Forums » Nekategorizováno

naprava nenapravitelnej subinky

• 5. júna 2015 17:06:45 CEST
    ..jo a ještě, jak jsi přesně sám řekl (teď to okopíruju pro jistotu)keď sa niekoho musíš opýtať aké má hodnoty, resp. prečo by si si ho mala vážiť, tak ten človek v tvojich očiach úplne žiadne nemá. teda ja nemám v tvojich žiadne
    takže kdyby ti L napsala- z těch fyzických - jsem přitažlivá, vysoká, štíhlá snědá krásný obličej - play girl, z těch duševních- jsem nehamižná, spravedlivá, empatická atd atd.- proto vše si mě můj drahý váží a zvolil si mne za svou Paní- tak co?co se stane?bude dostatek hodnot, nebo málo? a kde je důkaz, že to je to ,pro toho muže, nejdůležitější?
  • 5. júna 2015 17:02:04 CEST
  • 5. júna 2015 17:01:33 CEST
    jasné, ale tu su na d/s fóre, teda toto je úplne nadradené nad všetko ostatné, teda subina sa má ešte viac snažiť a bla bla bla

jediný dôvod, kedy chlap "môže" dupať po žene je vtedy, keď ona je od neho materiálne závislá, preto ma vždy teší, keď vidím nezávislú babu, tá môže poslať chlapa do čerta kedykoľvek, bez ohľadu na nejaké d/s. muž, ktorý má prirodzené sebavedomie toto len privíta, lebo vtedy skutočne vie, že žena je s ním, lebo chce a cíti to tak a nie musí. napr. mám vonku hava, nie je na reťazi, bránička otvorená, plot nízky a ona stále leží pred dverami a krúti chvostom, keď ma vidí
  • 5. júna 2015 17:01:03 CEST
  • 5. júna 2015 17:00:11 CEST
    ..aha takže to jsi vážně ty.tyjo, musím říct, že bych to ne uplně poznala.Fakt bych řekla, že mezi oběma nicky je rozdíl 15-20 let (s ohledem na to, co jsem pochytila).Jak tys to udělal?
    Ale tady se obávám, že to bude jak s těma prostitutkama. Příjde mi, že se jí ve zkrácenosti ptal: Řekni mi, proč je s tebou tvůj "partner".A to je sakra jiná otázka, než, řekni mi, jaké jsou tvé hodnoty a proč si tě vážit. Protože ona přece nemůže logycky znát odpověď na tvůj dotaz.Tu zná jen ten muž. A nemysli si, to že nám říkaj Paní, Bohyně, Madam - (mnohdy proti naší vůli)- to není náš výmysl.
    Taky je tu varianta, že cítíš nějakou antipatii vůči Laisle a já to jen nevím.Prostě mi ten Tvůj dotaz na ní nedává vůbec smysl-nerozumím co bys chtěl slyšet
  • 5. júna 2015 16:54:51 CEST
    ....pozri....vztahy koncia a zacinaju v neustalom kolobehu...nie je lahke najst cloveka,ktoremu mozes doverovat...a hlavne moct byt pred nim sama sebou a na nic sa nehrat....niekedy jeden z paru citi..ze to co preziva nie je to co cakal..ci co chce a potom staci uplna blbost a cele sa to ruca ako domcek z kariet. Najhorsie je nepovedat si nic..a domyslat si...to vieme hlavne my zeny tak uzasne:-))))ibaze niekedy nepomoze ani porozpravat sa a ty citis..ze to nikam nevedie...ja viem..je tazke lubit a nebyt rovnako lubena..tuzit a nedostavat....ibaze niekedy treba prave neocakavat...naopak dvihnut hlavu a prijat veci s hrdostou....mozme ti tu radit rozne alternativy...ty odpoved poznas....staci pocuvat samu seba...nie kazdy koniec je vzdy koncom....ak ta niekto nelubi a nevazi si ta s chybami..obavami...strachmi a nedokonalostami...ak ta nerespektuje prave vtedy ked si najviac zranitelna....ver..ze to nie je ten pravy...vela stastia:-))
    • 9 posts
    5. júna 2015 16:41:38 CEST
    mám úplne najviac rozumu a ešte som aj poriadne skromný
    • 9 posts
    5. júna 2015 16:37:29 CEST
    to je presne tá pointa. keď sa niekoho musíš opýtať aké má hodnoty, resp. prečo by si si ho mala vážiť, tak ten človek v tvojich očiach úplne žiadne nemá. teda ja nemám v tvojich žiadne. napr. s tebou som sa hádal o prostitútkach. mám milión iných názorov, ale dohodli sme sa, že zmažeme príspevky. ja som zrušil nick, potom som si všimol, že ty si príspevky svoje zmazala, ja už som nemohol. teda tvoja hodnota je zmysel pre férovosť, moja pre spravodlivosť. fakt ma to mrzelo

ale keď niekto chce, aby bol pre druhého neviem čím (ja napr. nechcem), tak potom by som rád vedel, aké má hodnoty, keďže ich nevidím vôbec a odpoveď, lebo ja som "Pani" je smiešna.
    • 9 posts
    5. júna 2015 16:32:40 CEST
    To neviem kedze odmietas moje ponuky na stretko tak to nemusi byt pravda. ;)
    Mimoto aj to ze sa nechces stretnut je dovod preco si ta vazim. Lebo podla toho som usudila, ze mas viac rozumu ako sa zda. ;)
    • 9 posts
    5. júna 2015 16:27:48 CEST
    jasné a vážiš si ma, lebo som jediný, čo cez leto tak hrozne pribral
    • 9 posts
    5. júna 2015 16:23:02 CEST
    Ja si trdlo vazim lebo je jediny co to tu berie vazne. :D
    • 9 posts
    5. júna 2015 16:11:24 CEST
    Otázky možno nechápem,ale odpovede som na rozdiel od Teba pochopil
  • 5. júna 2015 16:09:51 CEST
    Mohl bys mi ty říct, jaké jsou tvoje hodnoty pro to, aby si tě člověk vážil.(myslím lidsky)taky to neber jako provokaci.Jen by mě zajímalo, jak se dá takhle před obrazovku dokázat, aby si tě někdo vážil proto, jak se popíšeš.
  • 5. júna 2015 15:42:10 CEST
    Ako uprimne tomu verim, ze ludia mozu prekonat rozne utrapy a nakoniec skoncia spolu, len nevidim to tak, ze si povedia hruba ciara (ci uz po treste alebo bez trestu) a je zabudnute.
  • 5. júna 2015 15:40:29 CEST
    dnes môže byť kľudne dosť, veď ja budem zvedavý aj nabudúce
  • 5. júna 2015 15:39:30 CEST
    Je tu aj ten pohlad, ze kto sa viac tresta. Vinnik alebo ten, komu bolo ublizene? Je otazne, ze ak skonci trest zo strany ublizeneho, ci skonci aj trest zo strany vinnika.
  • 5. júna 2015 15:38:17 CEST
    Uz dost... ok? Ja ta nemienim presviedcat... ani nemam potrebu to rozoberat verejne. A nevyzadujem od teba nic a nepotrebujem byt tebou vnimana ako Pani :D takze neries :)
  • 5. júna 2015 15:36:41 CEST
    keď sa budem chcieť s tebou baviť, tak v nadpise bude tvoj nick, v inom prípade by bolo vhodné, keby nereaguješ. ona mi nič nemá dokazovať, kladiem jej zo zvedavosti len otázky, ktorým ty zjavne nechápeš.
  • 5. júna 2015 15:34:25 CEST
    ty si mi zatiaľ tvoje zmýšľanie nepredstavila, nepriblížila a nevysvetlila. stále je to len tvrdenie, že si "Pani". to je to isté, ako keď žena napíše, že máš si ma vážiť, lebo som žena. no nie. preto, že máš šušku si ťa vážiť nebudem. alebo keď mi niekto povie, že máš si ma vážiť, lebo som starý. no nie, preto že si zostarol a narodil sa skôr, tak si ťa vážiť nebudem... ale budem si vážiť kohokoľvek bez ohľadu na pohlavie a vek, keď v ňom uvidím nejakého hodnoty. tak ma to aj u teba tak nejako zaujíma

takže už chápem. pre teba je dôležité vytvoriť fikciu toho, že si "Pani" bez ohľadu na realitu, len nech si to sub myslí. teda vlastne niečo ako kúzelník. už chápem
  • 5. júna 2015 15:33:31 CEST
    Keby to s tym trestom bolo take jednoduche. Spravodlivy trest a nasledne vymazanie pamati. Pokial viem, tuna na planete Zem medzi beznymi obcanmi nedisponujucimi technologiami na to urcenymi to takto nefunguje. Vynimky samozrejme mozu byt:)
    • 9 posts
    5. júna 2015 15:33:26 CEST
    Ale Laisla Ti nemusí nič vysvetľovať.Jednoducho to tak je a zmier sa s tým. Je pre svojho suba bohyňa bez ohľadu na to či to niekto pochopí alebo nie
  • 5. júna 2015 15:30:57 CEST
    Ja som iba jeho Pani :D nepotrebujem si dokazovat nejake postavenie :D pre ostatnych som Lais sadisticko masochisticka dominantna byvala subka :D
  • 5. júna 2015 15:28:31 CEST
    Zaklad je ze mame velmi odlisny nazor na Ds vztahy. Preto je pre teba nie az tak pochopitelne moje zmyslanie.... Princip je, aby sa vo vztahu stretli ti dvaja , traja, styria :D s rovnakym nazorom....
  • 5. júna 2015 15:27:11 CEST
    teda jediné čo o sebe vieš povedať je to, že si "Pani", ale dôvody pre ktoré to tvrdíš, resp. na čom buduješ svoje postavenie už nie. skús sa posnažiť, pevne verím, že aj tvoj sub by bol na teba hrdý. šom čím ďalej, tým viac zvedavý.
    • 9 posts
    5. júna 2015 15:26:09 CEST
    Už aj....na Tvoj príkaz...