29. júna 2015 8:17:11 CEST
lenže rozdiel v čom mám úplne iný pohľad na to je v tom, že ja dokážem pozerať na jednu a tú istú osobu ako na subinu (napr) ale aj ako na rovnocennú partnerku, teda nemám potrebu hľadať iné subiny mimo oficiálny vzťah. edit. napr. bežný vzťah. ideme kupovať auto. ja chcem čierne, ona biele. tak sa dohodneme. pseudo dominant by ju zatlačil, že bude čierne, lebo on je dominant a bla bla bla. tam už je hranica, kedy on je len ješitný a tlačí do svoje D za hranicu, niekde kde to podľa mňa nemá byť, ale tým dokazuje vlastne aký je slabý. viem, že to všetko mi môže dať jedna žena a tu má drvivá väčšina iný názor.
podľa mňa bdsm je sex, aj keď nedôjde k penetrácii a pod. ale napr. či už dominantná alebo submisívna osoba pociťuje taký stupeň uspokojenia, že už "klasický sex" nepotrebuje, teda je to nevera, v prípade že s tým partner oboznámený nie je. to ako keby som ženatý, budem sa stretávať so ženou, ktorá má pravidelne labkami urobí. nebol to orál, ani klasika, ani sex, ani bozkávanie, akurát si tak pravidelne pohonkávam na cudzích labkách. ono to nevera je.
ale to je už off topic hrozne. pointa je, že verím, že keď sa chce, tak sa dá nájsť all in one partner a skĺbiť bdsm a partnerský vzťah do jedného, ale stále pripúšťam, že to vidím úplne zle, resp. som bdsm+ level začiatočník, kým iní sú bdsm+ level expert