Forums » Nekategorizováno

Podebatujme si o etike...

• 3. júna 2015 15:11:34 CEST
    píše o množství nechtenych zprav,tak proč neříct v zárodku dost,hele nechci to číst-nebyla síla?Proč se to omílá na fóru a kdo si přihodí je za hrdinu.Najednou síla na lincovani je?
  • 3. júna 2015 15:10:08 CEST
    Kralovna sa so mnou bavila uplne normalne a ja s nou tiez. To ze som jej povedala ze je nevyrovnana bolo smerovane k jedinej invektive na mne znamu a pre mna vazenu osobu ktorej som sa zastala po jej neadekvatnom utoku. Predtym a vlastne ani potom sme vacsie konflikty nemali a da sa povedat ze sme sa vo viacerych ideach zhodovali. Nas konflikt bol len v nazore a bdsm sfere, ziadne spinavosti. Takze tak. S tebou to je ale uuuuuuplne ine kafe. Ty moju osobu riesis mimo bdsm a podla tvojich vyjadreni disponujes niektorymi mojimi osobnymi udajmi a nie len mojimi!!!. Toto som ja s Kralovnou nikdy neriesila. Tak ju do tohoto netahaj
  • 3. júna 2015 14:46:22 CEST
    skús si položiť otázku. oni ťa kontaktujú správami alebo ty ich? robíš to ty. teda úvaha o tom, kto s kým sa nechce baviť je irelevantná. o.i. s kraľovnou by si sa nemala veľmi porovnávať, medzi vami je dosť veľká priepasť, nie len intelektuálna ale aj osobnostná, rovnako ako medzi tebou a inými ženami tu. na druhej strane oproti takej mors máš pár bodov k dobru
  • 3. júna 2015 14:15:16 CEST
    Kráľovná sa nechce s nimi baviť tak je nevyrovnaná...ja sa s nimi nechcem baviť tak som nevyrovnaná. Dobre
  • 3. júna 2015 13:32:50 CEST

Na to na čo som chcel a potreboval som poukázal. Ako tu sama prezentovala dotyčná z jej reakcií je jasné každému že má nejakè psychické problémy ktoré sama nezvláda ale neprizná si to a pomoc nevyhľadá . A práve preto by podľa mña nemala mať prístup na tieto stránky ako admin nakoľko už aj v minulosti preukázala ako vie ponižovať ubližovať a vyhrážať sa teda dokopy šikanovať ľudí na týchto stránkach .
  • 3. júna 2015 12:43:15 CEST
    snaha márna chorí nepochopia...
  • 3. júna 2015 12:37:35 CEST
    Bohuzial nie su odtrhnute od reality. A ano, jednam v jej style uz, aby to pochopila. Mohol si si vsimnut uz za tu dobu co reagujem aj tu na domine, ze jednam s rozvaznostou a pokojom. Takze uchylenie sa ku krcmovemu stylu je uz krajna medz.
  • 3. júna 2015 12:23:14 CEST
    ale ja naozaj o nikom nechcem nič vedieť...ani som nič nezisťovala. stačí len z prejavu a vieš s kým si rozumieš a s kým nie. veď keď ja som rozprávala hovadiny stále tie isté, tak si tiež povedal, že radšej by si stupil na hrdzavý klinec. no.
  • 3. júna 2015 12:18:34 CEST
    ja som len chcel, že také krčmové vyhrážky odtrhnuté od reality tiež do úst dámy nepatria, ale skutočne nechám to na teba. dámu nerobia šaty a oblečenie, ale prejav a vyžarovanie. už som ticho, pobite sa v bahne.
  • 3. júna 2015 12:15:52 CEST
    To uz nechaj na mna. To bolo adresovane jej.
  • 3. júna 2015 12:13:39 CEST
    ale to ako sa správali tie ženy, sa správali tak preto, že boli s tebou a mali ťa radi. keďže ja s tebou nie som a ani nikoho odtialto nechcem, tak sa správam opačne :-D
  • 3. júna 2015 12:09:22 CEST
    nemáš to ako riešiť, lebo kým jej nedokážeš trestný čin, tak to bude max priestupok za 33e a trestný čin so sadzbou 1-5 rokov jej nedokážeš, lebo by muselo prísť o poškodenie tvojho dobrého mena, teda by si musela dokázať akým spôsobom došlo a o čo si konkrétne prišla týmto konaním, ako aj preukázať, že dotyčná vedela a bola oboznámená čo svojím konaním spácha, čo nebola, takže konala nevedomky. teda sa legálne v tomto prípade nemáš ako brániť, keď myslíš na iné spôsoby, tak je na tiež nejaký zákon, vyhrážanie, zastrašovanie a pod. ale veď to snáď vieš celkom určite sama, ja nie som právnik ale drevorubač.
  • 3. júna 2015 12:04:18 CEST
    keď niečo chceš skutočne skončiť, tak to skončíš a nebudeš dookola niečo opakovať a živiť to.

teraz už nie, ale keď som bol mladý, tak som mal okolo seba hrozne veľa modeliek, skutočne pekné baby a žiadna, skutočne žiadna nerozprávala toľko o obťažovaní a neviem o čom. úplne normálne baby, skôr hovorili o tom, ako môžem žiť v takom neporiadku, že so mnou ani prasiatko nevydrží a stále sa zaujímali, kde mám niečo na umývanie riadu, že to umyjú za mňa. tým chcem povedať, že niekde v tvojej hlave je krutá chyba, keď sa stále hrabeš v starých hovnách, stále vyťahuješ tie isté veci, lebo buď ťa záujem mužov podvedome veľmi teší, alebo neviem čo... skutočne pekné a žiadané baby sa takto nesprávajú, ani inteligentné nie... bolo by fajn, keby si sa porozprávala s nejakým odborníkom, na začiatok by možno stačil psychológ.

ja som zlý, mňa nenavidia úplne všetci, lebo každému poviem čo si myslím. keď má niekto fajn názor, tak mu to napíšem, keď nemá tak o pár minút ho idem zakopať pod čiernu zem, ale veľa z toho, čo ti tu muži píšu, je pravda akurát ti to nevidíš. žiaľ.
  • 3. júna 2015 12:01:02 CEST
    A odkial ty vies moje potom ked ich vytahujes???????? Ja som ta niekedy riesila????? Ja ta mam uplne v pazi, ZATIAL! Ale varujem ta mlada dama, ak sa dozviem ze si nedrzala jazyk za zubami a bude to mat nejaky nasledok, budem to riesit! Nie len ty mas rodinu a priatelov.

PS: pisem to sem lebo slecna neodpisuje na SS a netusim ci ich cita!
  • 3. júna 2015 12:00:28 CEST
    Ja si myslím, že hlavne je tu na smiech to, ako si ľudia náročky vytvárajú duplicitné pseudonymy pod zámienkou osočovania, koľko krát aj vlastných kamarátov, pričom sa neštítia koľko krát, pohádať sa sami so sebou len za účelom aby nik nezistil, kto sú vlastne zač. I keď po čase sa každý ukáže a štýl písania jednoducho nepustí, každý rozumný človek časom zistí kto sa za falošným pseudonymom skrýva a ten dotyčný má mnoho krát ešte tu drzosť popierať že je to on. Nebudem sa vyjadrovať konkrétne, nemám v pláne nikoho obviňovať a ohovárať. Len sa mi takéto správanie prieči a je pre normálneho priameho človeka až nepochopiteľné.
  • 3. júna 2015 11:54:59 CEST
    v podstate, musím súhlasiť. treba aby to niekto skončil. ale aj ty sám vieš aké to je keď sa s niekým nechceš baviť a ten človek stále ide a ide... keby som si tak ja zisťovala tvoje meno? ale rozumiem čo mi chceš povedať.
  • 3. júna 2015 11:50:07 CEST
    ja ani neviem kto to je...tu sa človek baví s kamarátmi o filmoch...a oni sa stále boja že ja chcem ich súkromné informácie. keď pritom oni idú po mojich. Ani neviem doteraz kto je to ten Asertiv
    ani nechcem...
  • 3. júna 2015 11:49:24 CEST
    pamätáš, keď si mi tiež sama od seba prezradila nejaké veci, na niektoré osoby bez toho, aby som čokoľvek zisťoval alebo pýtal sa? rovnako sa mohol dozvedieť aj tvoje meno, bez toho aby bol zvedavý. presne to isté platí na teba, čo som aj jemu vytkol. sama nemáš základné spôsoby a hovoríš o iných.
  • 3. júna 2015 11:47:03 CEST
    Ukončite tieto nezmyselné, bohapusté škriepky, je to akurát tak na smiech. Ak máte niečo na srdci z čoho sa potrebujete tak urgentne vyrozprávať, napíšte si to v ss, alebo potom treba ísť do takej ordinácie, že psychologická poradňa. :) Nič v zlom, ale všeobecne vyťahovať súkromné informácie je neakceptovateľné, neprijateľné a spoločensky odsudzované. Netreba sa tu zbytočne osočovať a obviňovať, aj tak je tu tých hádok nadostač. :)
  • 3. júna 2015 11:30:22 CEST
    a jeho zakladateľ sa tu toľkokrát usvedčil...a zisťuje si niekoho meno a neprezradí svoje? to akože čo je? tak potom sa ničomu nečudujem...nechcem povedať koho mi to pripomína ale meno toho grázla som sa tiež dozvedela až po pol roku. to títo ľudia nemajú základné spôsoby.
  • 3. júna 2015 10:47:41 CEST
    je TEBE moje meno?
    alebo komukolvek? hlavne takým ktorým by som ho nepovedala?
    a prečo ma oslovuješ mici? tak ja som tupá a nevyrovnaná? že mici, že reba...kokos...no to je sila toto
  • 3. júna 2015 10:46:30 CEST
    Do môjho fb sa ani starať nemôžeš nakoľko nevieš ani moje meno narozdiel od toho že ja tvoje viem . Čo však neznamená že fb mám . Pre tvoju spokojnosť ti prezradím že nemám nakoľko ho nepotrebujem .

A mici mám 28 rokov vraj je to vek ktorý sa označuje za mladosť takže tak.
  • 3. júna 2015 10:42:33 CEST
    Je to stary prďala
    • 9 posts
    3. júna 2015 10:36:27 CEST
    keď sa vôbec nepoznáme, ja som s tebou v žiadnej krčme nesedela.
    ja som ti to napísala preto lebo sa oháňaš mojím facebookom do ktorého ťa nič! ja sa do tvojho nestarám
    daj mi pokoj...
    • 9 posts
    3. júna 2015 10:33:58 CEST
    Tak sa bav s nimi a nevypisuj ss úrovne 4cenovej skupiny....
    Neviem či si čítala odpoveď,tak.....
    Pekný deň aj ja Tebe prajem....