Forums » Nekategorizováno

Podebatujme si o etike...

• 5. júna 2015 13:34:15 CEST
    Cenim.si ze si sa ma zastavala a nezabudnem ti to. Ale nechajme ich ked chcu niekoho rozoberat a nenavidiet nech si ma tu na to pouzivaju. Ved sme videli to cele. A verim ze aj druhi vedia citat alebo maju kriticke myslenie a vedia ako to v zivote chodi. Dala by som tu aj odkaz na taku pesnicku od kontrafaktu :-D ale neviem si vybrat ci tu kde sa hovori "p... o mne vis k... O mne vis" alebo radsej "najstarsia vlastnost" - kde hovoria to, "nemozes to prezit" ved ked ich to serie ze zijem tak je dobre nikto im v tom.nezabrani tak co.
  • 5. júna 2015 13:04:59 CEST
    Díky za zajímavý názor,ale ponechám svá rozhodnutí na sobě.A protoze tato komunikace se jeví jako bezucelna,s radostí ti ponecham možnost posledního,jistě osobiteho, příspěvku.
  • 5. júna 2015 13:04:08 CEST
    Co mas ty s druhymi mna nezaujima aj ked nie vzdy sa mi vsetko paci a nie vzdy so vsetkym suhlasim. Ale cenim si na tebe ze v rozhodujucich veciach si cestna mas moralne zasady mas pevne smerovanie v zivote. S takym clovekom sa bavit chcem. Ja totiz viem rozoznat ked niekto iba taha medove motuzy cloveku popod nos alebo rozprava balast ci veci ktorym ani nemoze rozumiet. Toto ja vo svojom zivote nechcem. Svoj osud mam vo svojich rukach. nebala som sa ukoncit ani dlhorocne kamaratstva ked som si uvedomila ze to aj tak boli ludia ktori mne nic nedali len ma brzdili a jedine tak oni mali nieco zo mna. Navyse ja som stale rastla a oni zakrneli. Tak nepoviem pozdravit to este maximalne mozem ale ziadne kamaratstva.nie.
  • 5. júna 2015 12:57:38 CEST
    Len v tvojich predstavach.
  • 5. júna 2015 12:55:34 CEST
    Ano.Dobrá pověst mne předbíhá.Nevím jak to dělám.
  • 5. júna 2015 12:50:40 CEST
    vmocitouhy (897)05.06.2015 12:36LaislaNeznám vaše poměry ani minulost,ale v tomto musím uznat,že posledních pár dní,mám dost podobný pocity.Agresivitu a vnitřní nenávist ve formě sprosteho uraženi a útoku vede úplně jiný NE zákulisní tichoslapek. I přes to ale Rebeka neupustila od úrovně způsobu komunikace,což pro mne znamená fakt,že si tu stolu k tělu nepřipouští víc než je zdrávo.A v tom vidím sílu osobnosti.

Ked nepoznas pomery ani minulost, tak si odpusti taketo dristy ty trubka hlupucka.
    Kotkodakas a zapajas sa do niecoho o com nemas ani paru. To je taka vase povaha ceska,ze jo.
  • 5. júna 2015 12:46:39 CEST
    Trapna-trapnejsia-najtrapnejsia-vmocitouhy.
  • 5. júna 2015 12:36:48 CEST
    Neznám vaše poměry ani minulost,ale v tomto musím uznat,že posledních pár dní,mám dost podobný pocity.Agresivitu a vnitřní nenávist ve formě sprosteho uraženi a útoku vede úplně jiný NE zákulisní tichoslapek.
    I přes to ale Rebeka neupustila od úrovně způsobu komunikace,což pro mne znamená fakt,že si tu stolu k tělu nepřipouští víc než je zdrávo.A v tom vidím sílu osobnosti.
  • 5. júna 2015 10:24:41 CEST
    :)
    • 13 posts
    5. júna 2015 10:20:55 CEST
    nemyslím že by si o niečo prichádzal
  • 5. júna 2015 9:26:08 CEST
    Akurat sa tu zabudlo poznamenat,kto v zakulisi taha za nitky a ani sa tu na tom nemusi osobne podielat. Taka je pravda.
  • 5. júna 2015 9:17:30 CEST
    Rebeka. Uz mi ta je skor luto...Je evidentne ze ty za to nemozes. Veris sama svojim klamstvam. Len bohuzial, ociernujes ludi, ktori ti nikdy nic neurobili :( zo zaciatku mi to prislo fakt luto a hnevalo ma to, ale vidim ze to nie je tak ze chces ublizovat. Proste mas svoj svet. Len si skor davaj pozor na ludi co ti naozaj ublizuju. A to nie som ja, ani moj ani 99% ludi ktorych spominas. Niekto iny tu prilieva do ohna a podporuje to negativno... A v tebe vyvolava nenavist aby to vyuzil vo svoj prospech... to ze so mnou komunikovat nechces je len tvoja vec; ja sa bez toho zaobidem, ale vzdy je lepsie si odkomunikovat veci tvarou v tvar... mozno by ti bolo potom par detailov ovela zrejmejsich ako riesit virtualnu realitu..
  • 5. júna 2015 8:25:02 CEST
    Sa zmier s tym, ze ich nieco provokuje a snaha rypat je silnejsia ako ich inteligencia.
    Oni skratka chcu aby clovek pred nimi maval cervenou zastavou ako v aréne.
    A potom este idu kade tade vyplakavat ako im bolo ublizene. Ved co si pytaju,to dostanu.
  • 5. júna 2015 8:10:21 CEST
    ani si ich nevšímaj už, vidíš že to sú len provokácie lebo sa boja že ja a slečna mors im vidíme do súkromia. najprv si dokonca mysleli že mors som ja, akože naštvalo ma to, proste oni nie sú schopní s tými malými mozočkami nič iné vymyslieť a v podstate sa nás boja. ibaže základná vec - my sa s nimi nechceme baviť. lebo nám stačí ich prejav a už na tom vidíš inteligenciu človeka... a ešte sa urážajú.
    ibaže nechápu, že keď sem vulgárne píšu napríklad svoje sny o tom, aby hetero subo fajčil jej partnera, tak to vidí každý a nikto nemusí im ísť do súkromia, každý súdny človek sa takej žene vyhne, lebo to je vulgárne takto písať také intímne veci. a neviem čo na tom nevie pochopiť doteraz, že ja sa s ňou baviť nechcem, a furt tu hystericky škriekala. veď ani ten jej partner to nevedel pochopiť, že sa snažím s ním ukončiť konverzáciu lebo síce môže byť milý, ale nemám záujem sa s ním zbytočne zbližovať, dokonca sa ani nevedel podpísať do smsky a stále komunikoval flirtačne, bolo mi to nepríjemné, ale jak keby sa bavil s 13 ročným deckom bridilo sa mi to. potom si ma ešte pridá na fb, ako keby sme sa ešte mali nejak bližšie baviť...tam keď mi písal som na rovinu povedala že by som ho nechcela a na to že ale čo si hneď namýšlam že každý ma chce - no a komu vypisoval flirtačným štýlom ktorý ma len vyrušoval v práci a bridil sa mi? neviem niektorí ľudia to možno aj cítia, že sa s nimi pre niečo nechceme baviť, a preto sa nás potom pokúšajú urážať. nechápem čo nezabudnú na nás a čo nás riešia stále dookola, čo si nežijú svoj život so svojimi partnermi, veď vidia že my to hentak ako oni nechceme, tak neviem čo nás obťažujú stále
  • 5. júna 2015 6:02:50 CEST
    Daj sa liecit chlapec, u teba neni vsetko v poriadku,len si to treba konecne priznat a navstivit odbornika.
    Mnohym sice prides vtipny a palcuju ta takto (chcel by si do zadku urcite ty labuznik ;) )
    ale aj toho sa da presytit.
  • 4. júna 2015 18:46:37 CEST
    jasné, že vôbec o tom pochybuješ
  • 4. júna 2015 18:40:54 CEST
    Ja sa bavim s kym chcem ja v realnom zivote a co na mna povedia ludia tu lebo sa boja ze ja zistim nieco o nixh co aj tak davaju vediet sami je mi uplne ukradnute.
  • 4. júna 2015 18:39:19 CEST
    Ty mas aj niekoho rad?
  • 4. júna 2015 18:24:58 CEST
    Vy obaja si mozete vyfajcit ;) navzajom
    Re.Asertiv-uz viem,kto si. Aj to,ze si to pekne posral ;) a ublizil.
    Pekny den Ti a byt tebou stratim sa uplne do uzadia,nech to nenabere este horsie rozmery.
  • 4. júna 2015 18:17:24 CEST
    a tak ako sme si všimli tie dve si vedia len srať do huby .
  • 4. júna 2015 18:14:06 CEST
    keďže jediný chlap, ktorý s tebou vydrží je Alzheimer, tak v kontexte tvojho ostatného príspevku si prečítaj čo si tu šplechla 9:46
  • 4. júna 2015 18:13:23 CEST
    Počul som už o tvojich bláznivých teoriách . Sklamem ťa . Niesom ten dotyčný a ty máš teda bujnú fantáziu.
  • 4. júna 2015 18:10:42 CEST
    Ty cus, uz sa ti to krati.
  • 4. júna 2015 18:07:52 CEST
    A tebe aby človek povedal svoje meno keď si tu schopná niečo takéto napísať ? Tebe uz niet pomoci.
  • 4. júna 2015 13:17:13 CEST
    a vidíš do ničoho nás nezatiahnu. len slabomyseľné drísty o nás môžu mať, alebo sa akože smiať, ale to je tak všetko. Rovnako to robil aj ten Lukáš S. a vieš čo som ti o ňom hovorila. Potom som sa zasmiala ja, že koho cce urážať, keď som ho vygooglila a mal 3000 euro dlh v zdravotnej poisťovni. že finančný žralok