Forums » Nekategorizováno

naprava nenapravitelnej subinky

• 5. júna 2015 12:46:27 CEST
    Tohle už není o tom že jsi sub a on dom. Teď už je to hlavně o komunikaci, netlačit na něj a dát tomu čas.
    Ale neřekla jsi nám vlastně nic konkrétního, tažkže se fakt nedá říct co a jak.
  • 5. júla 2015 10:00:36 CEST
    Pravda je len jedna..?,,
    ťažká psychologickoetická definícia,
    Zhrnuté = nič sa nejaví zlé a nepravdivé tým ktorí vládnu silou postavenia,
    Dnes mám pravdu ja lebo sa pozerám na danu vec zozadu,
    Zajtra má pravdu oponent pretože vidí veci spredu,
    O mesiac má pravdu sudca ktorý vobec nič nevidel ale rozhodol.
    A pred nebeskou bránou si svoju pravdu všetci možu strčiť do......rusuturu,,
  • 5. júla 2015 7:05:37 CEST
    ja mam doma drevenu kozu keby si sadla na nu s nohami vo vzduchu a ruky jej sputam za chrbtom urcite po 30min bude poslusna tomu ver koza ma ostru hranu a celou vahou ked na tom si posedi od bolesti ti urobi cokolvek aj ked znasa dobre bolest hodinka ju urcite presveci
  • 7. júna 2015 14:48:51 CEST
    možná tak v matematice a i tom se občas vedou dalekosáhlé diskuze.
    Pravdu můžou mít dva hádající se lidé, protože pravda je často subjektivní pocit :) a neexistuje žádný soudce, který by rozhodl či pohled na věc je správný a čí je špatný.
  • 7. júna 2015 1:27:32 CEST
    aj ja to stále hovorím. to už čo sa komu ako zdá, keď nemá o tom dosť informácií, to je druhá vec.
  • 7. júna 2015 1:26:46 CEST
    ale ja tých dvoch mám rád, lebo ona ho tak neskutočne milo, vtipne ale dosť kruto zhadzuje, keď má náladu, alebo keď sa na neho hnevá. akurát skutočne nechápem, či má voľno teraz dunčo a prišiel tu akože rýpať alebo ho poslala vmoci. to druhé by ma asi sklamalo, že to robí
  • 7. júna 2015 1:23:15 CEST
    Koukám, sousedovic Punťo dostal zas jednou pořádnou pantoflí po držce
  • 7. júna 2015 1:13:12 CEST
    ja len stále rozmýšľam, či sa tu chodíš strápňovať z vlastne iniciatívy, alebo ťa tu pošle vmoci, aby si rýpal. tak ona napíše, že sa dá rozísť s vlastným názorom, čo je úplne akceptovateľné, lebo každý môže mať vlastný názor, pohľad na danú vec, výklad javu ale to nemení nič na tom, že pravda je len jedna. skutočne nemám chuť o tom s tebou polemizovať, lebo si taký neurotický ratlík štekajúci za plotom, akurát pevne verím, že to robíš z vlastnej iniciatívy a nie na "príkaz". fakt netuším, čo by bolo horšie
  • 7. júna 2015 0:39:15 CEST
    že prý pravda je vždy jen jedna :D
    to je mi zase nějaká novota. Jak to může vůbec někdo říct?
  • 6. júna 2015 20:57:48 CEST
    Tú výhybku na slepej koľaji by som bral, no nikto mi ju len tak nepridelí.
  • 6. júna 2015 20:44:51 CEST
    Čuô?
  • 6. júna 2015 20:23:15 CEST
    No,,,??,,ja som nejak nikdy nemal bobky z hviezdičiek,,,šak preto su zo mna spolužiaci čo su na polícii a kriminálke na nervy,,, ,,
    Myslel si náčelníka železničnej stanice,,?,,,,,či už len výhybky za stanicou,,?,,,,na slepej koľaji,,?,,
  • 6. júna 2015 15:27:48 CEST
    pokiaľ nad Tebou nestojí policajt a nechce Ti dať pokutu. Asi by som mu to nehovoril.
    Okrem toho, čo ma povýšili na náčelníka stanice, si dávam na Teba veľký pozor.
  • 6. júna 2015 13:36:04 CEST
    Ten nadpis mi evokuie čierny humor štýlom,
    Poľudštenie lampasáka a policajta na obraz človeka,,,,
    Ale ako vtip to ujde,ten nadpis,
  • 6. júna 2015 7:16:33 CEST
    V niektorých krajoch západne rieky Moravy, keď chodia mládenci s pomlázkou, si babu najprv veľkou drevenou šublerou zmerajú cez boky, aby vedeli koľko rán jej majú udeliť.

Tak bacha, aby to nebolo takéto váženie.
  • 5. júna 2015 17:38:02 CEST
    ale som schopný si veľa vecí priznať. ja som nikdy netvrdil, že som neomylný. lenže pravda je len jedna. nie je tvoja alebo moja pravda. môžeme mať odlišné názory, teda sa môžeme rozchádzať s pocitom, že sme sa nedohodli, cháp to tak, že si nedokázala spracovať, pochopiť a prijať moje argumenty (žartujem).

• 5. júna 2015 17:34:07 CEST
    nie, nemusíš nič rozoberať a odpovieš spôsobom akým som odpovedal ja 17:16. stačila mi skutočne taká odpoveď, teda nie taká ale podobná. ale som rád, že už sa konečne chápeme.
  • 5. júna 2015 17:32:40 CEST
    chtěla jsem se dozvědět tvůj názor a proč ho máš.nevím proč musíš všechno tlačit přes uznávání pravdy.I na konci konverzace může každý odcházet se svým názorem-odlišným.Nejde o soutěž.Pokud jsi to schopný přiznat.
  • 5. júna 2015 17:31:13 CEST
    Som chcela odpovedat na tvoju otazku tak tuusim rozoberat nas vztah leno opisat tromi slovami sa to neda... a to sa mi nechce a ami to nechcem
  • 5. júna 2015 17:28:01 CEST
    Skir sme sa nepochopili... v tom "lebo som jeho Pani" je pre mna obsiahnuty nas vztah. Dovera, oddanost, laska, hlboke prezitky a milion ciastkovych pocitov. To je zakladny rozdiel. Pre mna za slovom Pani stoji hlboky zmysel pre teba to je slovo iba...

PS: beriem to na seba. Niekedy sa zabudnem a v mojom kvetnatom vyjadrovani zabudnem ze som na nete a tu ndmaju slova zvuk, nie je vidiet makky usmev a hrdost na mojho ked o tom rozpravam... Moja chyba :D
  • 5. júna 2015 17:23:55 CEST
    si zlatá, že jej takto pomáhaš a "nezdá sa mi, že by..." je vlastne inými slovami povedané "neskutočne sa mi nechce priznať, že máš pravdu, lebo som ješitná", ale to je v pohode. stále tvrdím, že ješitnosť je najlepšia vlastnosť, keď ide o mňa
  • 5. júna 2015 17:20:52 CEST
    nebylo to vyhodnocení, jsou to jen dotazy, protože jsem smyslu zcela nerozuměla.Pokud ti to vadí, přetanu.
    Nepsal jsi partner,to je pravda (to já - spíš jako definici protějšku,když nevím, jak to s kým kdo má) napsal jsi ji ale: "tvůj sub"..když je tvůj sub na tebe hrdý, tak jaké máš přednosti oproti jiným ženám.
    Nezdá se mi to tak rozdílné,ale budiž.

xxxx
    ahá, tak ona ti napsala, že proto, že je Paní.Chápu.No popravdě, stejně jako ty-nevypisovala bych ti mé přednosti, protože, jak jsi opět trefně řekl- není možné nekoho přes net přesvědčit o své vyjímečnosti.
    Tak jakou jinou odpověď bys tedy čekal- než takovou s jemným humorem a lehkou BDSM tématikou.Protože mezi náma, kdyby ti napsala cokoliv, mohl bys rozjet tuhle kampaň.
  • 5. júna 2015 17:16:24 CEST
    moja otázka bola, ináč stále je "čím si taká výnimočná, že by sub tak ťažko znášal tvoje ignorovanie". (14:51)

lebo ja ti odpoviem. subina by ťažko znášala moje ignorovanie, lebo miluje komunikáciu so mnou. obyčajná odpoveď. som výnimočný v tom, akým spôsobom komunikujem, aké mám myšlienky, ako štylizujem. pre tú konkrétnu ženu. zase úplne jednoduchá odpoveď. tvoja odpoveď bola "lebo som Pani"... a odpoveď lebo som Pani mi príde rovnako blbá ako lebo som žena, lebo som stará a pod. o.i. očakával by som, aby odpoveď bola všeobecná, teda použiteľná aj v bežnom svete, nie len v d/s
  • 5. júna 2015 17:13:29 CEST
    Aj tak je ta otazka divna... keby si sa ma opytal co ja si na sebe cenim, ake vlastmosti a co sa mi na sebe z fyzickej stranky paci tak ti zodpoviem... ale preco by si ma mal niektl vazit to je individualne. Kazdy ma ine priority pre ktore si cloveka vazi
  • 5. júna 2015 17:10:17 CEST
    Placeeeem :D :D :D ze my sme susedy! :D :D inak... som krpata a stihla nie, skir taka mäsitá :D
  • 5. júna 2015 17:10:07 CEST
    obávam sa, že s tými prostitutkami bude nutné si pozrieť pár sociologických prác, čo všetko je prostitúcia, sadnúť si pred zrkadlo a konečne sa pozrieť pravde do očí. ale o tom končíme. :D

pýtal som sa aké sú jej hodnoty, teda čo má také, čo iné ženy nemajú, resp. prečo by si ju mal niekto vážiť. nepýtal som sa na to ako ju vníma jej partner, aj keď aj to by mohla vedieť...

nemám vôbec žiadnu antipatiu voči nej, teda dnes úplne všetko nesprávne vyhodnocuješ.

tak budem akceptovať úplne všetko čo si napísala, lebo nemám dôvod ti neveriť. problém nastane, keď napíšeš, že si ťa má vážiť lebo si Pani. celkom určite vidíš, rozdiel v týchto dvoch prípadoch a keď ho nevidíš, tak s tým už skutočne nič neurobím