Forums » Nekategorizováno

Podebatujme si o etike...

• 3. júna 2015 10:31:43 CEST
    To že aj mne si napríklad napísala 3 ss bez mtoho aby som ti ja kedy čo napisal alebo odpísal nehovorím o prípadoch kedy ľudom vypisuješ mnohonásobne viac bez toho aby s tebou tí ľudia chceli čokoľvek mať . Tvoje bláboly sú už známe všetkým ...
  • 3. júna 2015 10:29:02 CEST
    už na prvý pohľad, že sa s ním nechcem baviť...
    alebo mi posiela všelijaké pokusy o zoznámenie o ktoré NEMÁM a NEBUDEM NIKDY MAŤ záujem
    alebo nechápe, prečo niektoré veci sú tak, ako sú - tak v tom prípade sa toho človeka potrebujem zbaviť a nejaká reakcia ma už nezaujíma, keď si šance vyčerpal

TAK KTO je tu tupý keď také samozrejmosti nechápeš? keď mám svoj okruh známych budem sa baviť len s nimi, aby ma neobťažovali sexuchtiví zúfalci.
    čo je na tom nevyrovnané. kokos...
  • 3. júna 2015 10:22:07 CEST
    Kde som písal že JA som ti okomentoval niečo a že mňa si si pridala na fb ? Stále to vo svojom príspevku nevidím len som uviedol čo viem .

Sama sa zamotávaš keď sanajprv pýtaš kto som a vzápätí tu píšeš že ťa to nezaujíma . Tak neviem kto si tu serie do huby .

A áno o tvojom blokovaní správ tu všetci azda vedia keď ty si jediná kto môže ľudí obťažovať ss vo veľkom počte bez nejakej reakcie a ak náhodou by aj chcel niekto reagovať nemôže pretože niekto tak tupý a nevyrovnaný ako ty sa pred inými nazormi ako vlastnými bráni blokovaním .
  • 3. júna 2015 10:16:23 CEST
    a čo riešiš môj fb keď ja neviem ani tvoje meno ani som ho nechcela vedieť. Tak a už sa zamotávaš...sám sa vyflaskáš vymlaskáš :-D
  • 3. júna 2015 10:15:16 CEST
    A inak stať sa tvojim fb priateľom je také jednoduché . Stačilo dávnejšje okomentovať niečo kde si sa aktivizovala a zrazu žiadosť o fb a to si človeka ani nepotrebovala poznať . Zrazu aká zmena hlavne potom ako sa ty ľudom cpeš a hneď prezentuješ aká si s nimi best friend .
    No, tak čo ťa mrzí? že teba som si do priateľov nedala? to že má niekto facebook vôbec neznamená že hocikto mu môže hocičo :-D to je Bananistan táto republika. Preboha načo by boli mne súkromné informácie o luďoch ktorí mi nemôžu ani poslať SS lebo to mám tak nastavené? Načo by som ja chcela ich osobné info keď mi dvoma troma vetami dokázali že nie sme naladení na rovnakej vlne, a načo ich budem ďalej riešiť keď sa mi takí ludia bridia - lebo ONI zisťujú na druhých blbosti, a ešte sú aj promiskuitní čo sa mi človek automaticky zhnusí...a mňa proste nedotkne sa taký. je mi jedno že takí si robia posmešky, nech majú aspoň radosť, nech žijú najlepšie ako vedia.
  • 3. júna 2015 10:03:37 CEST
    Prečítaj si ma znova ja som nenapísal že JA som ti niečo okomentoval ...

Mimochodom nemám času tu byť nonstop pretože táto stránka nieje pre mňa dôležitejšia ako reálny život a ak ste si nevšimli je bežný pracovný deň
  • 3. júna 2015 9:44:41 CEST
    ...no lebo mu to oplatila rovnakou mincou
  • 3. júna 2015 9:42:19 CEST
    priznaj sa mi aspoň do ss :-D
    1. ja nechcem na nikoho robiť dojmy, ja žijem v prvom rade pre seba so svojim okruhom, práveže mi neželaná pozornosť vadí :-D
    2. nie si môj priateľ na fb ani nikde? tak tam bude pes zakopaný :-D veď si povedal že si okomentoval niečo kde som sa aktivizovala a už to išlo :-D ani nevieš, čo si týmito výrokmi prezradil - nie však o mne, ale o sebe :-D
    3. koho ja mám omrzieť :-D poviem to slovami Dary Rolins. Raz jej napísali do telerána otázku, prečo je taká p... a ona na to odpovedala že no lebo aj som :-D a potom dala na fb taký status "Boha, na čo si ma všímaš!" mne sa tiež kedysi nepáčila a neriešila som ju, všímam si ju až teraz, keď sa mi páči :-D
  • 3. júna 2015 9:18:31 CEST
    je len moja vec...takisto druhí nech si robia čo chcú...ale nie so mnou :-D
    so svojimi partnermi a partnerkami a do toho sa já starať nebudem :-D
  • 3. júna 2015 9:15:44 CEST
    Asertiv (133)
    03.06.2015 08:58 Rebeka zaujímavé
    Nechcela si ma ignorovať ?

A inak stať sa tvojim fb priateľom je také jednoduché . Stačilo dávnejšje okomentovať niečo kde si sa aktivizovala a zrazu žiadosť o fb a to si človeka ani nepotrebovala poznať . Zrazu aká zmena hlavne potom ako sa ty ľudom cpeš a hneď prezentuješ aká si s nimi best friend . Vo vytváraní dojmov si dobrá ale len na chvíľku . Preto asi aj toľko tvojich nickov už padlo že ? Koľko si ich mala a vždy si rýchlo ľudí omrzela tak si sa stiahla a potom sa znova objavila...
    /toto nech tu zostane, a zmažem to až keď sa mi priznáš, kto si :-D/

Ako vieš že som toho človeka nepoznala? :-D to je skôr neopatrnosť toho človeka komentovať hocičo :-D
  • 3. júna 2015 9:14:57 CEST
    Že ja niesom tvoj priateľ ani na fb ani nikde inde . Len poukazujem na to v čom si ty taka opatrná vlastne úplne neopatrná .
  • 3. júna 2015 9:06:55 CEST
    Uz by si to aj mohla vediet :)
  • 3. júna 2015 9:05:22 CEST
    tak už sa nám to odhaľuje... no povedz že mi kto si
  • 3. júna 2015 8:58:09 CEST
    Nechcela si ma ignorovať ?

A inak stať sa tvojim fb priateľom je také jednoduché . Stačilo dávnejšje okomentovať niečo kde si sa aktivizovala a zrazu žiadosť o fb a to si človeka ani nepotrebovala poznať . Zrazu aká zmena hlavne potom ako sa ty ľudom cpeš a hneď prezentuješ aká si s nimi best friend . Vo vytváraní dojmov si dobrá ale len na chvíľku . Preto asi aj toľko tvojich nickov už padlo že ? Koľko si ich mala a vždy si rýchlo ľudí omrzela tak si sa stiahla a potom sa znova objavila...
  • 3. júna 2015 8:53:27 CEST
    prestaň o mne šíriť nezmysly...na nikoho ja nič zisťovať nepotrebujem. ja som si sama vyhádzala nevhodných ľudí z priateľov, a to že ma potom obťažovali, to je iná vec. na nikoho nemám záujem nič zisťovať a s istým okruhom ľudí - nebudem menovať - nechcem mať v tomto, ani v budúcom živote nič spoločné. ani s tebou, neviem kto si, ani raz som ťa nevidela
    hasta la vista baby
  • 3. júna 2015 8:51:58 CEST
    Na to že so mnou nechceš komunikovať a na mňa reagovať neposielaj mi súkromné správy s ohováraním osôb ktorým ty nesiahaš ani po kotníky. Si bescharakterná obluda a nie žena .
  • 3. júna 2015 8:49:31 CEST
    Informácie ktoré som tu ja napisal nemam zo sukromných správ v tom mám svedomie čisté . Za ďalšie nechcem a nemám anbíciu byť akýmkoľvek adminim preto tvoj príspevok v jednej časti pre mña nemá zmysel.

Poukázal som len na dve ženy rebu a mors ako tu pracujú za účelom získavania informácií o ľudich ktoré neskôr využívajú vo verejných fórach aby niekoho pošpinili a také osoby ako oni dve sa adminsky spolupodieľajú minimálne na tvorbe xbdsm. Tým pádom je moja mienka o takej stránke niekde úplne inde.
  • 3. júna 2015 5:54:04 CEST
    Takze pre vsetkych, ja niesom mors.bodka.
    To ze mas nejaky problem sam so sebou,to zas nepotrebujeme riesit cela domina.sk.
  • 3. júna 2015 4:56:53 CEST
    keď sa niekto s niekým nechce baviť, tak si bude za tým stáť a nebude odpovedať na nič, absolútne na žiadne provokácie o nepobozkanosti,nevyrovnanosti, a ani na iné provokačné reči.
  • 3. júna 2015 4:15:10 CEST
    Ked tu moje sukromne informacie+krive obvinenie zverejnuje MORS - po novom Miculienka (nechapem, ze ju tu niekto este toleruje, ked vytvara stale nove a nove nicky), tak to je vsetko ok? Doteraz svietia na fore a ako vidim, tak ste sa do toho neobul nikto, ze preco to zverejnuje uz trištvrte roka a vsemozne sa snazi namotat ma na hadku. A zrazu sa teraz vsetci budete ohanat sukromim? Doteraz ste mali vlciu tmu vsetci????

A admini spia....
    • 2 posts
    3. júna 2015 1:27:11 CEST
    Osobne veci... v zasade by sa tomu mal vyvarovat asi kazdy a nie len admin. Jedinec na webe stoji sam za seba aale admin reprezentuje celi web, jeho majitela, strategiu a v neposlednom rade aj zisky takze skuste si precitat nejake best practices na webe ako vyzera praca admina a co je jeho proces ktory ma sledovat.
    Asertiv a Rebeka, prave teraz by som vas ako adminov napriklad vobec nechcel a v ramci web bontonu by som varoval pred vami spriatelene a partnerske weby. Zverejnovanie akehokolvek obsahu sukromnej komunikacie povazujem za hriech a taky clovek aj na fyzickom stretnuti posoby pre mna nedoverihodne. Zrejme ak by slo o veci intimnejsieho charakteru, nevpustil by som ho do vnutra aby nepredstavoval riziko pre ostatnych.
    Kto ste admin tak si prejdite etiku pretoze uz vtom nieste samy a poskodzujete aj meno administrovanej stranky. Nebudte sebci. Tie informacie vam nepatria!
  • 3. júna 2015 1:25:34 CEST
    chápu pohoršení nad zveřejňováním soukromí.ale co je tvým cílem?
    vyvolat nedůvěru vůči webu tvrzením, které zřejmě nemáš potvrzené, nebo poukázat na to, že někdo porušuje etické "kodexy"
    Poslední týdny se tu množí dost zásadní obvinění různých druhů a s každým z nich vznikají další nové a nové nicky hrdinů.To asi nikam stejně nepovede.
  • 3. júna 2015 1:01:38 CEST
    Nenapísal som nič čo by tu ona sama o sebe toľko krát neomielala dookola.
  • 3. júna 2015 1:00:37 CEST
    vidíš a zase hlúposti vyťahuješ, rodinu spomínaš. tak niečo na nej kritizuješ a potom urobíš to isté. pri tom tvrdíš, že je psychicky nevyrovnaná, to ináč si myslím aj ja, ale keď sa považujem za niečo viac, tak nenapíšem na ňu niečo podobné, lebo potom plávam v tom istom bahne...
  • 3. júna 2015 0:56:11 CEST
    Áno pri tebe používam robotnícky štýl aby.som mal istotu že tomu porozumieš .

Nieje totiž hanba ak je niekto robotník . Hanba je ak sa niekto správa ako Ty a ešte si tu sama ide vypisovať aka je to baba na úrovni a my všetci ostatní sme kkti a čvarga. Úbohá zatrpknutá nepobozkaná reba.

Nehanbím sa vyhrnúť si rukávy a pomôcť svojim zamestnancom s hocičím aj keď sa zašpiním . Zato ty si horšia ako oni . Nič si nevieš vážiť a keby nebolo tvojho ocka si len priemerná sivá myš .