Forums » Nekategorizováno

Podebatujme si o etike...

• 3. júna 2015 0:52:39 CEST
    Na xbdsm niesom už pár mesiacov a ani by som tam znova nešiel vzhľadom an adminov a pomocníkov . A to z princípu.

Tu na domine admin nereaguje avšak stačia mi reakcie čo som tu už dlhú dobu čítal aby som si dovolil poukázať na to že sa mi nezdá vhodné aby psychicky nevyrovnaný a zainteresovaný človek bol adminom takejto stránky pretože je možno len otázkou času kedy sa to zneužije. Tak či onak je špinavosť že superman teda superwoman alias zberačka informácií ako reba si tu verejne dovolí rozoberať niečiu prácu a iné súkromné záležitosti . Pretože na viac sa nezmôže a nemá.
  • 3. júna 2015 0:43:34 CEST
    sama aniž bych o to stála, jsem od některých jedinců dostala informace a upozornění na lidi, které ani neznám,ale evidentně působí v této společnosti.
    pracuješ i s tou možností, že se řeči a informace šíří jako vši a takový sběratel s nimi pracuje po svém.
    Potvrdil, nebo vyvrátil ti administrátor webovek tvoji doměnku, nebo jde pouze o informace z úst daných žen?
  • 3. júna 2015 0:34:31 CEST
    1. tých adminov je tam viac...ibaže tí nikdy na tých stretnutiach neboli, aspoň pokiaľ ja viem. a nikto z nás sa nezaujíma o cudzie súkromie. ani nikto, pokiaľ viem, nemôže pozerať druhým do súkromných správ. ani keby som ja mohla, tak by som to nerobila. ale to niektorí ľudia stále nedokážu pochopiť. to je posledné, čo k tomu poviem.
    2. nebudem adresovať konkrétne, ale isté osoby by mohli pochopiť, že sa s nimi NECHCEM baviť lebo by sa s nimi nebavilo ani moje okolie. Ich správanie sa mi bridí. Jediné čo chcem, nech ma konečne prestanú rozoberať. Také že "si na smiech" nerada to hovorím ale to je také "robotnícke".
    Aj mňa krivo obviňovali že som mors. Pritom tí, ktorí ju videli osobne, vedia, že to je blbosť. Dajte už pokoj...nech sa baví každý so svojimi priateľmi.
    3. Miculienka, ja sa s tou osobou nechcem baviť a stále to nechápe, tak asi najlepšie je aby si sa s ňou nebavila ani ty. Aj v tebe vidí len tú mors...
    4. osobné alebo teda súkromné informácie sú napríklad : IP adresa - čiže to bolo porušené s tou mors na xbdsm.sk a zatiaľ neviem či s niekým iným, adresa trvalého pobytu, meno a priezvisko, pracovisko, a podobné veci...pokiaľ viem, tak po ipčkách pátrali niektorí tu...
    5. stačí tak málo - keď sa určití ľudia vyhnú jeden druhému. Môžu spolu byť aj v jednej miestnosti, ale nemusia sa vôbec baviť. Len to niektorí ľudia tomu nerozumejú, že to že je niekto raz v bare, neznamená že každý ho môže vyhladávať, keď ho už asi nikdy v živote neuvidí. Aj celé toto provokačné vlákno...ach to je hrozné. Ani sem nebudem už pozerať.
  • 2. júna 2015 23:52:27 CEST
    Nespratníci... venujme sa téme čo vy na to .
  • 2. júna 2015 21:16:17 CEST
    ale no ták haf
    • 9 posts
    2. júna 2015 21:05:56 CEST
    no ved prave
  • 2. júna 2015 20:55:26 CEST
    nezabudla to by som si nikdy nedovolila veď ma poznáš vrr
    • 9 posts
    2. júna 2015 20:50:26 CEST
    haf si zabudla
  • 2. júna 2015 20:44:39 CEST
    rozhodol si nemôžem sa prieť a už som tichúčko haf
    • 9 posts
    2. júna 2015 20:41:40 CEST
    preskocis ...?
  • 2. júna 2015 20:34:44 CEST
    ja viem ale budeš zasa za hulváta ako sa cez toto prenesiem priateľu?
  • 2. júna 2015 20:33:26 CEST
    Som chcel poukázať že aká osoba má štatút admina kde dostať sa k správam a iným údajom je ako mať ich na tácke.

Admin by mal byť nezainteresovaná a vyrovnaná osoba a nie tákáto kôpka nešťastia
  • 2. júna 2015 20:29:35 CEST
    ANONYMITA???????????????? Ty rozpravaš o anonymite?? tak prečo na mna vyťahuješ osobne veci? na človeka ktoreho ale absolutne nepoznaš a nemaš ich odkial vediet????????????????? a na mojho priatela naposledy????? Ja som extremne pokojny človek. Ale toto je už nehorazne!
    • 9 posts
    2. júna 2015 20:25:39 CEST
    draha,vyjadrujem sa k comu,komu chcem a ako chcem....
    v tomto pripade znacne umiernene a skoro slusne
  • 2. júna 2015 20:21:14 CEST
    drahý prosím ťa nevyjadruj sa tak nevhodne k tej dáme...no no no
  • 2. júna 2015 20:18:18 CEST
    Na rozdiel od teba aké osobné informácie som tu ja zneužil ?

A riešiť ta ludia bohužial musia keďže sa nasáčkuješ aj tam kde ťa nechcú a niet asi jedného fóra do ktorého by si nepísala tie svoje nezmysli cez úroveň tatka lásky a kadečoho čo už každého nudí a utvrdzuje o opaku ako aj núti pochybovať o tvojom duševnom zdravý .
  • 2. júna 2015 20:16:53 CEST
    Ty si pomýlená.

Jedinú šikanu čo som tam zbadal bola v tvojej a morsinej produkcii voči tej čo múdro odišla a žije si svoj život reálne.
    A teraz si si z nejakého dôvodu zobrala na mušku Laislu .
    Tvojej lásky som sa ja nič nepýtal a ani som s ním nekomunikoval.

A zasa s tvojej straany nemorálne a neetické ohovorenie pána s nickom Mamradds na ktorého si tu vytiahla informácie ktore by si si mala nechať pre seba nanajvýš pre svoje priateľky na súkromný rozhovor .

• 9 posts
    2. júna 2015 20:16:27 CEST
    prosim Ta najdi si uz niekoho kto Ta riadne pokefuje a usetri nas od tychto svojich trapnych dokola sa opakujucich elaboratov
  • 2. júna 2015 20:12:18 CEST
    To ty tu zneuzivas osobne informacie ja len hovorim ze si nezelam aby mna riesili ludia ako si ty. Ako som povedala s ludmi ktori klamu a zatajuju veci nech uz maju dovody akekolvek - ja dp buducna neratam. Lebo TO by este.len neskor nastalo peklo
  • 2. júna 2015 20:09:49 CEST
    Daj aj jemu pokoj a laskavo sa ho nepytajte na mna. Ma uz nieco jednoduchsie kde sa nemusi naladit na inu vlnovu dlzku ale pokrok pride prirodzene(sice ani k tej sa nepriznal a normalne by isiel sem.k som nepovedala ze ma neoklame lebo to viem a odmietam nieco taketo robit). Hlavne som to zariadila tK by mi zase nevolal v slabych chvilkach ked sa boji zmenit prostredie a vyselektovat nevhodnu spolocnost. Ja uz mam tiez svoje starosti uplne ine. Sak taki uz boli co nas videli spolu a potom.zacali mi na xku vypisovat nechutne navrhy manipulacne ako ten mamraDs co mi uplne bolo z neho zle ze ma videl s nim a vyvolaval.ma po kavickach a potom sa vyjadroval na neho lebo sa ohodnotil zrejme ako.lepsi samec...tfuj...takychto ludi ktori si nevedia najst partnerku v realnom zivote a zneuzivaju stranky ako xbdsm aby obtazovali zeny...to treba obmedzit. Rovnako ako sme obmedzili zensku ktora zneuzivala xko na sikanovanie kazdej atraktivnejsej zeny ajo bola ona. Dalej su tam ludia ktori cez sukromne spravy pisu mladym dievcencom nenapadne navrhy aby im posielali videa zo skoly ako masturbuju...tak jasne ze na toto ta strNka sluzit nema. Ludia si tam v klude maju pozriet obrazky napisat s tymi priatelmi snktorymi chcu a to vsetlo so zachovanim anonymity.
    A ano konecne si pochopil ze sa spravam naschval tak aby ani na verejnosti sa ku mne nepokusala dostat kadejaka pakaz lebo potom sa snazia taki cloveka len vyuzit.
  • 2. júna 2015 20:08:14 CEST
    Napísal som dve ženské mená ale nenapísal som k nim nicky tak isto tu môžem začať vypisovať celý kalendár a nájse sa v ňom každý .

V podstate to môžem aj upraviť by si to pochopil aj ty ...

Zneužitie informácii štýlom aký ich tu či na xbdsm verejne využila rebeka či už šlo o informácie ktorè vedela od priateľov a zo stretiek ako aj o informácie príliš súkromného rázu podľa MŇA je takéto jednanie nemorálne a neetické a ak taká osoba eše o sebe prezentuje že je admin vrhá to ako na ňu tak aj na stránku ten najhorší možný dojem . Alebo sa to zdá len mne a pre väčšinu ľudí tu je podstatné len riešenie queera drunkena a jeho akcií ?!
  • 2. júna 2015 20:03:02 CEST
    Ďakujem nevšimol som si že sa tam vynechalo k čiže adminky ... neviem to už opraviť.
    • 9 posts
    2. júna 2015 20:02:02 CEST
    toto je lepsie ako smiechoty
  • 2. júna 2015 20:00:06 CEST
    A mas chybu v nadpise temy
    AdminY namiesto Admini
    • 5 posts
    2. júna 2015 19:59:07 CEST
    čo tu použila súkromné, čo sa nedalo z diskusií tu,alebo na xbdsm vydedukovat?

Jediný, kto tu použil čiastočne súkromné údaje si ty ...tým, že si tu dal verejne ich krstné mena,

Tažko môžem mať k tebe dajakú osobnú antipatiu, kedže neviem, čo si zač. Ale evidentne sa známe, kedže ty voči mne máš osobné antipatie.

Plus, keby si maličko pozorneji čítal, tak rebeka tu spomínala, že nemá prístup k osobným info, ked jej neveríš napíš priamo adminovi xbdsm. A u stránky dominy, súčasný admin už raz napísal, že nikomu adminské práva nedával a ani nebude dávat.

A ano, použil som CTRL C a CTRL V, pretože som chcel, aby si pochopil písaný text a wiki je písaná štýlom, aby to pochopili aspon trošku aj ludia tvojho raženia. ,-)