Forums » Nekategorizováno

Podebatujme si o etike...

• 2. júna 2015 19:19:22 CEST
    čo si dnes úpal dostala? to nie je goro ani náhodou, teda keď má byť goro gandalf. choď si dať prosím paralen a obklady na čelo. v prípade, že goro nie je gandalf, tak si dám obklady ja
  • 2. júna 2015 19:18:41 CEST
    Ako tebou ohrdnuta zena Ti davam plne zapravdu

• 2. júna 2015 19:17:44 CEST
    Gora to naplna.
  • 2. júna 2015 19:13:50 CEST
    pozri netvrdím že nemáš pravdu, ale keď chceš nejaké hodnoty alebo morálku vyznávať, tak nikdy sa nesprávaj tak ako tí druhí, či už je to rebeka alebo ktokoľvek iný. niekto raz povedal, že dobrá povesť ženy závidí väčšinou od schopnosti muža mlčať. osobne sa držím hesla, že žiadna žena ma nikdy nemôže tak uraziť, aby som začal na ňu vyťahovať veci z pošty, alebo iné súkromné veci. radšej skloním hlavu a poviem si, že to nie je podstatné. nevidím dôvod na čo sú dobré také prestrelky na fóre.
    • 13 posts
    2. júna 2015 19:11:12 CEST
    Ibaze o tom som sa tiez uz radila s rodinou ci mu to mam zdvihnut ked mi z tej akcie 3x volal. To som si tiez vymyslela? Takze toto myslis tym odmietnutim? Ibaze som to ukoncila ja :-) lebo inak by to bolo len motanie v kruhu...na blbosti nech si najde niekoho ineho co som vravela uz od leta a definitivne som to povedala pred pol rokom - stara tema. No a tak to je tak ked niekto chce byt zadobre s kazdym ani nema vlastny nazor a len caka ako sa veci vyvinu. A nevie pochopit ze iste veci su nezlucitelne. Nuz...s kym sa clovek bavi, taky je...ale je inteligentny len nevie nic o zivote takze verim ze zivot ho nauci to co este nevie.
  • 2. júna 2015 18:59:53 CEST
    By som chcel vidieť tých tvojich priateľov ktorými sa oháňaš keď väčšina pri tvojom mene len cukne a zrazu je všetko inak. To čo ty prezentuješ navonok je len tvoj pohľad na vec . Druhá strana sa na to totiž pozerá úplne inak a si všetkým len na smiech . Viď príklad tvojej lásky z východu ... podľa teba romantika podľa neho vymyslené peklo. Zaujímavé .
  • 2. júna 2015 18:58:39 CEST
    Ved pisem ze este to moze byt G.
  • 2. júna 2015 18:54:25 CEST
    podľa mňa to nie je shadowlight...
  • 2. júna 2015 18:54:00 CEST
    intrigy robila na xku jedna taká...nebudem ju spomínať.
    odmietnutie chlapa? to akože myslíš seba? veď neviem kto si.
    no svojím jednoduchým myslením nevieš prísť na nič iné. stredobod pozornosti nechcem byť a už iste nie tvojej.
    ako si ja zariadim svoj čas, je moja vec, a ja sa tu bavím so SVOJIMI priateľmi, tak ja neviem, čo si ma všímajú takí, s ktorými sa baviť NECHCEM
  • 2. júna 2015 18:50:09 CEST
    Shadowlight, ty sa nehanbis?
    Este to vypada na Gora.
  • 2. júna 2015 18:47:28 CEST
    Je mi úplne jedno.

Tak ako ty tu celé dni nič iné nerobíš len spamuješ a prudíš uži si aké to je byť stredobodom pozornosti. Veď o to ti vlastne ide.

Tvoje dotknuté ego nevie spracovať odmietnutie chlapa chlapov a ľudí . Len o tom to je . Že nezvládaš reálny život a tu si to kompenzuješ intrigami . Tak ti trošku naservírujem vlastnej polievočky.
  • 2. júna 2015 18:45:23 CEST
    Sa smejem,ale uz to vypada na poriadny rehot :D
    Asertiv alias Shadow tu piskuje o etike!
  • 2. júna 2015 18:44:39 CEST
    aby si šíril o mne nepravdivé informácie.
    nemám záujem sa dostávať do súkromia iných.
    a neprajem si aby si sa staral do mojej rodiny ani do mňa.
    ani nikto iný.