ sa ľudmia smejú , žijú , Dskujú a je im šuma fuk po týchto trápnostiach .
  • 2. júna 2015 17:23:09 CEST
    Aj ked v tom cernobyle vtedy vraj zarevali len dvaja ludia. Jeden zareval VYPNI TO a druhy zareval NEJDE TO
  • 2. júna 2015 17:21:08 CEST
    ....ty sa rad citas ??? Co povazujes za kriticku skupinu ludi ??? Vies to konkretizovat bez pojmu kriticka ??? Lebo ked je nieco kriticke tak je to nadraka. Napr.atomovy reaktor v cernobyle sa dostal do kritickeho stavu.