Forums » Nekategorizováno

Podebatujme si o etike...

• 4. júna 2015 10:09:50 CEST
    Nechaj tie chrumky tak a bez na podium.
  • 4. júna 2015 10:08:52 CEST
    uz to zacina, pockaj chvilu idem si pre stolicku a chrumky, ked zacne to divadelne predstavenie "margita a besna", nech sedim v prvej rade
  • 4. júna 2015 9:53:15 CEST
    Kto by tam nasiel teba?
  • 4. júna 2015 9:49:00 CEST
    kto by tam teba hladal...
  • 4. júna 2015 9:46:59 CEST
    To ze sa vyhrazaju kadecim je len odpoved na to,ako hlboko klesli a nevedia sa vysplhat na nasu uroven.
  • 4. júna 2015 9:30:29 CEST
    prečo by sa mali normálni ľudia zmazávať pred indivíduami? veď nič zlé nerobíme. ono doba stále napreduje, pred 20 rokmi boli iné problémy, a ako sme pokročili aj keď ako zle z môjho pohľadu vtedy stav spoločnosti vyzeral. len sa nenechajme stiahnuť na ich úroveň lebo tam na začiatku sa mňa snažili, niektorým tým veciam čo povedali ani neverím, a keby aj, tak je mi jedno čo si hentakí ľudia myslia. už to nie je moja starosť, hento, vieš čo.
  • 4. júna 2015 9:27:05 CEST
    Ake ubohe, to tu individua nemaju co robit,len rypat sa na fb? Hehe. Mna tam nenajdete ani ked si namornicky uzol na cicine urobite.
  • 4. júna 2015 9:23:34 CEST
    veď sa oháňal tým že pozná môj fb...šak to je uplne choré. ja nikoho nezisťujem, ja mám svoj život, nepotrebujem očumovať jak spodina...môže si mať niekto vedla mňa aj p... na stole.
  • 4. júna 2015 9:03:58 CEST
    ty máš jeden vzácny dar. úplne minúť pointu a kecať o inom
  • 4. júna 2015 8:56:09 CEST
    Vedla mna ked bude niekto aj holy behat bude mi to jedno. aj v tom.vyklade kwd bude
  • 4. júna 2015 8:52:09 CEST
    Najvyssi a uznavany. Dakto z vas,gágajov.
  • 4. júna 2015 8:43:25 CEST
    samozrejme, jedným slovom nejaký orgán
  • 4. júna 2015 8:42:10 CEST
    Ok ok ok,ale odovzda mi ho len overeny,okruzkovany certifikovany clen komunity.
  • 4. júna 2015 8:40:41 CEST
    ešte, že si medzi nami a držíš to tu nad vodou svojím nonšalantným prejavom, šarmom, prehľadom a empatiou tebe vlastnou. navrhnem komunite, či by ti nemohli udeliť nejaký diplom alebo certifikát.
  • 4. júna 2015 8:34:23 CEST
    A tak ja mam pocit,ze gro z ucinkujucich na tejto webpage sa minulo povolanim-ak dake vobec maju. Len sami psychologovia,mentori, znalci, udavaci,volavky,prostituti, tretotriedni spisovatelia literarnych brakov a silno vedeckych elaboratov.
    • 13 posts
    4. júna 2015 8:26:26 CEST
    ... že povedal mi, že som dáma a ja neviem čo to je, tak som mu hneď vynadala ako opitý pohonič, nech si nedovoľuje
  • 4. júna 2015 8:15:24 CEST
    Podaktori by potrebovali klepacom po hlave.
  • 4. júna 2015 8:12:18 CEST
    Seriem na povest, povesti si citajte v rozpravkovych knizkach. Takych bájkarov a gágajov ako ty s chabymi nervami je na nete neurekom. Nevyjadruj sa prosim ta k tomu kto je a kto neni dama. Taku si este v realnom zivote nestretol,tak nevies. A nepi tolko kavy,aj z tej mozes trepat take nezmysli,daj si cistej vody.
  • 4. júna 2015 8:09:05 CEST
    neboj, držím sa hesla, že dobrá povesť dámy (teraz som vypľul kávu, lebo ty máš od nej ďaleko ako ja od tatka šmolka) častokrát závisí od schopnosti muža mlčať. tak nehulákaj a netrep blbosti, lebo som síce úplne milý, zlatý (kecám), ale mám slabé nervy
  • 4. júna 2015 8:04:54 CEST
    Trdlo ale ja toto uz fakt nemozem brat jak vyhrazku. Pokial mi nik nedrzi noz pri krku,ostavam kludna ;) a zivot ide dalej.
  • 4. júna 2015 8:02:59 CEST
    s tebou som viac včera večer písal ss ako s ním, teda podľa tvojej logiky by som mal byť s tebou najväčší kamarát a nevrieskaj po mne, lebo prezradím kto si.
  • 4. júna 2015 7:58:58 CEST
    Hrozne trdlo,ty co si s nim po vymene ss vo vcerajsich nocnych hodinach ten najvacsi kamarat?
    Tiez mi zacinas tymito tvojimi komentmi a kritikou na kazdy brept pripominat toho truhlika.
    Nakoniec, uz beztak je tu za hlásnu trubu a aktivneho blbca.
  • 4. júna 2015 7:57:14 CEST
    Ako som povedala, ohana sa,ze neni znamy, ja som napisala, ze sa to velmi lahko moze zmenit.
    Ani nema tusenie,ze uz to robi. Detaily neprezradim. Tebe vsak napisem ktoze to je.
  • 4. júna 2015 7:54:18 CEST
    už prestaň, lebo skutočne čím dlhšie píšeš, tým sa viac zahrabávaš. to že niekto zverejní svoje info na fb znamená, že tam môže sliediť hocikto, lebo máš nastavené súkromie, info ktoré chceš zdieľať s verejnosťou, s priateľmi alebo má byť viditeľné len pre teba. o.i. iná situácia je kradnutie obsahu, fotiek a naásledné šírenie, to je minimálne nemorálne.

príde mi to rovnako absurdné, ako keď by si sa postavila do výkladu a začala hulákať, že to že tam stojíš ešte neznamená, že si ťa má niekto obzerať.

• 4. júna 2015 7:49:18 CEST
    Z tych dristov o podpore chlapa a laske si nic nerob. On je taky kecalek jak co som ti vravela o tom Lukasovi S. A pritom pravda moze byt uplne inde. Ani takymto ludom nemusime nic dokazovat ba naopak vsetko cenne pred nimi chranit. Dufam ze ja nevychovam takehoto psychotickeho manipulatora