5. júna 2015 8:10:21 CEST
ani si ich nevšímaj už, vidíš že to sú len provokácie lebo sa boja že ja a slečna mors im vidíme do súkromia. najprv si dokonca mysleli že mors som ja, akože naštvalo ma to, proste oni nie sú schopní s tými malými mozočkami nič iné vymyslieť a v podstate sa nás boja. ibaže základná vec - my sa s nimi nechceme baviť. lebo nám stačí ich prejav a už na tom vidíš inteligenciu človeka... a ešte sa urážajú.
ibaže nechápu, že keď sem vulgárne píšu napríklad svoje sny o tom, aby hetero subo fajčil jej partnera, tak to vidí každý a nikto nemusí im ísť do súkromia, každý súdny človek sa takej žene vyhne, lebo to je vulgárne takto písať také intímne veci. a neviem čo na tom nevie pochopiť doteraz, že ja sa s ňou baviť nechcem, a furt tu hystericky škriekala. veď ani ten jej partner to nevedel pochopiť, že sa snažím s ním ukončiť konverzáciu lebo síce môže byť milý, ale nemám záujem sa s ním zbytočne zbližovať, dokonca sa ani nevedel podpísať do smsky a stále komunikoval flirtačne, bolo mi to nepríjemné, ale jak keby sa bavil s 13 ročným deckom bridilo sa mi to. potom si ma ešte pridá na fb, ako keby sme sa ešte mali nejak bližšie baviť...tam keď mi písal som na rovinu povedala že by som ho nechcela a na to že ale čo si hneď namýšlam že každý ma chce - no a komu vypisoval flirtačným štýlom ktorý ma len vyrušoval v práci a bridil sa mi? neviem niektorí ľudia to možno aj cítia, že sa s nimi pre niečo nechceme baviť, a preto sa nás potom pokúšajú urážať. nechápem čo nezabudnú na nás a čo nás riešia stále dookola, čo si nežijú svoj život so svojimi partnermi, veď vidia že my to hentak ako oni nechceme, tak neviem čo nás obťažujú stále