Forums » Nekategorizováno

BDSM vs. nekonsenzuálne psychické týranie

• 29. júna 2015 10:17:26 CEST
    + ak sa tam namixuje psychicky teror ked ho opusti. Alebo odmietne.
  • 29. júna 2015 10:13:18 CEST
    Kokos práve som dočítala ten článok Presne ako napísal jagoo, nie je to o nás, ale o debiloch.
    A k pôvodnej otázke: hej, poznám BDSM vzťah, ktorý takto neskončil, napríklad ten môj.
  • 29. júna 2015 8:58:42 CEST
    Ťažká téma,,ešte ťažšie psychomyslenie prispievateľov,
    Takto zarána z toho neviem ani ...ovno,
    Radšej idem k tomu zubárovi to bude BDSM,
  • 29. júna 2015 8:17:11 CEST
    lenže rozdiel v čom mám úplne iný pohľad na to je v tom, že ja dokážem pozerať na jednu a tú istú osobu ako na subinu (napr) ale aj ako na rovnocennú partnerku, teda nemám potrebu hľadať iné subiny mimo oficiálny vzťah. edit. napr. bežný vzťah. ideme kupovať auto. ja chcem čierne, ona biele. tak sa dohodneme. pseudo dominant by ju zatlačil, že bude čierne, lebo on je dominant a bla bla bla. tam už je hranica, kedy on je len ješitný a tlačí do svoje D za hranicu, niekde kde to podľa mňa nemá byť, ale tým dokazuje vlastne aký je slabý. viem, že to všetko mi môže dať jedna žena a tu má drvivá väčšina iný názor.

podľa mňa bdsm je sex, aj keď nedôjde k penetrácii a pod. ale napr. či už dominantná alebo submisívna osoba pociťuje taký stupeň uspokojenia, že už "klasický sex" nepotrebuje, teda je to nevera, v prípade že s tým partner oboznámený nie je. to ako keby som ženatý, budem sa stretávať so ženou, ktorá má pravidelne labkami urobí. nebol to orál, ani klasika, ani sex, ani bozkávanie, akurát si tak pravidelne pohonkávam na cudzích labkách. ono to nevera je.

ale to je už off topic hrozne. pointa je, že verím, že keď sa chce, tak sa dá nájsť all in one partner a skĺbiť bdsm a partnerský vzťah do jedného, ale stále pripúšťam, že to vidím úplne zle, resp. som bdsm+ level začiatočník, kým iní sú bdsm+ level expert
  • 29. júna 2015 7:58:29 CEST
    Suhlasim. Ak sa jedna o vztah partnersky, je to hlavne v spalni/herni... Bezne veci, deti, praca, problemy a ich riesenie vyzaduje od oboch aj D aj s aktivitu. Preto ja vravim, ze je ovela lahsie byt mojim subom (hrackou) ako mojim "s" partnerom
    • 9 posts
    29. júna 2015 6:45:11 CEST
    Dobre hovoríš ....až mi je to divné ....
    • 9 posts
    29. júna 2015 6:43:39 CEST
    Kamoska mi poslala link na ten článok,že aj o nás píšu v eve.....
    Odpovedal som jej,že to nieje o nás,ale o debiloch.....
  • 29. júna 2015 0:00:43 CEST
    stále tvrdím, že ja nie som dosť bdsm+ a veľa predstaviteľov slovenskej bdsm scény nebude súhlasiť, lebo to vnímam odlišne, ale nevidím dôvod prečo, by to nemohlo fungovať. záleží, ako to vnímajú tie konkrétne osoby.

raz mi tu jeden dominant, top predstaviteľ bdsm scény napísal, že on nemôže naformulovať vetu: prosím mohol by si... lebo on je dominant, on dáva príkazy... uff... v tom mojom bdsm svete normálne funguje slovo prosím, prepáč a normálne funguje, že muž dominant pôjde vysávať, umývať riad, upratovať, vymeniť bábu plienky, lebo toto je taký bežný život, kde sú partneri rovnocenní. potom príde čiara, spálňa a tam je to už presne určené. kto má aké miesto.

týranie, ponižovanie, akékoľvek prejavy nadradenosti vo vzťahu mimo "čiary, toho územia, mantinelov" osobne skôr považujem za prejav slabosti, komplexov, týrania v detstve, tam je nejaká porucha, niečo čo núti dominanta sa správať takto, to už nie je potom dominant ale slabá, chorá osoba. v tom mojom svete je dominantná osoba tá, z ktorej niečo vyžaruje, nemusí povedať nič, ale každému je to jasné....

ale ja to vnímam celkom určite odlišne ako ostatní tu (netvrdím, že správne), osobne nevidím problém prečo by to fungovať nemohlo takto, veď predsa keď nejakú ženu úplne ponížim, sprzním ako poslednú prostitútku, tak stále to bude zlatíčko a rovnocenná bytosť hneď ako to všetko skončí.
  • 28. júna 2015 21:51:56 CEST
    Z clanku -* Lenže sa mýli - jeho orgazmus a vzrušený dych ešte neznamenajú, že ju miluje alebo že je nenahraditeľná! Ona tomu však slepo verí, stáva sa submisívnou, príliš dobrou a manipulovateľnou dušičkou, ktorá naňho verne čaká a dovolí mu všetko, čo mu na očiach vidí..*. 

zaujimave vlakno.

Kazdy si vsak moze mysliet svoje a kazdy to aj berie inak.