Forums » Nekategorizováno

naprava nenapravitelnej subinky

• 5. júna 2015 15:25:14 CEST
    Suhlasim s tym ze trest je oslobodzujuci. Pre mna znamena hrubu ciaru. Proste jasne pravidla. A patam si ako som si este ako subka sama trest vypytala :D lebo uz som chcela ten hranicny bod odpustenia dosiahnut.
  • 5. júna 2015 15:24:06 CEST
    a aku mas realnu skusenost? bud konkretny
    • 9 posts
    5. júna 2015 15:23:21 CEST
    ináč súhlasím, že spravodlivý trest je oslobodzujúci aj pre potrestaného. napr. keď veľmi papuľujem a potom ma nejaká uprace, tak je to fajn.

s čím však nesúhlasím, aby konkrétna baba išla niečo dokazovať, resp. siahala na úplne dno nejakej poslušnosti, oddanosti v prípade, že to nie je d/s vzťah, ale aj taký normálny all in one. stačí, že by "Pánovi", zase sa hrozne smejem, ohlásila, že tak teda dobre, je koniec. takého nájdem na každom rohu, rozvádzame sa, lebo ja ti dokazovať nič nebudem. zrazu by "Pán" už taký veľký nebol. v prípade, že ide vyslovene o d/s vzťah, tiež ukončiť a nedokazovať. dominantných mužov je plná riť. je fajn, keď to má nejakú zápletku
    • 9 posts
    5. júna 2015 15:22:24 CEST
    Prepáč,neuvedomil som si že to tu je pre teoretikov a tý čo majú akú takú reálnu skúsenosť sem nesmú....
  • 5. júna 2015 15:20:59 CEST
    Ligy su pre mna hlupost ak myslis bezne vnimane kastovanie. :) ked tak sa spytat mojho suba preco. Nechcem tu rozoberat hlbsie nase sukromie... A nevravim ze som nenahraditelna. A pevne verim ze on na mne nelipne nezdravou zavislostou. To je pre mna neziaduce.
  • 5. júna 2015 15:18:30 CEST
    ty nie si ziadny myslitel, takze samozrejme ze ty sa smejes... myslela som ze sa tu nezapojis, toto je predsa len ina liga na debatu, vrat sa prosim na nejaku emotikonovu debatu...
    • 9 posts
    5. júna 2015 15:17:16 CEST
    Keby to nebolo smiešne,tak by to bolo možno aj zaujímavé....
  • 5. júna 2015 15:15:30 CEST
    tak to je dobrý.a šlo o ztrátu důvěry podkopáním lidských dohod?...tvých pevných zásad?
    Sama to nemohu posoudit, nemám zkušenost.
    Jen v tom, že díky nerozhodnosti a nerozhoupání se protějšku, upadla moje snaha a chuť....a pak,ač snahy byly, už jsem vnitřně nechtěla.Jak říkám: Tvůj čas právě vypršel.
  • 5. júna 2015 15:11:24 CEST
    zvláštní dotaz. Řekne ti film, proč se líbí lidem víc, než jiným?
  • 5. júna 2015 15:08:33 CEST
    a už jsi trvdými tresty a hlubokou submisivitou získala zpět Tvoji ztracenou důvěru?
    Zajímá mne to, protože u mne se to nikdy nekonalo.Když to vyhasne, vzplanul pak vždy nový ale jiný oheň.
  • 5. júna 2015 15:07:15 CEST
    ale mňa zaujíma aké máš výnimočné atribúty, ktoré sú nenahraditeľné pre konkrétneho muža a nie že si jeho akože pani. čo máš také, čo nemajú iné ženy, aby ho tvoj nezáujem mal nejako trápiť. v mojej hlave, ale ako vždy hovorím nie som smerodajná vzorka, tuctovú ženu nahradíš náhodným výberom kdekoľvek. ináč, keď niekto na niekom hrozne visí, tak to znamená, že tá osoba je o niekoľko líg vyššie. otázka znie, prečo sa potom niekto ako "Pani" zaoberá s okresnou futbalovou súťažou, keď je presvedčená, že hrá ligu majstrov. ďakujem za odpovede. prepadla ma zvedavosť a chcem trochu vedieť, ako to vníma "Pani"
  • 5. júna 2015 15:03:07 CEST
    aha, ano, to sedi... mas pravdu... hej treba sa spytat na uvod, a ja osobne som potom za tvrde tresty a silnu submisivitu...a vytrvalo v tom pokracovat
  • 5. júna 2015 15:01:57 CEST
    Napisem ti to v kratkosti: ak ti niekto prestane doverovat je to zaciatok konca. Nie je podstatne co si urobila ani to ci si sub. To s tym nic nema. Skor si najdes niekoho ineho ako presvedcit niekoho aby ti zas veril.
    Pouc sa z chyb ktore si spravila a posun sa dalej. Drzim palce
  • 5. júna 2015 14:57:50 CEST
    je výšší dívčí.
    pokud udělala záasadní omyl nad jejich lidské úmluvy, nemají hry na d/s význam.To jde pokud chtějí oba.ne jen ona- jak tady naznačuje.
  • 5. júna 2015 14:55:44 CEST
    Zeby tym ze som jeho Pani? To zahrna vsetko :D nie pre kazdeho je trestom dostat rakoskou ci par na zadok :D pre mojho by bol psychicky trest horsi. Z par na zadok by sa skor tesil. A aj ked od urcitej hranice je aj pre masochistu fyzicky trest trestom, ja si svoju hracku nemienim pokazit :)))))))
  • 5. júna 2015 14:54:36 CEST
    Suhlasim s tym, ze pokial dojde k jednoznacnemu vyjadreniu jedneho z partnerov, ze uz vo vztahu nechce dalej pokracovat, tak to nema zmysel natahovat. Chce to rozhovor z oci do oci bez nejakych predpokladov, ktore mozu byt na hony vzdialene pravde.
  • 5. júna 2015 14:51:50 CEST
    čím si taká výnimočná, že by to tak tvoj sub ťažko znášal? čistá zvedavosť, nerýpem (len trošku). neprekonateľný intelekt, šarm, charizma, výzor, zmysel pre humor...
  • 5. júna 2015 14:48:49 CEST
    Nsmyslela som to takl ze dookola rozoberat. Skor v mojom prispevku malo rezonovat ze NEPREDPOKLADA co si Pan mysli. Lepsie je vzdy prijat a dat trest. Lenze ten sa da dat az na zaklade rozhovoru, nie? A Suzane, mozevto byt aj tak, ze ta Pan tresta svojim nezaujmom. Pre mojho by to bol najvacsi trest keby si ho Panicka nevsimala a pripadne by citil ze som nespokojna a sklamana, smutna. Horsi ako rakoska :D
    • 9 posts
    5. júna 2015 14:40:03 CEST
    keď ide o normálny vzťah, ktorého D/S je len nejako nadstavbou, tak muž ktorý raz stratil záujem, tak ho nebude už mať a ona sa môže len rozkrájať a stále sa bude len a len ponižovať. viac a viac a to už nebude mať nič ani s D/S. ale ja to ako vždy celé chápem odlišne, lebo väčšinu sa ľudia delia na D a S, pre mňa sú to vždy "len" partneri a D/S je nadstavba ale tak čím ďalej čítam, tym viac si uvedomujem, že ja som hrozne ješitný, teraz absolútne žiadna smerodajná vzorka
    • 9 posts
    5. júna 2015 14:34:56 CEST
  • 5. júna 2015 14:30:13 CEST
    Hm....ja si myslim, ze prejavovanie ci neprejavovanie zaujmu voci partnerovi nesuvisi so splnenim ci nesplnenim nejakej ulohy.

Ja osobne by som sa na tento problem prestala pozerat z hladiska dom a sub, ale z urovne clovek a clovek (hadam pointu kazdy chape - je mi jasne ze dom a sub su ludia:))

Pokial stale citis, ze mu na tebe zalezi, tak samozrejme ma zmysel o Vas vztah bojovat. Len ono to uz nikdy nebude take ako predtym. To je zakladny fakt, ktory si treba uvedomit a prehodnotit. Vzdy bude vo vzduchu visiet to sklamanie (nedovera?) a iste zmeny nastanu. A nie je tu len ta otazka, ci on bude chciet nadalej byt v takom vztahu, ale ci aj ty budes schopna v takomto vztahu fungovat. Ale tazko polemizovat, ked netusime, co je dovodom jeho sklamania (nedovery?) a do akej miery je tento dovod prenho tazivy a prekonatelny.

Ak uvediem ako priklad neveru, tak rozni ludia v roznych vztahovych etapach rozne reaguju. Niekto je schopny to ako tak prekusnut a dat cloveku sancu, pre inych je to bezpodmienecne neakceptovatelne a znamena absolutny koniec. Ty ho poznas najlepsie a zhodnot si, ci je u neho mozne prekonanie takehoto sklamania.

Ale to bol len priklad. Neviem, ci sa chces podelit aj s konkretnostami. Inak ti tu ludia nebudu vediet poskytnut hodnotnejsie rady, resp. nacrtnut rozne moznosti, smerovania.
    • 9 posts
    5. júna 2015 13:59:52 CEST
  • 5. júna 2015 13:49:38 CEST
    bojím se že to občas takhle asi chodí trochu jiný svět, co?
    Suzane: řekneš nám co se stalo?
  • 5. júna 2015 13:44:02 CEST
    Laisla pekne si to vystihla
  • 5. júna 2015 13:43:16 CEST
    pokud by byla ztráta důvěry pro nesplnění úkolu,bylo by to trochu na hlavu